Oportunitati de munca la domiciliu (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Elle_seb spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui nadaflorilor
mda, trebuia sa reiei operatiunea (cred ca se putea), codul dat de ei trebuie sa-l imperecheze in baza lor de date cu contul inscris de tine, contul nefiind cel inscris, ei ar trebui sa trimita banii inapoi ca si plata eronata...va dura ceva, cred ca luni ajung banii la payza si se face verificarea si daca pica, marti-miercuri ar trebui sa ai banii inapoi in cont... o sa stai cu emotii pana vezi banii inapoi, dar nu cred ca ii pierzi, pentru ca nu cred ca le da "drumu" raifeisenul fara dovada ca merg in contul cui trebuie... Nina,mami de, |
Andrecluj, nu mai face nici o plata pana nu iti recuperezi banii.
Si oricum, nu trebuie sa platesti 155 RON, ci 50 RON.
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elle_sebAndrecluj, nu mai face nici o plata pana nu iti recuperezi banii.Si oricum, nu trebuie sa platesti 155 RON, ci 50 RON. |
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui Elle_seb ................ Andrecluj, nu mai face nici o plata pana nu iti recuperezi banii. Si oricum, nu trebuie sa platesti 155 RON, ci 50 RON. |
Elle cum sa platesti doar 50ron cand mesajul lor suna asa:
"Provide your bank with the following details
Amount 155.00 RON
Bank Deposit Code 3xxxxxxxxxxxxxxx2 Important!
Enter your Bank Deposit Code in the "Notes" or "Details" field of your bank transaction.
Step 2
Transfer the funds to the following account
Bank Raiffeisen Bank Romania SA
Account Name Earthport Plc
IBAN RO50RZBR0000060007485856
SWIFT BIC RZBRROBU
Amount to deposit 155.00 RON
Date 5/17/2012 3:00 PM EST
"
eu inteleg ca daca nu virez 155 ron se considera ca nu am respectat conditiile de verificare a contului si nu il verifica
Andrecluj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nadaflorilor
|
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Elle_seb
Foarte bine, ai facut ce trebuia. Acum trebuie sa-ti adaugi un cont bancar si poti sa trimiti 50 lei pentru a-ti plati upgrade-ul. Am explicat intr-un post anterior cum se face asta. |
Pai cardul este deja atasat unui cont bancar, nu am ce alt cont bancar adauga. Dupa mine, cand am adaugat cardul, am adaugat si contul, cardul "a tras dupa el" contul.
Acum ar trebui sa adaug fonduri din contul de card in Payza si sa platesc upgrade-ul.
Andrecluj spune:
Nadaflorilor Imi spui te rog tu ce trebuie sa fac pe mai departe? Setez procentele, public anuntul? Multumesc.Tot nu am priceput de ce ai platit si in a 2-a luna din buzunar upgradarea, tu ai priceput?
aka spune:
am mai descoperit ceva :)
Your Available Cash is $12.18. It must be greater than $23.50 in order to get a check.
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Nadaflorilor Imi spui te rog tu ce trebuie sa fac pe mai departe? Setez procentele, public anuntul? Multumesc. Tot nu am priceput de ce ai platit si in a 2-a luna din buzunar upgradarea, tu ai priceput? |
setezi procentele, eu am setat la 5%, joaca-te o 2-3zile cu procentele ca sa te prinzi de diferenta, publici zilnic anunturile, vei avea nevoie de un referal (cel putin, pentru ca pentru a "creste" vip point trebuie sa dai biduri catre refrali, eu am inteles ca nue alta cale...daca este alta cale, poate spune Elle_seb)...la un moment dat va trebui sa modificam procentul ala in sensul ca va trebui sa-l crestem...pentru a strange bani de biduri
luna urmatoare la innoirea upgradeului silver mergi pe Subscription Payment Report and Make a Payment si de acolo platesti subscriptia, vei avea posibilitatea sa achiti silverul din dolarii stransi in zeek, daca nu ai cel putin 10dolari nu vei putea face plata asa si va trebui sa faci iar plata din payza (cum am facut eu)
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Nadaflorilor Imi spui te rog tu ce trebuie sa fac pe mai departe? Setez procentele, public anuntul? Multumesc. Tot nu am priceput de ce ai platit si in a 2-a luna din buzunar upgradarea, tu ai priceput? |
am platit pentru ca nu aveam 10dolari in zeek..aveam 0dolari..imposibil de acoperit costul, asta pe de o parte, pe de alta parte imi expirase silverul de o zi si nu se mai intampla nimic la nivel de vip points etc.