Clubul "babelor" FIV-oase - 46

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

QiaoBing felicitari pr outul de aur fie ca DD sa te veghieze si sa iti daruiasca miracolul maternitati
in ce priveste soata lasa ca ii trece si nu te mai invinovati ca nu esti tu devina asa sunt barbati in general mai insenibili si uneori de atita stres o dau in stamba asa ca tu mergi miine si iati outul de aur acasa si fi MAMICA!!!

DUMNEZEU SA FIE CU TINE SI SA TE VEGHIEZE

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Brigit,Ralu aceleasi probleme le am si eu dar amindoi am cazut de acord ca e mult mai sigur fara activitati de gen in perioada asta, nu am risca pt nimic in lume ...
Qiao sper sa ii treaca sotului si sa inteleaga, poate s-a simtit putin neglijat in perioada asta. O sa merita la final, o sa vada el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ralu, Ady...
Si de asta va zic ca nici nu indraznesc sa ma gandesc ce o fi in mintea lu saracu barbate-miu, daca eu primesc semnale de-astea de la propriul corp. Eu nu il mai provoc nici la discutii pe tema, la inceput mai glumeam si-i ziceam sa se descurce singur , acum nici nu mai vreau sa stiu

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

hai ca am dat in rasu-plansu. mi-am adus aminte cand am fost insarcinata si m-am trezit dintr-un vis erotic ... cu finalizare chiar, n-am crezut ca se poate intampla si la femei am fost atunci asa de stresata ca poate a patit ceva zgaiba de la contractii, cred ca daca s-ar fi oprit sarcina in saptamana aia ma "castram".
am citit si eu de Brenciu, dar pe diagonala, nu stiam ca ea are 44 de ani. azi dim ma intreba sotul daca am auzit si s-a suparat ca nu i-am spus si lui. mi-a dat el detaliile.
fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brigit

Ah, voiam sa va intreb daca l-ati vazut pe brenciu vorbind de faptul ca iubita lui e insarcinata. Ea are 44 de ani, mai are doua fete marisoare. brenciu le-a multumit dr cocei si niculescu, astfel incat deduc ca pana la urma au reusit la giulesti.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Are 44 ani impliniti in ianuarie, deci naste spre un 45, apreciez curajul.

PS va avea fetita, pe langa cele 2 ale ei si va naste in nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Da, da lipsa se duce spre un an, ca nici dupa nastere nu se poate imediat, plus ca este ca un nou inceput(la mine asa a fost)
Cu sotul a fost asa: dupa ET scria clar, pe foaia de externare, fara contact sexual pana la beta, nu m-am deranjat sa-i spun i-am bagat foaiea sub nas. Dupa beta am primit recomandarea ca mai bine fara pana la primul echo. La echo am fost cu el si dr. a zis ca pana dupa primul trim. putin spre deloc, in trim.2 placenta jos inserata repaus total. A fost cu mine si a auzit cu urechile lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

si el meu fusese la dr si auzise indicatiile pt primul trimestru. acum probabil ca si-a facut iluzii ca intre punctie si ET sarbatorim cei 3 ani. numai ca eu "mustesc" de utro, viagre si inca unul pe care nu mai stiu cum il cheama - in total 9/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fete cucuiete.

qiao,tin pumnii stransi.

eu sunt in a6-ea zi roz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

welcome embi de qiao!
hi, hi. hi..gravidoasele noastre au visuri xxx pai, eu stiu ce sa va zic? meditatii yoga, poate? autosugestia? no idea
ralu, ma bucur ca ti-ai scos nasucul din cires (de fapt, cred ca sunt nectarine acum) cum mai sunteti? ce fac twinsii? stii ce sunt sau doar mai tarziu? io cred ca nasti anul asta inca, de sarbatori
qiao, maine deja e big date-ul? pai, soro, lasa nervisorii si focus pe positive stuff..hai, fa acolo o cina cu iz de romantism si sa vezi cum se incinge atmosfera..

Ioaaaannnnnaaaaa, woman-ule extra pregnanta, sper sa-mi dai detaliile alea pana nu trece vara ca la toamna fac FET, da? saaaar'naaaa oricum

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lara...nu cred ca-i tocmai bine sa se incinga atmosfera la qiao acasa...mai ales ca ea e cu dodoasca plina de diverse iar dansul cu chef de intalniri intime

hai ca am scapat de data asta...pierdusem' o stampila da' am gasit-o...era cazuta intre scaue in masina

fetelor,azi e ziua sotziorului de adipapazi-a lu nashu' adeka
i-am facut o urare de cred ca ma fugaresc amndoi prin tot Bucurestiul daca se implineste

Mergi la inceput