Bv Alma,stefulici,aever,CRYSSAaa, addya!(60)
Raspunsuri - Pagina 6
Deea_Deeutza spune:
Addya ce faci mama draga? Ne dai suspans si actiune?
Iti tine pumnii o Andree, racusor ca si tine!
Hai Addya!
Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!
addya_21 spune:
nu are nici un gand bebe!ne tine si pe noi in suspans!o sa vina pe lume cand are chef:))
andreea 40+ KARINNA-MARIA
stefulici spune:
Neata fetelor! Multumes ptr urari !
Mie nu-mi vine sa cred ca se termina odiseea! Fetelor... mai tineti minte cand ne benoclam la testele acelea si ne rugam cu cerul si cu pamantul sa apara a 2-a liniuta? Primele batai de inima?
Cand ne bucuram de fiecare episod de greata si apoi ziceam ca nu se mai termina? Apoi ne ingrijoram ca de ce ne e bine? Primul fluturas in burtica? Prima miscare mai puternica vizibila din exterior?
Momentele petrecute in fata oglinzii doar-doar sa se vada si la noi un pic de burtica?
Grijile pe care ni le-am facut cu analizele? Apoi cum urmaream cresterea bebicilor? de la careva grame la sute de grame, apoi Kg?
Emotiile pregatirii nasterii... bagajul de spital, grijile, stressul? Oare am trait fiecare clipa asa cum trbuie? Ne-am bucurat de fiecare moment suficient? Momentul in care ne-am vazut ptr prima oara puii? Cand i-am atins, cand i-am alaptat? Poate de acum incolo ar trebui sa traim totul la intensitate maxima!
Am devenit asa de nostalgica cum nu mi-as fi imaginat vreodata ca se poate! Ma uit la minunea care a iesit din mine si-mi vine sa plang de fareicire!...
Deja imi doresc urmatrul copil! Orice sacrificiu merita atunci cand stii ca urmeaza sa-ti tii puiul in brate!
Hai, Addya!!!!!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
stefulici spune:
Gata, s-a terminat si la mine furia laptelui! Nu mai am asa mult laptic! Sper totusi sa fie suficient, insa sanii numai sunt atat de tari si unul dintre ei vizibil e muult mai gol! E posibil ca eu sa-i fi dat mai mult din celalalt si nu l-am prea stimulat! Acum m-am gandit eu asa sa-i dau mai mult din asta poate-si revine si eventual sa ma si mulg un pic dupa ce suge!
Din cel care curge mai putin lapticul e mai concenrtat, mai gros si mai galbel, din celalalt curge mai alb si subtire!
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac? HELP! Simt ca incep sa ma stressez!
BelissimaEva spune:
Buna dragelor,
Cata liniste este pe aici..
La cat mai multe luni Babyboom de Ellyshor si Edy de Shoshonik !!
Stefulici, nu are rost sa te stresezi! Daca mananci bine si sanatos, daca te odihnesti suficient si daca pui copilul la san lapticul va veni garla! Mai ales pe zilele astea calduroase si el cere mai des la san pentru ca i se face sete.. asadar nimik nu stimuleaza mai bine sanul decat gurita lui!
Chiar am vrut sa intreb fetele ( nu mai retin exact cine spunea zilele trecute ca bebeii dorm cate 6-7 ore pe noapte) cum procedati cu sanii cand bebele doarme asa de mult ? Al meu a dormit azi nopate 4 ore ( ceva neobisnuit la el pentru ca de obicei suge la 2 maxim 3 ore)si aveam sanii pietroiii !
Al meu de obicei suge din unul , iar pe celalalt pun pompa de unde scot cel putin 200ml, iar la urmatoarea masa fac rocada! Deja sotul meu m-a poreclit Vacutza Milka
Aever super frumoasa si impresionanta povestea ta.. chiar vei avea ce povesti puiucului tau cand v-a creste!
Sa iti creasca mare si sanatos , sa va bucure viata!
Si eu am observat ca sotul il linisteste mult mai repede decat mine.. probabil ca este mai linistit, mai calm decat mine! Il pune pe piept sau pe o pernuta , pe picioarele lui si cand incepe sa ii vorbeasca, sa se joace cu manutele si picirusele lui este in culmea fericirii!
Ahh si legat de baie.. am observat ca al nostru incepe sa planga cand il spalam pe cap sau pe fata ( daca nu am umbla acolo ar sta ziulica intreaga in apa) asa ca de curand am adoptat o noua varianta. Punem apa in cada mare in care intra unul dintre noi cu el si face pluta, se balaceste la greu si asa nici nu il mai deranjeaza cand se uda la cap sau fata.. da din manute, se stropeste , o adevarata nebunie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~
BelissimaEva spune:
Addya, baietel zici ????!!!
Sper ca ati apucat sa cumparati multe multe lucrusoare roz
Cand intri in saptamana 41+ ??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~
addya_21 spune:
eva,am deja 41 de saptamani si 2 zile.asteptam.
lucrusoare roz am cateva,acum ce o fi ,o fi.
andreea 40+ KARINNA-MARIA
YLARI spune:
Eva sa sti ca si bb al nostru se linisteste mai usor la Iuby. La fel a fost si la Eva care a fost mai urlatoare.
Stefulici nu stiu sa iti raspund la intrebarea ref la lapte. Bb al meu oricum nu prea e fam tzitzi. Ma mulg si ii dau ce strang dar nu am o productie prea mare.
La baita nici lui nu ii place prea tare dar asta e, perseveram, doar nu lasam copilul nespalat pe caldurile alea
apropo bine ca s-a mai racorit putin!
Aseara ne-am distrat de la 22:30 pana pe la 1. Ori cred ca l-au luat colicii aia adevarati. L-a si chinuit un kkt aseara si azi dimineata, macar am scapat de-o grija pe ziua de azi.
Mai fetelor pe mine ma inebunesc scurgerile astea tampite ori eu m-am tampit de tot. Nu mai stiu cum a fost la Eva si nici nu m-am stresat prea tare atunci. Asa ca tin minte ca m-au tinut pana la trei sapt aprox. Ei bine acum e haos general. Deci au curs in primele 7 zile. Apoi 7 zile pauza. Apoi in ziua 13 gal gal de m-au speriat. Stiti povestea, ergomet la 8 ore si a doua zi iar s-au oprit, iar pauza doua zile si azi din nou gal gal acum pe la ora trei. Dar vad ca nu asa puternic ca miercuri. Dar ma enerveaza maaaaxim!!!! Stiam ca curg pur si simplu saptamani in sir cu pauze mai lungi sau mai scurte dar nu asa puternic... Imi vine sa ma duc in lume jur, abia astept sa scap de perioada asta, ptr mine nasterea asta a fost si inca e un cosmar, bineinteles inafara de buburuzu pe care il ador. Dar interventia a fost lunga si ingrozitoare, durerile mari si refacerea grea de simt ca nu mai pot, orice kkt ma da peste cap...
Of...
Aever ce pui frumos ai draga mea! Sa fiti sanatosi si fericiti. Imi pare rau ca ai ajuns la ceza pana la urma.
Mi bebelina un pupic si voua. Imi pare rau ca va e greu si ca printesa mare a stricat prietenia cu bunicul. Sa stii ca nici Eva nu se da dusa de aici la ai mei pe care ii adora desi aici se plictiseste prefera sa stea cu noi si cu bebitza. Of, hai sa vezi peste o luna asa ca ne linistim si noi.
Multi pupici tuturor!
stefulici spune:
Ylary, sa stii ca si mie imi curg cu sincope lohiile astea! Ba sangeriu, ba galbui-crem...ba deloc... asa haotic.
La mine recuperarea cu operatia a fost super, acum nici n-o simt, de fapt de cana am ajuns acasa! Durerile de cap vin si pleaca... sper sa plece odata de tot!!!
Am inceput sa port burtiera de ieri ; cu mare burta n-am ramas, insa se vede ciudat o separeare intre partea din josul operatiei care e supla si partea de sus care e umflata si tumefiata pe o parte! Recunosc ca aveam dinaintea sarcinii suncute pe burta, insa sper si io sa se mai retraga, ptr ca acum mi se pare ca sunt mai slaba in restul corpului!
YLARI spune:
Stefulici pai cat de sus au operatia? La mine sub operatie e doamna fofo, care normal ca e supla :))) burtica inca mai am si eu dar mult mai retrasa decat la nasterea anterioara. burtica inca e moale ptr ca nu s-au refacut muschii.
Referitor la lohii, sangerii cum, inchis sau deschis? Cate zile de pauza se intampla sa ai? Atunci cand sunt galbui sunt slabe cantitativ? Si cand revin cele sangerii cum sunt ca volum? I-am dat sms drlui si i-am descris, a zis ca e ok si ca ma vede marti. Marti am consultul postoperator.