Clubul "babelor" FIV-oase - 46

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara stiu ca va boteza fetita Samirei, poate exprimarea a lasat de dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Lara, la mamici/viitoare de gemenei mai scriu, altfel nici nu citesc pe alte topicuri, mai ales odisei ... incerc sa fiu in High spirits.
Tu pana la urma ai decis cu fet la Pk si apoi mai vezi daca mai vizitezi tayfunul, ih ? Eu iti tin pumnii orice ai alege, si mai spun ca la calitatea voastra nu ai de ce sa te gandesti la material din tari straine (ca parca scriai ceva vreme ceva).

Deci asa cu veve, tot banuiesc eu chestii de multa vreme, dar se intinde la maxim :) ca sa vina cu vesti din cele mai bune

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
16+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ralu
ihi, that's the plan! aia cu materialul strain e varianta de back-up, ca sa fiu si eu in high spirits

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Qiao felicitari pentru embrionas si aniversare frumoasa!
Sami sa-ti traiasca nasicul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

qiao felicitari pentru embrion si aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna fetele mele de suflet , va citesc mereu dar eu nu prea am de povestit. Despre mine ce sa va zic ,am trecut peste inca un episod de sangerare (asta sambata trecuta) si vad ca de ieri nu am mai avut nici un fel de scurgere maronie deschisa (asta m-a tinut vro saptamna si 2 zile ) . La ultima eco bebele crescuse era bine , acum astept eco de 12 saptamani.

Ralu , Brigit ......referitor la vise erotice , eu nu am avut nici unu cred ca sunt mai nesimtita
V-am pupacit pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Qiao .....felicitari pt embrionasul luptator , sa stea cu tine 9 luni si sigur o sa devii mamica asa cum le doresc la toate babutele de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Qiao bonne anniversaire si felicitari pentru trecerea la nivelul 2,te astept cu vestea cea mare
Smaik pupici cu lipici,sa se lipeasca embrionasul norocos
ar fi trebuit sa am si eu punctia si transferul zilele astea,daca nu pleca dr.,dar pe de alta parte ma bucur,mai prelungesc agonia ,ma mai bucur de un weekend lung saptamina viitoare in care evadam la Boston si Cape Cod (ca tot vorbeati de mare si plaja ) dupa care incepe ``dansul``
bisouXXXX

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao, La multi ani fericiti!!!! Sa fiti cu unul in plus la anul, asta va doresc!

Smaick,sa fie lipiciosi embrionasii.

Sami, e normal 6 zile de CM la tine sau e mai mult decat de obicei?

La multi ani! si pentru sotul Adinei!

Fetelor, eu raportez azi Z 1, dupa progesteron, la 43 de zile,deci... ... Ar trebui sa ii scriu lui PK si n-am nici un chef, cred ca ii scriu maine. Nici nu mi-as face aici hormonalele, nu stiu cat de atent sunt pastrate si trimise spre analiza, la vreo 50 km de unde sunt acum si pe caldura asta... Habar nu am ce sa fac. In schimb, am rezolvat cu terenul, suntem proprietari de ditamai terenul frumos langa padure!!!!

Va pup pe toate fara discriminare!

Mergi la inceput