Pentru Crin nimic?
Pai cum asa, Dn. Ponta are propriul topic, dl. Nastase la fel, pana si Vantu are un coltisor doar pentru el, eu vreau unul si pentru viitorul presedinte al Romaniei!! Mai are cineva dubii ca nu va fi viitorul presedinte?!
Uite aici declaratii, Ponta e un adevarat gentelman pe langa el. Ma fandesc cu groaza unde va ajunge Romania anul viitor cand la consilii va fi reprezentata de plagiatorul Ponta si www.hotnews.ro/stiri-politic-12589998-crin-antonescu-nici-constitutia-nici-alte-legi-nu-dau-dreptul-presedintelui-basescu-ceara-lui-hasotti-declaratie-privind-lucrarile-sale-stiintifice-luni-basescu-investi-hasotti-functie-fara-cricneasca.htm" target="_blank">istericul Crin
Daca tot o sa iasa presedinte unul de la ei hai macar sa punem suficienta presiune sa nominalizeze unul capabil! Cu Crin o sa rada si curcile de noi.
Raspunsuri
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickyyy Mai are cineva dubii ca nu va fi viitorul presedinte?! |
Eu.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Mickyyy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Eu. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Si pe ce te bazezi?
Singura varianta in care Crin nu iese presedinte este cea in care Basescu isi va duce mandatul pana la final, ceea ce nu cred.
Plus ca nu exista o alternativa in acest moment din partea opozitiei, eu nu vad pe nimeni capabil (acum) sa castige o confruntare electorala cu USL-ul.
portocalia spune:
ooo, nici eu nu cred ca va fi crin presedinte. nu pot crede ca a fost atat de aproape acum 3 ani, la cat e de "subtire". si mai cred pana in toamna se duce dracu' USL-ul, cu dottore-ul lor.
inbox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Eu. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Si eu!!
Mickyyy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui portocalia ooo, nici eu nu cred ca va fi crin presedinte. nu pot crede ca a fost atat de aproape acum 3 ani, la cat e de "subtire". si mai cred pana in toamna se duce dracu' USL-ul, cu dottore-ul lor. |
Nu, nu se va duce, din pacate sunt multi care-i urasc pe PDL-isti atat de tare ca ar fi in stare sa voteze orice altceva, doar sa ii scoata definitiv la guvernare.
Ori paa la alegeri e mult prea putin si din nefericire singurul partid mai serios din opozitie e PDL-ul. Care in forma actuala, nu e partid de opozitie demn de luat in seama.
Alba ca Zapada lu' MRU n-o sa aibe suficient timp sa se faca cunoscuta, asa ca in lipsa unei alternative, lumea nu va merge la vot.
Iar cei care vor merge vor stampila USL-ul intr-o veselie, pensionari, asistati social, oameni simpli fara acces la informatii, care chiar si de buna credinta sa fie, sunt manipulati de mass-media. Plus un numar destul de mare de sustinatori din randul oamenilor cu un nivel de cultura ridicat. Da, pentru ca exista multi oameni care au toti neuronii acasa si nu sunt nici asistati, nici pensionari, si cred ca USL-ul e solutia. Si au si argumente logice si rationale. Nu sunt chiar toti spalati pe creier de antene. Doar ca ei asa cred ca le va fi mai bine, si nu sunt deloc o cantitate neglijabila.
marius spune:
Nu va fi Basescu e clar si legal si firesc insa Crin A. nu este singura optiune in mod sigur.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
marius spune:
Asta e istorie.
viviana spune:
Spre sa nu fie singura optiune viabila.
Nu are absolut nimic din ceea ce ii trebuie unui presedinte.
Atacul lui de astazi il putea face fara invective, amenintari, dar din pacate nu are cultura, experienta si prestanta necesara pentru a-si alege un discurs demn cu tonalitati si inflexiuni ferme.
Tot din pacate asta tine la o mare parte a populatiei.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi