Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Daconst, tot l-am infasat si desfasat, poza e facuta in spital. acolo tineau destul de racoare in camere, ca sa nu zic frig. Cand mi l-au adus prima oara era infasat strans, dupa prima baita in spital, la fel. L-am lasat acum acasa in patutul lui sa-si miste liber piciorusele si manutele, e si considerabil mai cald.

Laura, mersi , m-am topit toata. Sigur ca eu il vad cel mai frumos, cum fiecare mamica il vede pe puiul ei. Toti sunt frumosi si pretiosi! Si al tau va fi, logic, cel mai frumos. Ca trasaturi particulare sa zic asa, imi plac la al meu ochisorii, tare blanzi, mie imi arata ca va fi un om bun.

Eu ma simt bine, usoare dureri la ridicat, tuse, stranut dar in rest nu am de ce sa ma plang. Operatia se cicatrizeaza bine si maine sau poimaine imi scoate copcile. Sanii sunt tari si umflati de la lapte, Eric e un pic lenes la mancat, dar le rezolvam noi.

Fetelor, in cate saptamani a nascut Miruna?

Eu si Eric va pupam pe toate cu piersicute cu tot!

37 + Eric Ioan

AMR 5 zile!

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fleur ma bucur ca ai revenit asa rapid .ai o piersicuta frumoasa foc.ce bine ca ai laptic
va pup pe amandoi

laura ,ali am luat pe la 1 un panadol(ca am citit ca e tot paracetamol si ar fi ok in sarcina) si m am simtit mai bine.mai iau si maine unu si sper sa imi treaca cu totul

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fleur, bine ati venit acasa impreuna ! ma bucur ca totul a decurs asa bine pt tine si bebe.
miruna a nascut la 35 sapt si 6 zile, deci la un nr ok de sapt pt gemeni.

ioana, sper ca esti mai ok cu diareea. e bine sa bei multa apa, ca sa recuperezi din apa pierduta din cauza ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza!

A dat cineva cafeaua?Daca nu,o dau eu.

Fleur,poze cind ne pui?
Sa ai grija cu sanii,sa te mulgi sa scoti laptele afara daca bb e lenes,ca altfel apar complicatii la tine.sa nu faci febra laptelui,nu stiu daca cunosti termenul.
Important e sa nu ramana laptele si sa se intareasca sanii ca apoi devin durerosi.

Pentru cine scoatem motzatele?Rocsy?Vreun semn ceva?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

35+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Am avut o noapte foarte linistita, am dormit tun , m-am trezit doar de 2 ori ... cred ca am recuperat ultimele 3 nopti cu insomnii.
Imi dau tarcoale emotiile cand ma gandesc ca astazi este ultima zi cu bebelina in burtica . Momentan e foarte linistita, poate simte ceva in aer .
Maine dimineata la 8-8:30 ajung la clinica, cezariana e programata in jurul orei 10, am sa incerc sa va anunt cat de repede pot dar eu sunt in primele ore cam zombii de la anestezie, pana ma dezmeticesc dureaza ( sper sa nu se repete episodul de data trecuta , incerc sa nu ma gandesc ca sa nu intru in panica de pe acum ).
In rest , toate bine, ma duc pana la cabinetul medicului de familie pentru trimitere .

Fleurdelise : ai o minunatie de baiat , bine ai revenit acasa. Ti-am mai scris cineva sa ai grija cu sanii, daca nu papa micutul Eric tot mulgete sa nu faci furioa laptelui. Tie asa ti-au zis sa trezesti copilul din 3 in 3 ore ca sa pape ? Eu stiam ca trebuie lasati in ritmul lor, cel putin eu asa am facut, e drept , Sofia a fost o mancacioasa oricum si se trezea ea singura. Intreb si eu de curiozitate ca poate Micuta Natalia va fi mai lenesa la capitolul mancare .

Ada
: pe micutul nectarel si pe gemanasi .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 1 zi )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Fleur,
bine ai ati ajuns acasa, Eric e foarte frumusel. Asteptam poze pe picasa.

R-ocsy,
Nu mai e mult la tine...cateva ore. Sa fii tare, totul va decurge bine. Sa ne tii la curent.

Eu am dormit ff.bine azi-noapte , 1 singur drum la baie. Azi intram in sapt. 35. Ce putin mai e..inca nu stiu daca voi naste natural sau cu cezariana. Vom vedea. Astept momentul in care sa ajung si eu cu bebelina santoasa acasa, sa ne linistim, sa ne acomodam.

35+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata si de la mine!
Nu am mai reusit sa intru ca am avut o gramada de musafiri.Va dati seama ca nu am reusit sa stau prea mult intinsa,asa ca ieri pe la amiaza deja au inceput sa ma doara toate .
Saptamana asta o sa fie tot foarte aglomerata...maine are Timi vaccin,trebuie sa gasesc ceva loc sa-i tinem ziua,ca vrea petrecere si eu sincer nu ma incumet sa ma apuc de gateli,pregateli,si mai ales de adunat dupa copii...
Joi ma duc si eu la TNS si culturi,si din cate am inteles nu-mi face eco ,si eu eram curioasa sa vad daca a mai pus ceva carnita pe ea gazuta mica.
Bafta celor ce au controale intre timp,sa veniti numai cu vesti bune!

