Vantu - 1 an cu executare

Vantu - 1 an cu executare | Autor: alinuk

Link direct la acest mesaj

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat joi la un an de inchisoare cu executare in procesul de santaj cu Sebastian Ghita, au decis magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Decizia este definitiva..

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12583357-sorin-ovidiu-vintu-inchisoare-executare-pentru-santajarea-lui-sebastian-ghita-sentinta-este-definitiva.htm

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

1. Putin si aici fata de realitate.
2. Si prea putini (inca) in fata justitiei si cu sentinte executorii.

... dar eu sper

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Prea putin pentru un infractor de teapa asta!
Sa ne asteptam asta seara la alta sinucidere cu happy end?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Doar un an pentru santaj?

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Hai sa fim optimisti.

Mie inca nu-mi vine a crede ca sunt astia condamnati cu executare. Voiculescu pe cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Sintagma sinucidere cu happy end mi se pare totalmente deplasata..happy end pt cine? pt copii lui? pt el? Nu stiu cum se pot asocia acesti termeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

SOV se afla in drum spre inchisoare. Fara incidente.

Intreb: aveti careva idee dosarele grele ale lui cu BIR, cu FNI s-au incheiat/prescris sau mai continua ?

Parca stiam ca mai e judecat si pentru favorizarea infractorului in dosarul lui Popa. Mai e pe rol ?

Pe mine sincer m-a luat cu friguri cand am vazut anii trecuti cum incerca acest infractor (si aici am o parere bine formata, am urmarit mai ales primele scandaluri in care a fost implicat) sa influenteze pe fata politica la varf a Romaniei. De atunci consider ca inchiderea lui este o masura de protectie pentru noi toti. Nu stiu daca la noi la procese se foloseste ca la americani sintagma "statul impotriva lui Sorin Ovidiu Vantu" dar s-ar potrivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Din cate stiu SOV are in spate un grup de "baieti destepti" inarmati cu multe dosare compromitatoare.
Si de al SOV ne putem astepta la surprize, nu de genul celei cu A Nastase. Condamnarea pentru amenintarea si santajarea lui Sebastian Ghita, alt reprezentant al unui grup de iterlopi, poate deschide alt front de lupte sangeroase.

Mergi la inceput

Din cate stiu SOV este el insusi unul din cei mai notorii baieti destepti. A facut afaceri ilegale si a stiut sa le mascheze pe vremea cand baietii destepti de azi erau in pampers. A profitat din plin de democratia si economia de piata incipienta la noi in anii '90 si apoi de faptul ca multe reglementari bancare si legi au avut lacune. A patentat metode de furt si de condus oneros afaceri.

Daca mai are si alti baieti destepti in spate e si mai grav.

Edit: Dosarul actual cu Ghita e doar varful aisbergului. Restul, partea cea mai grava si periculoasa e inca sub apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Voi chiar aveti impresia marii imbogatiti au lucrat pe cont propriu?
Nu aveau cum sa reziste daca nu faceau parte dintr-un grup care sa le asigure protectia.
Fiecare mare "baron" este exponentul unui grup infractional cu relatii: in politie, in justitie, in parchete, la finante etc..
Vantu, Voiculescu, Becali, Flutur, Nastase, Basescu, Patriciu etc.. au alaturi echipe de profitori. Nici nu se stie daca ei sunt conducatorii si beneficiarii reali. Pe numele sunt inscrise afacerile.

Nu vedeti ca nimeni, nici presedintele, nici premierii, nici presa nu spune cine sunt "baietii destepti din energie", cum ii cheama si ce au fost la viata lor?

Mergi la inceput

Vantu a fost deschizator de drumuri in mai multe tipuri de infractiuni. Nu cred ca are neaparata nevoie de cineva in spate. Vantu nu e o papusa, are mai degraba profil de papusar.

Iar despre "baietii destepti din energie" s-a scris cu nume si prenume, dar in mare majoritate nu sunt persoane publice asa ca s-a preferat in spatiul public folosirea sintagmei pusa de mine in ghilimele. Multi dintre ei cheltuie averi impresionante prin strainataturi dupa virarea tainului de rigoare catre politicienii din Ro. Averi imense, tocate cu familiile sau diversi prieteni in liniste pe plaiuri mult mai linistite si mai opulente decat cele mioritice.

Mergi la inceput