Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

meyyy fleur, m-am indragostit iremediabil de eric e adorabil cu falcutzele lui si sa stii k seamana cu tine e baiatul lu' mami clar! nice cum ati amenajat camera, imi place patutul, caruselul tot! si taticul e f mandru de baiatul lui va poop si aveti grija de voi
diana - sa pui si tu poze cu bebelina sa o vedem ai grija cu efortul in perioada asta, cel mai imp e sa te recuperezi corect, repede si fara complicatii
muraturica - iti dam nana burtik neascultatoare ce esti daca medicul ti-a spus sa iei un anumit tratam si ai incredere in el, de ce nu l-ai ascultat? e ok sa iei si acum elevit, dar vezi totusi poate iti mai prescrie ceva mai concentrat k sa fii ok cu analizele. pls ai grija de tine si asculta-ti medicul k sa creasca BB sanatos si sa nu ai nici tu probleme dupa nastere
bea - bafta multa la exam!
delia - felicitari pt progresul lailei am pus eu pozele cu voi pe picasa
iuli - felicitari pt vestile de la echo
lorena - activeaza-ti PM ca sa-ti pot trimite datele contului de picasa sa vezi poze

oare biri ce-o face?

Roxy
35+ AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Muraturica,

Eu iau fier 1 data la 2 zile(Maltofer), calciu (CalCVita 1 tableta/zi timp de 10 zile/luna)si Ogestan zilnic.

Ar trebui sa vorbesti cu medicul tau, fara jena, si sa-i ceri opinia. Spune-i ca nu ai luat Elevit-ul, si daca e cazul sa incepi acum.

35+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

fleur e dulce foc eric

gata, am pus si eu o poza pe picasa, asa la spartul targului
e de al 32 de sapt (intre timp am mai luat cativa cm la diametrul burtii

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor. Sunteti dragute si saritoare ca de obicei.
Accept si bataia.
Iuli, felicitari pt eco.
Bea, bafta la examen.
Delia, ma bucur ca sunteti bine. Chiar intrebam de tine.
Va pup.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

am intrat sa va salut cu drag. nu am nimic special de raportat. doar ca am fost la spital si am facut analizele. astept rezultatele pe miercuri...
va pupizez pe toate si ma rog sa fie totul bine!

37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Fleur ce dulcic e Eric. Sa creasca mare si sanatos ca frumos este.

Delia pup pe micuta noastra curajoasa. A luat super bine in greutate.
Iuli felicitari pt.rezultate, 2400 in sapt.33 e super ok, noi aveam sapt.trecuta in sapt.32, 1800.

Muraturica mie mi-a spus medicul sa iau vitaminele decate ori simt ca oraganismul are nevoie, raportat si la diversitatea alimentatie. La inceput am luat Femibion acum mi-a dat Elevit. Lasa stresul departe de tine si bebe ca nu vrei surprize acum.

Bea bafta la examen, lasa emotiile si termina facultatea inainte sa nasti.Nu am uitat ca sunt datoare cu un pm, incerc sa-mi fac timp.

Porumbita frumoasa burtica si mai ales mamica.

Eu am luat o mica pauza ca misca baiatul de imi muta burtika si nu ma pot concentra la.nimik.

Mergi la inceput

ms maria

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Fetelor tocmai am citit la fetele de la.mai-iunie ca uneia din ele, in sapt.41 i-au spus ca de fapt nu are fetita ci baietel. Dupa atatea eco nu inteleg cum inca se mai poate gresi..dar bine ca nu i-au spus dupa nastere.
Eu nu stiu cum as explica asta celei mici dupa ce atatea luni a tot vorbit cu fratiorul...

Mergi la inceput

poate nu a facut decat 1-2 eco (sau deloc) in sarcina

altel nu imi explic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fleur,e un frumusel Eric...si are asa o culoare frumoasa.
Eu am un fix:copiii nascuti prin ceza sunt mai frumosi decit cei nascuti natural...asta la nastere,ca apoi isi revin.
Al meu era asa negricios si bubos...hahha,parca n-as fi eu cioara.

Dinami,ce frumos scrii tu...ma topesc.

Delia,m-am emotionat la pozele voastre.E asa gingasa Laila...dar e o luptatoare.

Bea,bafta multa azi!

Muraturica,eu tot cu Femibion 2 sunt si sa stii ca vitamine iti trebuie si cind alaptezi...neaparat.

Porumbita,esti sexy gravidutza!

Biribu,unde esti mama?Hai la raport cu vesti si poze ca murim de curiozitate.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

35+ sapt

Mergi la inceput