Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
ARUBA spune:
Porumbita: mie imi plac mult Alexandru, Stefan, Eric si mai ales Sebastian ( apropo, e nume international, si in engleza si in germana e la fel). Alexandru si Stefan sunt si nume de sfinti oricum.
Antonio e putin prea telenovelistic pt gustul meu, iar in combinatie cu Marc ma duce cu gandul la Marc Anthony sau ceva de genul... Nu il vad langa D...escu deloc.
34+
maria0408 spune:
Buna fetelor, am intrat pt.o scurta pauza si sa vad daca mai avem vreo surpriza, e duminica doar.
R_ocsy esti mortala cu cele trei costumase, parca vad ca il scoti pe bebe in al patrulea. Cu contractiile cum mai esti?
Ada pupam pe Nectarel si asteptam poze.
Carmen ati ajuns acasa?
Alilumi bafta la analize. Dar de ce te-a chemat in spital pt.analize, nu le puteai face la o clinica?
Sper sa mai intru spre seara, cum sunt pe baricade in bucatarie, gatesc pt..saptamana viitoare si totodata manac si o prajitura ca tot mi-a facut Laura pofta cu prajiturile ei.
alilumi spune:
maria, saru'mana! probabil ca se putea, dar daca tot nasc acolo si monitorizarea sarcinii am avut-o oricum la privat, am zis ca asta este: nu am sa mor o jumatate de zi pe acolo... si asa, mai vad si eu despre ce este vorba!
37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
Daconst spune:
Salutare fetele,am intrat sa vad cine mai naste?
Multumesc de sfaturile despre Galagtogil.
Sper sa-si faca efectul si la mine.
V-am tot citit pe reprize,dar nu mai stiu deja ce aveam de raspuns.
Duminica placuta si sa auzim doar vesti bune.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
35+ sapt
chmihaela spune:
Felicitari prospetelor mamici, bebeii sanantosi, papapciosi si necolicosi.Refacere rapida si mult laptic.
Eu sunt bine, vad ca nu am mai avut contractii, ma lupt cu caldura.
mami de robert 20.10.2010 31+ Miruna Stefania
balanta_tm spune:
aruba, la fel ca tine am gasit si eu despre scaunele britax. vroaiam sa verific cu tine, sa fiu sigura ca am inteles bine .
roxypuy spune:
hello! parca am mai inviat si noi asa pe racoare nu? as prefera sa ploua pana nasc aseara am ieist la plimbare inainte de ploaie si a fost super placut mai ales dupa ce nu mai iesisem din casa de vreo sapt...azi noapte am dormit bine in sf doar de 2 ori la baie
azi am fost la nashi la snagov, am stat la aer, racorik, super sper sa mai ploua zilele astea si sa se mentina racoarea.
carmen e ok acum, a fost putin ingrijorata k nu accepta LP Patrick si abia azi cand a reusit sa mulga ceva laptic de la ea a inceput sa pape. maine cred k le da drumul aks.
porumbitza - mie imi place eric stefan si alex stefan
rocsy - hai k mai e un pik! bag niste motzate
Roxy
35+ AMR 5 sapt!!!
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria0408 R_ocsy esti mortala cu cele trei costumase, parca vad ca il scoti pe bebe in al patrulea. Cu contractiile cum mai esti? |
La mine e o faza tare ciudata ... contractiile apar doar daca stau mai mult timp in pat , chiar radeam cu o prietena ca la asta mica ii place numai miscarea . De fiecare data cand am stat mai mult in pat ma iau contractiile, noaptea nu mai spun ca mereu sunt stresata sa ma gandesc daca e cazul sa o sun pe dr sau nu. Tare ciudat ! Cateodata le mai am si in timpul miscarii dar cred nu le percep eu asa de bine, daca ma mai iau cu treaba sau alergatura dupa Sofia nu le mai bag pe toate in seama, ca ma doare aici, ca ma doare dincolo, stand in pat si nefacand nimic imi trec mai multe idei prin minte !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 2 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Roxy :
Daca ploua pana nasti tu eu intru in depresie, ca asta inseaman 5 saptamani dupa DPN-ul tau, iar eu dupa 3 zile de ploaie turbez , .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 2 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Fleurdelise spune:
Buna fetelor, bine v-am regasit!
am ajuns si noi acasa dupa 3 zile lungi de spital.
suntem bine amandoi, Eric Ioan e o minune de baietel, roz si cuminte, somnoros. mie mi-a venit laptele. acum speram sa compensam pierderea cam mare de greutate din spital de la 3.85 la 3.45 kg pt ca eu nu il trezeam sa pape din 2-3 ore. ce bine e acasa.
pupi noilor piersicute si promit ca revin cu detalii si poze.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)