Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)
Raspunsuri - Pagina 20
ned spune:
Rocsy nastere usoara si un bb sanatos!
Iiuli vineri ma duc si eu sa vizitez maternitatea si sa vedem ultima versiune de contract, sper sa nu avem surprize la preturi, decat daca au scazut. Eu joi intru in sapt 36. Sper sa apuc sa semnez cu ei.
34+ AMR 5+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
adarev spune:
Rocsy, tinem pumnii, ptr.bebeloi. Biribu, tare frumoasa povestea ta. Am vrut sa pun poze cu Nectarel, dar, le-am trimis pe mailul comun din greseala. Acum cin estie, sa mi le pune pe Picassa. In rest suntem ok. Asteptam sa faca saptamnile. Pup burticile.
Ada
maria0408 spune:
R_ocsy bafta multa maine, sa fie bebe sanatos si recuperare usoara.
Biribu ce frumos povestesti tu acolo, pare sa fie totul ata de natural si firesc.
Carmen sunteti acasa? E totul bine la voi?
Ali au inceput emotiile? Bagajul e gata? A trecut raceala?
Ioana daca te simti bine nu vad de ce nu ai merge la mare.
Aruba sa-i poarte noroc cercelusii de la mami.
alilumi spune:
Rocsy, Doamne-ajuta!
Ali, pregatita?!
37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
b_1403 spune:
Fetelor l-am pus pe Nectarel pe [picassa. bSa intrati sa vedeti cum ne saluta el istetul.
Eu cu examenul nu va mai povestesc ast rez si va dau atunci vestea proasta.
Biri ce dor mi-a fost de tine. Fff fain ce ai zis de nastere sper sa fiu si eu asa de relaxata ca tine. Frum foc numele micutului.
Am vazut-o si pe Laila, ce culoare frumoasa are la piele.
Porumbita nu mai zic esti o dragalasa.
Restul va pop si va urez sa dormiti bine. Rocsy pt tine
succes maine si curaj, o sa fie totul bine.
Beatrice 35 + cu minune mica Maya Elizabeta
ali24 spune:
buna seara.
de bagaj nu am nevoie
bebele sta cumintel.nu da nici un semn ca ar vrea sa vina deja
de pragatita parca pe cum se apropie momentul sunt tot mai nepregatita.ma apuca rau emotiile cand ma gandesc ca dupa roxi urmez eu
azi am mai fost de am luat pampers si o paturita draguta de la lidl
maine cred ca mai merg sa mai iau cate ceva maruntisuri....si uite asa trece vremea.
r_ocsy curaj pe maine.
biribu bine ai revenit acasa.se vede ca esti si tu o mama eroina si experimentata ca vorbesti cu asa o usurinta si despre nastere si despre tot
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
ada am vazut cum ne saluta nectarel dragonel.e un scump
ultima suta de metri
ali24 spune:
mi a trecut si raceala azi m a mai deranjat putin in gat dar am bagat o inghetata si gata .mi a trecut
ultima suta de metri
Fleurdelise spune:
Fetelor, sunt necajita. Eric a facut icter acasa, de aia este asa de somnolent. Azi ne-a vizitat acasa infirmiera locala, l-a cantarit, a pierdut 11% din greutate . Avem regim strict de papa din 2 in 2 ore cu supliment (din biberon...)dupa fiecare masa 15-30ml muls sau formula. Eu ma mulg toata ziua sa ii dau, obtin deocamdata vreo 20 ml odata, f putin, si asta explica de ce scade, nu se satura. Ma rog la D-zeu sa se redrezeze, maine il cantaresc din nou sa vedem cum continuam alimentatia. Pana la urma conteaza sa fie bine hranit si sa creasca. Sunt tare suparata, am si plans, mi se pare ca si-a pierdut culaorea frumoasa din primele zile si e ba galbior, ba rosu inchis. Somnolenta ma exaspereaza, cum sa fac sa se duca mai repde icterul asta. Daca trebuie, ma intorc cu el in spital. Cand eram acolo nu mi-au zis ca trebuie pus la lampa sau ceva, doar ca gradul de iter era in limite normale, insa poate sa creasca. Preferam sa s e intample in spital, sa il trateze.
Biribu, ma bucur pt voi, Zachary sunt sigura ca e un dulce cum ii spune numele. As vrea sa aud parerea ta despre icter si luarea in greutate, ce ar trebui sa mai fac? Alte probleme nu are. Sa ii dau oare formula sa stiu o treaba? Nu va spun ce usurata am fost sa il vad ca bea biberonul cu putin lapte muls, macar vedeam concret cat papa.
Delia, ma bucur enorm ca Laila evolueaza bine, prematurii sunt niste luptatori si deloc lenesi (aluzie- Eric).
L-am vazut si pe gingasul Nectarel cum ne saluta din casuta lui.
Frumoasa si emotionanta odisee avem, si partea ei cea mai interesanta de abia a inceput.
Rocsy,Ali, sunt alaturi de voi cu gandul.
Va pup, ma duc sa ma mulg ca vine masa de seara.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)