CONCURS: Retete cu branza Delaco Miez de Lapte

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Deniissa:

Frigarui crude cu legume

se fac frigarui cu legume gen: avocado, ardei,rosii cherry ,castravete,ridichi si desigur miez de lapte
apoi se stropesc cu un dressing simplu din ulei de masline, otet de mere sau lamaie, sare piper si busuioc
Pofta buna!

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la alynutza1981:

SUFLEU CU MIEZ DE LAPTE

INGREDIENTE:
150 gr de branzica calcica Miez de lapte Delaco
3 oua
40 gr unt
2 linguri smantana
250 gr de piept de pui
sare dupa gust

MOD DE PREPARARE:
Intr-un castron, se freaca bine untul la temperatua camerei cu galbenusurile si un praf de sare, pana cand obtii o crema pufoasa. Se incorporeaza apoi smantana, branzica calcica si albusuriel batute spuma. Se lasa al cuptor, la foc moderat, 20-25 minute. Se serveste cu rosii!
www.desprecopii.com/Images/Upload/natur.jpg" border="0">

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Retete primite pe mail de la Andreea Tui:

Noi folosim miezul de lapte Delaco pentru gustari ultra-mega rapide:

- mini frigarui: miez de lapte, rosie, ardei;

- chip zambaret: miez de lapte cu boabe de piper pe post de pupila, o felie de rosie pentru gura si o bucatica de ardei sau morcov pentru nas.

www.desprecopii.com/Images/Upload/tui1.jpg" border="0">

www.desprecopii.com/Images/Upload/tui2.jpg" border="0">

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARI34 spune:

BUNA SI EU AM TRIMIS RETETA PRIN MAIL CU POZA,DE CE NU E AFISATA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la alynutza1981:

CLATITE CU MIEZ DE LAPTE DELACO


Ingrediente :
Pentru clatite
1 litru lapte
350 gr faina
1 ou
zahar vanilat
Pentru umplutura
branza calcica DELACO – 500 g
zahar dupa gust
2 oua
coaja rasa de la o lamaie
2 esente de vanilie
100 g zahar
2 linguri de faina

Mod de preparare:
Se face compozitia pentru clatite si se adauga compozitia cu un polonic in tigaia bine incinsa si unsa cu ulei. Apoi ingredientele pentru umplutura se amesteca bine. Putem adauga si putin marar in compozitie. Se pune umplutura in clatite, se ruleaza si se pun pe un platou.
Pofta buna!

www.desprecopii.com/Images/Upload/clatite3.jpg" border="0">


Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!


O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_ni_ta spune:

Minitarte cu miez de lapte

Ingrediente

400 gr aluat foietaj
250 gr branza Delaco
(miez de lapte natur)
sau
250 gr mozzarella
ulei de masline cu busuioc
piper
sare

Mod de preparare

Aluatul foietaj decongelat se taie in dreptunghiuri cu latura de 15/10 cm .Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se traseaza cu rola de taiat pizza o margine cam de 1cm fara sa taiem in intregime aluatul.
Asezam feliile de rosii si branza alternativ in asa fel incat sa nu depaseasca marginea trasata ,condimentam cu un pic de sare si piper si stropim cu un pic de ulei de masline cu gust de busuioc.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 180 de grade timp de 20 min.
Se servesc calde sau reci ,ca aperitiv sau gustare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

MARY34 - mai trimite reteta odata la andraf@desprecopii.com

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Elly00:

Salata de pui cu branza


Ingrediente:
300 grame de piept de pui
2 linguri de ulei de masline
1/2 buchet de lujeri de telina
1 cutiuta de boabe de porumb (300g), stoarsa
Miez de lapte
4 linguri de maioneza (de casa daca se poate)
75 grame de telemea (sau branza albastra de tip danez)
2 rosii taiate in felii
1 paine integrala (sau ciabatta)

Pregatire:
Taiati pieptul de pui in felii lunguiete. Ungeti pe ele ulei de masline si sezonati cu sare si piper (daca se poate, proaspat macinat) - dupa gust. Incingeti tigaia de grill si puneti bucatile de pui la grataruit. Intre timp taiati tulpinile de telina in rondele si amestecati-le cu boabele de porumb.

Amestecati maioneza cu 4 linguri de apa si apoi adaugati branza telemea, completand cu sare si piper dupa gust. Puneti acest sos peste amestecul de telina - porumb si adaugati bucatile de pui fript, rosiile si branza Miez de lapte.

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Gabriela T:

Paste cu branza si rosii


Aveti nevoie de:
400 de grame de paste penne
2 dovlecei
2 vinete mici
2 ardei rosii copti, decojiti
400 de grame de rosii cherry
4 cepe
2 catei de usturoi
18 bulgari de Miez de lapte
100 ml de ulei de masline
1 lingura cu cimbrisor maruntit
4 frunze de busuioc
sare, piper

Spala dovleceii si vinetele si taie-le in doua, apoi in felii groase de jumatate de centimetru. Curata cepele si usturoiul si toaca-le marunt. Taie ardeii in fasii fine.
Incalzeste doua linguri cu ulei in tigaie, pune usturoiul si ceapa sa se caleasca usor timp de 5 minute, dupa care scoate-le din tigaie. Adauga putin ulei, prajeste dovleceii tot cam 5 minute, scoate-i din tigaie, schimba uleiul si rumeneste vinetele. Dupa ce le scoti si pe acestea, pune rosiile la calit in restul de ulei, fara sa le faramitezi, scurge-le si aseaza-le deoparte.
Pune din nou in tigaie toate celelalte legume. Potriveste de sare si piper, presara cu cimbrisor, acopera si lasa sa se caleasca timp de 20 de minute, fara a pune capacul. Adauga rosiile in tigaie si continua inabusirea timp de alte 5 minute.
Intre timp, pune la fiert pennele in apa multa, cu sare, aproximativ 10 minute, dupa care scurge-le. Muta-le intr-o salatiera, stropeste-le cu putin ulei si amesteca. Adauga legumele fierte peste paste, amesteca, orneaza cu branza miez de lapte si frunze de busuioc, dupa care serveste cat este calda.


Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antohecris spune:

Salata de fructe cu miez de lapte

Ingrediente:capsuni,kiwi,struguri,banane, miere de albine,miez de lapte,menta,cherry si putina ciocolata rasa.
Mod de preparare:fructele se spala si se taie bucati potrivite apoi se amesteca cu putina miere,frunze de menta proaspata si un strop de cherry. Se taie in cubulete Miezul de lapte si se foloseste in loc de frisca. Deasupra se rade putina ciocolata(eu folosesc amaruie fiindca e preferata mea). Pofta buna!

Mergi la inceput