Hipospadias (16)
Raspunsuri - Pagina 7
BraveGirl spune:
Aradana, ai inteles bine, costul operatiei este de 6100 lei la care se adauga onorariul doctorului, care se da separat.
Cu o zi inainte de operatie veti merge la un consult pediatric, apoi dc primiti ok-ul mergeti la anesteziolog si apoi la dr. Hadidi. Dupa consultul pediatric ni s-au recoltat analizele. Ni s-a explicat programul (in special cel al meselor) pana a doua zi cdurma sa ne prezentam la clinica. Cam atat..
Sefi spune:
Buna, Deargint
Multumesc de intrebare. NU puteam sa tinem copilul sa urineze cu picatura, eram oricum foarte speriati sa nu faca retentie de urina, blocaj renal sau multe altele care ne-au trecut prin cap, chiar daca nici nu aveau legatura cu asa ceva. A purtat sondita vreo 5 zile si apoi a fost mai bine, i-a revenit jetul, au trecut si durerile in final. In schimb, intre timp a facut o infectie urinara cu E. Coli, care e foarte probabil sa fie de la sonda respectiva, pe care o tratam cu antibiotic, din nou. Pe 29 aprilie mergem la control la Prof. Hadidi, sa vedem ce zice despre cum arata.
Sanatate tuturor!
danpopescu22 spune:
Buna, 'deargint'! Imi pare rau ca ai aceeasi problema ca si copiii nostri! Nu stiu de ce se evita raspunsul la intrebarea ta! Nu mi se pare deloc fair-play ce fac colegii nostri utilizatori! Chiar nu inteleg... La cei 6100lei se mai adauga 110Euro/noapte spitalizarea (daca stati singuri in camera) sau 55Euro/nopate daca impartiti camera cu o alta mamica si baietelul ei! Apoi, onorariul doctorului este de 3000Euro (in cele mai multe cazuri - 90%) sau 5000Euro daca este vorba despre un caz mult mai complicat! Multa sanatate si fiti tari!
aradana spune:
Multumesc pt. raspuns. Nu stiu neaparat daca cineva se fereste, dar am observat ca in general nimeni nu spune concret cat a costat consultatia, operatia, spitalizarea ... Iar astea sunt aspecte importante, care trebuie cunoscute, ca sa poti sa-ti faci un calcul, sa strangi banii necesari. Pt. noi mai e si costul transportului si acum analizam toate variantele. Poate vom alege sa facem operatia la Budapesta, pt. ca e mai aproape. Poate vom merge acolo si pt. consultatia initiala, pt. ca desi peste cateva zile dr. Hadidi soseste la Bucuresti, nu putem acum sa ajungem la el, e si f. lung drumul Arad-Bucuresti pt. un bebelus de 4 luni.
Am citit aici pe forum ca anne27 si-a operat baietelul la Budapesta. Daca ar putea ea sau altcineva sa ne spuna cat a costat acolo interventia, as fi recunoscatoare.
Multa sanatate tuturor!
alexalexiu spune:
Buna,
am si eu o nelamurire legata de costul celei de-a 2-a operatii, cea de cosmetizare. pe langa onorariul Domnului Dr. pentru aceasta operatie, la clinica ce mai trebuie achitat? din nou cei 6100 RON?
Multumesc mult
Ennni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexalexiu Buna, am si eu o nelamurire legata de costul celei de-a 2-a operatii, cea de cosmetizare. pe langa onorariul Domnului Dr. pentru aceasta operatie, la clinica ce mai trebuie achitat? din nou cei 6100 RON? Multumesc mult |
35oo lei
alexia_79ct spune:
buna as vrea sa stiu cand vine dr.Hadidi in tara si cum pot face o programare multumesc mult
Ennni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia_79ct buna as vrea sa stiu cand vine dr.Hadidi in tara si cum pot face o programare multumesc mult |
suna-ma la 0744-529646 pt programare la prof.