Clubul "babelor" FIV-oase - 46

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira sa inteleg ca le-ai urat inca o pereche ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Lara, am de gand sa trec prin toate fructele mele preferate, pana ajung la gutuile mele de noiembrie, ca dupa jumatatea lui noiembrie imi astept baieteii !
M-a provocat Qiao cu suferinta asta pe de o parte amuzanta, pe de o parte nu chiar, asa ca am mai scris si eu aici.
De asta calculam cu ianuarie, ca adaugam 6 sapt de lauzie, dar he he... cine se mai gandeste pana acolo (adica eu sigur NU )

De Elenush ce se mai stie ? eu tot speram ca merge si ea la Tayfun, sau oricum vine cu vesti bune ...

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
16+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

qiao,exact asa i-am urat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Samira, ar fi f tare sa iasa.
Adi cand face FETul?

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

in vara lu' 2013.
la cum e ea de closca...n-am nici cel mai mic dubiu ca se prind amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sa traiasca nasul Samirei si sotul Adinei Si sa ii dea Dzeu citi copilasi poate omul duce
Radeti voi sau nu, dar ma gandeam eu asa aseara ca de nu imi iese si o fetita tura asta, m-as mai risca peste citiva ani la inca o sarcina nebuna , nu? nici pe bubureze nu le-am facut si eu visez cai verzi pe pereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Sami in cazul asta zic sa iti cumperi o pereche de adidasi misto si sa te apuci de acum de antrenament

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

adriano,hai fata...asteapta macar sa ii tii pe astia din burtica in brate...sa vezi cum te descurci cu ei...si apoi mai vezi tu.

brigit...alerg desculta...ca am viteza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira vorbesc si eu prostii, nu ma baga in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sami, pai sa traiasca nashu' atunci mey, Adina vb serios ca face FET si mai pune 2? oah, f tare..ah, m-am prins..de-aia vrea sa-si cumpere teren si sa-si faca casa..trebuie spatiu pt trib expandat..hm, Adina a fost printre norocoasele care au prins (la mustata) vechea lege (cu 2 ani in CIC si plata 85% din venit), ca si cumnata mea, de altfel..->> conditii optime pt crescut bb-i, cu un net > decat dc mergeai la munca..in conditiile actuale, nu mai e atat de simplu, din pacate, mai ales cu 2..dc stai acasa 2 ani, te arde tare la buzunar, indiferent de optiunea aleasa iar dc stai doar 1 an, bb-i sunt atat de mici si tre sa cauti nanny etc..nervi la maxim..io zic sa se gandeasca bine
huh, da, ai dreptate cu qiao..deci, fara romantisme si alea, ca nu-i loc de nebunii
ralu, mai scrii pe altundeva??? pai zi, sa merg sa mai cetesc ce mai faci, din cand in cand macar
Veve, daaaaa, mister total in continuare..vb tot in dodii..mi-a zis mai demult ca, nu zice nika din superstitie (nici de la Medlife si nici de la stormy), dar, a promis ca zice pe urma..si io tot astept sa revina odata, sa ne mai trezeasca dimi cu cate-o pofta de desert..mai am putintica rabdare, daca nu zice..o trag de mustati pana pove tot
Brigit
Ady, oare iar le-ai incurcat? just love neuronul tau double-pregnant nashu' (sot de Adina) e viitorul nas de botez al fetitei lui sami, nu-i nas de cununie, nu? de fapt, cred ca stiai-> nici cu neuronu' meu nu mi-e rusine si al meu n-are nicio scuza..vb azi cu Alex si nu puteam sa-mi amintesc ce dreaq de doza de prednison am luat la ultimul fiv..nu retineam decat ca a fost maaree-> m-am intors in urma sa cetesc ce-am scris (noroc c-am scris, si-a ramas in memoriam, ca ma lovi' amnezia tare)..

to be continued..

Mergi la inceput