Fibrom uterin (30)
Raspunsuri - Pagina 4
Violeta_ND spune:
dana cum mai stai cu fibroamele? mai stii dimensiunile?
Mai iesi din casa, fa-ti un prieten. E mai usoara si mai frumoasa viata in doi. Timpul trece si daca ai inceput sa faci fibroame nimeni nu garanteaza ca va fi mai bine in viitor. Eu dupa primul fibrom(cel de 5 cm) eram disperata. Am zis ca fac copil si-l cresc singura daca altfel nu se poate. Dar ratiunea mi-a dictat altceva. Poate trebuia sa-l fac atunci cand era mai usor. Acum uterul meu e "sac de cartofi" cum spune medicul meu. O sa-mi fie mult mai greu sa duc o sarcina.
Fetelor, e cald si mi se face somn si ma ia cu ameteli. Si e abia inceputul verii.
olimp spune:
vio asa de rau iti face caldura ? ai si alte problemute de sanatate ? sper sa nu rascolesc prea tare ?
Violeta_ND spune:
Nu ma stiu cu alte probleme de sanatate.
E posibil sa fiu anemica sau se manifesta trombofilia. Am impresia ca nu se oxigeneaza bine creierul.
Oricum am luat masuri: iau aspenter 1 pastila la 2 zile si am mancat ficatei. Azi a fost ok afara. Deja ma simt mai bine.
Pretty sper sa auzim vesti bune maine.
olimp spune:
vio ma bucur ca te simti mai bine, eu acum sunt terminata , am curatat nuci verzi pentru dulceata , sa nu mai spun cum imi arat mainile de negre chear daca am folofit doua percehi de manausi una peste alta , dar cum ma dor.....in total am curata 530 be nuci le-am nimarat din curiozitate.
sper ca saptamana viitoare sa fie mai bune pentru toate !
prettysunshine spune:
Buna,fetele,am fost la control,bebe e bine,are 16,3 mm si inima bate exact cum trebuie acum.Eu sangerez in continuare,tot nu mi s-a dat o explicatie clara,poate obtin una in Romania.Mi s-a zis ca nu-i exclus sa sangerez asa toata sarcina.Si pe mine asta ma baga in sperieti,mereu mi-e frica sa nu se fi intamplat ceva cu sarcina.Oricum,sangerez asa de 10 zile si sarcina s-a dezvoltat normal,sper sa fie asa si de acum incolo.
Vad ca va plangeti de caldura,eu abia astept sa ajung in Romania la caldurica,la noi ieri au fost 13 grade.Probabil ca dupa ce o sa ajung,o sa ma plang si eu de caldura,dar momentan mi-e dor de ea.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
8+
olimp spune:
pretty ma bucur ca esti bine si bebe la fel . O sa fie bine asa toata sarcina sunt convinsa.
La noi e cald inca e cald , ne anuntau la meteo ca se va racorii putin dar inca mai nimic zapusala e la ea acasa.
Ninia81 spune:
Neata!
Pretty, Doamne ajuta in continuare!Sa ai numai vesti bune!
Olimp, la noi s-a mai racorit, dar tot cald e in casa
Vio, sper ca te simti mai bine.
Danasa ne spui ce ai hotarat cu medicii de la Giulesti. Tinem pumnii sa fie bine si la tine!
Va pup pe toate!
olimp spune:
ninia , vio , preety sunt tare necajita imi vine ciclul ca niciodata la 20 de zile , eu care ma laudam cu el ca este foarte respectos si se anunta tot la 28 de zile ...acum isi face de cap.
de ieri am inceput sa am scurgeri maronii usoare , doar manjesc harta igienica , dar asa mi-i se declanseaza mie menstruatia , acum a trebuit sa ma dereglez si eu !
Ninia81 spune:
Olimp, imi pare rau ca ti s-a scurtat ciclu. Ai intrebat medicul care te-a operat de ce se intampla asa?
Eu nu am avut probleme deloc dupa operatie cu ciclu. Mi-a venit regulat si fara dureri de burtica. Poate ar fi bine sa verifici de ce vine la 20 de zile, pt ca mie mi se pare cam scurt.sa fii bine!
olimp spune:
ninia eu nu m-am mai confruntat cu asa ceva , primele doua menstruatii de dupa operatia mi-au venit normal la 28 de zile , aceasta este a treia si vad ca este cu probleme... sincer saptamana viitoare cand merg la control am sa deschid tema sa vedem ce spune.
Deocamdata s-a oprit nu mai vine nimic , dar ma astept sa-si dea drumul...oricum este frustrant.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
ian 2010 sarcina oprita din ev la 8 sapt, april 2012 ifbrom uterin operat