Nu-mi vine sa cred ce de piersicute avem deja .Sa fie toti bebeii sanatosi si mamicilor multa putere!

Scuze,mai revin,trebuie sa joc luxor cu Timi hahaha

_

Mamica mandra 33+Emma Iulia
AMR 5+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bine ai revenit fleur!!!

pe mine ma astepta o sapt f grea la munca si m-am trezit de dim iar cu deja enervanta durere de os pelvian + ca 5 min cat am mers pe jos sa duc baiatul la gradinita sau de la masina la birou am simtit din plic dureri la vechea cezariana

a, si ca sa fie distractia maxima de dim am vomat ca in "vremurile bune" de acum cateva luni... cred ca s-a saturat corpul meu de CalCVita si fier si incepe sa il refuze (de vreo sapt simt ca dupa ce le iau ma ia greata dar doar azi am si vomitat

va urez la o saptamana usoara si sa sa nasca doar piersicutele coapte!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatza burtici si mamici!
fleur - bine ai revenit ma bucur mult k sunteti bine aman2, akasik la voi si k aveti productie de laptik e frumy foc eric l-as papa
ioana - baga sticksuri, covrigei, ceai de menta si pt dureri+arsuri maalox sirop (isi face efectul instantaneu!) am avut si eu cateva reprize din astea de cacareala pe parcursul sarcinii si mi-a zis dr k sunt de la hormoni. cica asa o sa ne cam apuce si in preajma nasterii cd se pregateste organismul si incearca sa se goleasca.
ada - o sun zilele astea pe mama deliei sa vad cand ne putem intalni. te tin la curent. pupicei pt Nectarel si pt Miru+gemenei
iuli - sa-ti fie de bine mini-vacanta
rocsy - nu-ti mai face tot felul de ganduri. just think happy thoughts o sa fie bine, n-o sa se intample nimik rau iar maine pe vremea asta o sa fi cu piersicutza in brate

io am avut o noapte linistita, racoroasa tot astept sa mai vad ceva evolutie la burtik, sa o vad mai mare, dar parca nu creste deloc sper sa fie bine si grasunik piersicutza mea
azi mi-am propus sa dau cu aspiratorul, asa incetishor cate o camera k tipa pe care vroiam sa o chem la curatenie e plecata in vacanta 2 sapt si nu mai a rabdare pana in w/e cd vin ai mei sa ne apucam de curatenia generala...vad cat pot sa dau azi si dk nu termin mai continui si maine. macar sa fac asa putin pe deasupra si apoi incerc sa-i mai calc sotzului cate ceva k il duc cu zaharelul de cateva zile, da' chiar n-am fost in stare pe caldurile alea

Roxy
35+ AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Eu bantui prin casa...avem o noapte f agitata, de adaptare pt Eric si pt noi. A vrut la san din ora in ora, cum il pun la san dupa cateva miscari de supt adoarme... Acum doarme de 2 ore.
Pe mine ma doare operatia un pic mai tare, am luat calmantele si mai circul prin casa, nu pot sta in pat.
Stiu ce e furia laptelui... mie cand mi-a venit laptele, adica acum o noapte, au devenit ambii sani umflati si usor tari, mi-au zis ca nu e furia ci "urcarea" laptelui. Ca sa i decongestionez pun comprese calde si masez inainte de supt (un prosop in apa fierbinte, stors bine) si functioneaza, curge laptele imediat.
Acum voi pune o intrebare tampita: ok, ma mulg, dar laptele muls cum il stochez sau, ce fac cu el? I-l dau copilului asa, il las pe mai tarziu? Interesul meu e sa suga direct...si-asa e lenes...?
Of fetelor, nu-i deloc de joaca (zic incepatorelor ca mine). In spital era altfel, mereu ma dadacea cineva, aici, sunt by myself...in fine, aproape.
De-abia astept sa vina maine sau marti infirmiera de la policlinica sa vedem poate ma mai sfatuieste ea cu alaptatul.

Rocsy, iti tin pumnii, stiu exact prin ce treci. Nu e simplu, e o operatie, dar...e mai simpla procedura in sine, ce e mai important e recuperarea de dupa. Eu nu am avut dureri deloc la inceput acum sunt mai intense, ma misc mai mult prin casa, la ridicarile din pat cam strang din dinti. Cu anestezia vei fi ok, e cu efect limitat. Nastere usoara!

Despre trezitul pt supt, da asa mi s-a zis RASPICAT sa il trezesc din 2-3 ore sa manance ca altfel nu ia in greutate cum trebuie, in special fiind mai lenesut al meu (va ziceam ca adoarme dupa ce suge un pic). Trebuie trezit, stimulat, iar dupa supt trebuie sa ii mai picur lapte in gurita (muls).

Va pup, incerc sa pun poze pe Picasa la "cererea publicului".

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput