Fibrom uterin (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

Salutare fetelor si bun venit Dragalasa
Unde te operezi si la cine? Referitor la operatie, vorbeste cu medicul cand trebuie sa o faci. Din ce am citit eu, medicamentul asta trebuia sa induca o menopauza , fibromul sa nu mai fie supus la hormoni si sa descreasca pana la operatie, astfel incat aceasta sa fie mai putin invaziva. Dupa incetarea administrarii organismul reintra in normal dupa un anumit timp iar fibromul creste in continuare. Asa ca intreaba medicul.
Totusi, fibroamele subseroase nu interfera in sarcina(sau asa se spune). Daca ar fi fost in interior se presupune ca ar actiona ca un sterilet. La mine fibroamele subseroase au regresat dupa embolizare.Am si 2 care nu au raspuns prea bine.Dupa cum spuneam, trebuie sa ai noroc.
Eu am racit de-a binelea in plina vara.
Vineri plec la Constanta pentru weekend. Cateva zile de relaxare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragalasa28 spune:

Violeta ma operez la Iasi la dr Onofriescu, am auzit si eu ca e cel mai bun. Pe hartie scrie asa: fibrom uterin subseros, istmic, fundic si intramural, am doar 1. Acum nu mai stiu ce sa cred, daca imi afecteaza sau nu uterul, la urmatorul control mma sfatuiesc cu dr. El mia garantat ca o sa apara imediat si un bebe.
Asa este acum sunt in menopauza fortata, indur cateva kg, dar bufeurile si setea este de necrezut. Seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dragalasa

sincer nu stiu cum e cu tratament eu nu am facut nici un fel de tratament inainte de operatie , eu fusesem embolizata si nu am avut probleme de sangerare.

despre taierea uterului depinde cat de mult este prins fibromul de tesutul uterin si binenteles de mana doctorului , sper ca dr care te opereaza sa fie unul cu raspundere si in primul rand "om" , stiu ca iti este groaza si mie mi-a fost frica sa nu-mi pierd uterul dar nu aveam alta sansa.

bafta si

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Sa dea Domnul sa fie cu reusita, oricum sa stau asa nu se poate. Alta sansa nu am. plus ca imi doresc ca pana la 30 de ani sa am un copil. De fapt este tot ce imi mai doresc de la viata.

Mergi la inceput

Dragalasa
Am auzit de acest doctor de la o ruda, medic. Spune ca este bun in fertilitate. Si eu ma gandisem sa merg la el. O consultatie la cabinet e 300 lei, cam mult.
Peste cateva ore plec la mare. Ma relaxez Eu o sa fiu singura de pe plaja cu nasul in batista

Mergi la inceput

Buna dimineata Violeta, nu este adevarat ca e 300 ron,crede-ma ca nu mi-as permite. Ai auzit tu te un dr mai bun? Nu trebuie sa stai cu nasul in batista...ci la soare. Sedere placuta!!!

Mergi la inceput

buna fetelor !

violeta relaxare placuta ! si hai scoate nasul din batista ca a iesit soarele asa cum afirma si dragalasa

dragalasa
si mie mi-i se pare cam piperat pretul 300 ron o consultaie de infertilitate...doar ce-ti face sa fim seriosi ...hai poate gaseti alt medic sunt convinsa ca in Iasi trebuie sa fie si alti medici doar e oras mare...

pretty ce mai faci ?

fetelor si un WE minunat

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

fetelor va pup pe toate si ne auzim dupa concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna fetele,n-am mai scris demult,mi-a venit sotul si am fost si la mare 5 zile.Mi-a prins bine ca acolo n-am mai avut timp sa ma gandesc asa mult la ale mele,insa acum la intoarcere e tare greu,parca mai greu decat inainte de a pleca.Oricum am mers pentru baiat,eu nu aveam niciun chef.
Nu mi-a venit nici acum menstruatia,maine sunt 50 de zile,cred ca va trebui sa ma duc la medic,asta-mi mai lipsea.
Dragalasa,eu nu am facut niciun tratament inainte de miomectomie.Insa eu am fost operata in Belgia.Nu mi-a fost nicio clipâ frica sa nu pierd uterul fiindca nu mi s-a pus ca ar exista riscul asta.La 2 luni de la operatie mi-au dat voie sa incerc sa raman insarcinata.Am ramas dupa cinci luni,insa sarcina s-a oprit din evolutie in saptamana a noua.
Olimp,vacanta placuta,cred ca o sa ai vreme buna,noi am avut vreme cam innorata,dar de ieri s-a facut frumos si senin si cred ca o s-o tina tot asa.

Mergi la inceput

M-am intors din minivacanta
Putin arsa de soare, cu 1-2 kg in plus , dar odihnita.
De azi iar am inceput lucru in laborator.
Am luat proba de angajare. Din septembrie sunt bucuresteanca.
Trebuie sa-mi gasesc o garsoniera. Ma tine cineva o luna pana imi gasesc eu ceva.
Ieri am avut musafiri, un prieten olandez drag, sora mea si cativa prieteni. A fost foarte placut sa am casa plina de persoane dragi.
Fetelor, sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput