Clubul "babelor" FIV-oase - 46
Raspunsuri - Pagina 18
Ralu_mv spune:
Lara
, am de gand sa trec prin toate fructele mele preferate, pana ajung la gutuile mele de noiembrie, ca dupa jumatatea lui noiembrie imi astept baieteii !
M-a provocat Qiao cu suferinta asta pe de o parte amuzanta, pe de o parte nu chiar, asa ca am mai scris si eu aici.
De asta calculam cu ianuarie, ca adaugam 6 sapt de lauzie, dar he he... cine se mai gandeste pana acolo (adica eu sigur NU
)
De Elenush
ce se mai stie ? eu tot speram ca merge si ea la Tayfun, sau oricum vine cu vesti bune ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
16+
Multumesc Doamne !
Brigit spune:
Samira, ar fi f tare sa iasa.
Adi cand face FETul?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
samira33 spune:
in vara lu' 2013.
la cum e ea de closca...n-am nici cel mai mic dubiu ca se prind amandoi ![]()

adrianaady spune:
Sa traiasca nasul Samirei si sotul Adinei
Si sa ii dea Dzeu citi copilasi poate omul duce ![]()
Radeti voi sau nu, dar ma gandeam eu asa aseara ca de nu imi iese si o fetita tura asta, m-as mai risca peste citiva ani la inca o sarcina
nebuna , nu? nici pe bubureze nu le-am facut si eu visez cai verzi pe pereti ![]()
Brigit spune:
Sami in cazul asta zic sa iti cumperi o pereche de adidasi misto si sa te apuci de acum de antrenament ![]()

Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
samira33 spune:
adriano,hai fata...asteapta macar sa ii tii pe astia din burtica in brate...sa vezi cum te descurci cu ei...si apoi mai vezi tu.
brigit...alerg desculta...ca am viteza mai mare ![]()

Lara27 spune:
sami, pai sa traiasca nashu' atunci
mey, Adina vb serios ca face FET si mai pune 2?
oah, f tare..ah, m-am prins..de-aia vrea sa-si cumpere teren si sa-si faca casa..trebuie spatiu pt trib expandat
..hm, Adina a fost printre norocoasele care au prins (la mustata
) vechea lege (cu 2 ani in CIC si plata 85% din venit), ca si cumnata mea, de altfel..->> conditii optime pt crescut bb-i, cu un net > decat dc mergeai la munca..in conditiile actuale, nu mai e atat de simplu, din pacate, mai ales cu 2..dc stai acasa 2 ani, te arde tare la buzunar, indiferent de optiunea aleasa iar dc stai doar 1 an, bb-i sunt atat de mici si tre sa cauti nanny etc..nervi la maxim
..io zic sa se gandeasca bine![]()
huh, da, ai dreptate cu qiao..deci, fara romantisme si alea, ca nu-i loc de nebunii![]()
ralu, mai scrii pe altundeva??? pai zi, sa merg sa mai cetesc ce mai faci, din cand in cand macar
Veve, daaaaa, mister total in continuare..vb tot in dodii
..mi-a zis mai demult ca, nu zice nika din superstitie (nici de la Medlife si nici de la stormy), dar, a promis ca zice pe urma..si io tot astept sa revina odata, sa ne mai trezeasca dimi cu cate-o pofta de desert..mai am putintica rabdare, daca nu zice..o trag de mustati pana pove tot![]()
Brigit
Ady, oare iar le-ai incurcat? just love neuronul tau double-pregnant
nashu' (sot de Adina) e viitorul nas de botez al fetitei lui sami, nu-i nas de cununie, nu? de fapt, cred ca stiai
-> nici cu neuronu' meu nu mi-e rusine si al meu n-are nicio scuza..vb azi cu Alex si nu puteam sa-mi amintesc ce dreaq de doza de prednison am luat la ultimul fiv..nu retineam decat ca a fost maaree
-> m-am intors in urma sa cetesc ce-am scris (noroc c-am scris, si-a ramas in memoriam, ca ma lovi' amnezia tare
)..
to be continued..