CONCURS: Retete cu branza Delaco Miez de Lapte

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antohecris spune:

Salata de legume cu miez de lapte si masline

Ingrediente: 100gr. Delaco Miez de Lapte,doua rosii,doi castraveti, trei ardei grasi de culori diferite,un sfert de ceapa rosie,cateva fire de patrunjel,100 gr. de masline fara sambure ,o lingura de otet balsamic, o lingura de ulei de masline, sare, piper, busuioc

Mod de preparare: Se taie cubulete branza,ardeii,castravetii si rosiile. Se taie rondele maslinele. Se toaca marunt ceapa si patrunjelul. Se amesteca legumele, branza si maslinele. Se stropeste totul cu otet si ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se serveste simpla, sau alaturi de cateva felii de paine prajita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Cristina Elena:

Friganele de cartofi cu branza

Ingrediente: 300 g cartofi, 120g miez de lapte natur, 1 ou, ½ ceasca de lapte, 4 linguri faina, sare, ulei pentru prajit, o lingura condimente speciale pentru cartofi.

Se curata cartofii cruzi si se dau pe razatoarea cu gauri mari. Se adauga sarea, condimentele, miezul de lapte taiat marunt sau dat pe razatoare, oul si faina. Se amesteca bine si cu lingurita se toarna in tigaie unde s-a incins uleiul. Se rumenesc pe o parte si pe alta. Se pot servi cu zahar, cu dulceata, cu gulas sau ca atare. Pofta buna !

www.desprecopii.com/Images/Upload/friganele.jpg" border="0">

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Cristina Elena:

Corabioare de dovlecei umplute cu branza


Ingrediente:
4 dovlecei potrivit de mari
2 oua
300 g telemea si miez de lapte cu sare
100 g cascaval afumat Delaco
1 lingura de gris
marar, piper si sare daca mai este cazul
1/2 lingurita de chimen

Mod de preparare:
Se taie dovleceii in doua pe lung si la baza se taie o portiune ca sa se poata aseza fara sa se rastoarne.Se dau apoi in cateva clocote in apa cu sare. Cat se racesc se prepara compozitia formata din branza data pe razatoare, ouale batute,gris, piper, marar si chimenul pisat putin pentru a-i activa aromele. Se gusta de sare si se adauga dupa gust. Umplem corabioarele si le aseazam in tava tapetata cu hartie de copt.
Le dam la cuptor pentru 40-50 min. Cand sunt aproape gata, se rade cascavalul si putin miez de lapte peste ele si se mai lasa 2-3 minute. Se pot servi calde, dar la fel de bine merg si reci. Pofta buna!

www.desprecopii.com/Images/Upload/dovlecei1.jpg" border="0">

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antohecris spune:

SALATA DE VARA

Ingrediente : 200 gr Miez de Lapte nature, 6 porumbi curatati de frunze, o legatura de sparanghel curatat si taiat in bucati mici, doi catei de usturoi maruntiti,7 ardei copti, busuioc maruntit,o lingura ulei de masline, o lingura de otet balsamic, sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Se incalzeste gratarul, se pun cei 6 porumbi, iar dupa ce s-au copt se curata boabele .Se pune la incalzit apa intr-o oala, se adauga bucatile de sparanghel, sare, si se lasa la fiert timp de 1 minut, dupa care se scurg de apa si se spala sub un jet de apa rece. Combinati porumbul, sparanghelul, branzica, ardeii, usturoiul, otetul si uleiul de masline intr-un castron mare. Adaugati sare si piper dupa gust. Se poate servi la temperature camerei sau rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antohecris spune:

Sandwich la cuptor

Ingrediente: 4 felii de paine toast, 4 felii sunca, 4 felii de branza Miez de lapte cu sare, 4 oua de prepelita, 1 ceapa rosie, 2 rosii, unt pentru uns painea

Mod de preparare:

Se ung cu unt feliile de paine. Se pune cate o felie de sunca si de branza Miez de lapte pe felia de paine. Se taie rosiile felii si se pune cate o felie de rosie pe felia de paine peste sunca si branza. Se taie si ceapa rosie rondele si se ia un inel de ceapa care se pune peste felia de rosie. In spatial delimitat de inelul de ceapa se pun unul sau doua oua crude de prepelita. Totul se aranjeaza pe o tava unsa cu putin ulei si se pune la cuptorul incins la 180 grade C, aproximativ 15-20 de minute, pana cand se coaguleaza ouale de prepelita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la alynutza1981:

PASTE CU MIEZ DE LAPTE DELACO ORNATE CU PORTOCALE SI NUCI


INGREDIENTE:
4 buc. oua
1 varf sare
250 gr zahar
100 gr ulei de floarea soarelui
200 gr nuci
250 gr apa
500 gr PASTE FAINOASE
300 gr BRANZA DELACO
1 buc. PORTOCALA
2 lingurita COAJA RASA DE PORTOCALA

PREPARARE:
Se fierb pastele pentru 10 minute in apa clocotita cu sare, se scurg apoi de apa. Se unge un vas termorezistent cu ulei, se adauga pastele! Separat se bat ouale, se adauga branza si zaharul, apoi se amesteca cu pastele. Se orneaza compozitia din vas cu nuci din abundenta, si felii de portocala. Se presara coaja rasa de portocale si putin zahar. Se lasa la cuptor pentru 30 de minute. Se servesc ca desert, cu dulceata sau ca atare. POFTA BUNA!!!

www.desprecopii.com/Images/Upload/porto.jpg" border="0">

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!


O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la adriana.s.stanescu:

Pizza de casa cu aluat subtire


Blat: 250 g faina, 1/2 plic drojdie, 125 ml apa calduta, 2 linguri ulei si un praf de sare.

Toppinguri (cam ce am gasit prin frigider :P): ketchup, sunca de pui, carnaciori, ciuperci, ardei gras, porumb si branzica Miez de lapte Delaco

Se amesteca faina cu drojdia apoi se adauga apa, uleiul si sarea si se framanta bine. Se lasa la loc caldut sa creasca timp de 30 min apoi se fac 2 blaturi subtiri pe care se pun toppingurile dupa preferinta. Se lasa la cuptor la foc mediu aprox 20 de min

www.desprecopii.com/Images/Upload/zz.jpg" border="0">

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!


O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Lavinia Oprescu:

Omleta cu Miez de lapte in forma de briosa/tarta


Ingrediente (per forma mini-briosa/mini-tarta):

- 1 ou
- Miez de lapte 2 felii de 1.5 cm fiecare
- ulei pentru uns forma



Cum procedam:

1. Ungem forma de mini-tarta/briosa

2. Batem oul ca de omleta si il turnam in forma

3. Punem in mijloc o felie de 1.5 cm miez de lapte

4. Dam la cuptor 5 minute la 240 grade

5. Cand incepe si se prinde compozitia adaugam inca o bucata de miez de lapte care sa ramana la suprafata

6. Mai lasam 5 minute in cuptor la 240 grade

7. Servim cald.

Pofta buna!

www.desprecopii.com/Images/Upload/miez.jpg" border="0">

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!


O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antohecris spune:

SALATA DE DOVLECEI CU MIEZ DE LAPTE SI MIGDALE PRAJITE

Ingrediente:60 gr Miez de lapte, 2 linguri de migdale prajite, un dovlecel mediu, 2-3 linguri ulei de masline, 3 linguri de otet balsamic, 1 lingurite miere de albine,, 1 rosie, busuioc, piper macinat , sare dupa gust

Mod de preparare: Dovlecelul se spala si se taie in felii subtiri. Se incinge uleiul intr-o tigaie si feliile de dovlecel se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot si se presara cu sare si piper. Mierea se amesteca cu otetul, cu sarea si piperul si cu restul de ulei. Rosia se spala si se taie felii,iar branza se taie cubulete. Se amesteca toate ingredientele se adauga dressing-ul, iar deasupra se presara busuioc. Salata merge bine cu bagheta sau cu lipie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Lavinia Oprescu:

Tartine cu usturoi si Miez de lapte


Avem nevoie de:

- o bagheta graham
- Miez de lapte cu sare
- usturoi 1 capatina
- 1 rosie

Cum procedam:


1. Usturoiul se piseaza bine, se amesteca cu ulei de masline si un pic de sare

2. Taiem o bagheta in felii nu prea groase

2. Le asezam pe hartie de copt in tava de la cuptor

3. Le lasam in cuptor 3 minute la 240 grade

4. Le scoatem si le ungem cu usturoiul

6. Adaugam Miez de lapte peste usturoi si putin sos de rosii (optional) si mai bagam la cuptor inca 3 minute la 240 grade

7. Le servim calde insotite de felii de rosii proaspete.

Pofta buna!

www.desprecopii.com/Images/Upload/tartine.jpg" border="0">

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!


O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput