pat suprapus...pro si contra
buna, deschid acest subiect pentru ca eu am o problema.Sotul meu a cumparat din proprie initiativa pat suprapus in camera copiilor (avem 2)pentru ca cica asa a trait el la facultate si nu a murit ci din contra .S-a culcat cel mare sus si cel mic jos, dar de la o vreme nu mai vor ,vor paturi separate.Ideea e ca asa au putin mai mult spatiu in camera, dar si separat nu ar fi chiar rau.Asta e ideea pentru care sotul meu nu e de acord sa despart paturile, cum ca le rapesc spatiu de joaca, dar ei ma bat la cap zilnic ca vor paturi normale .Sunt cam la mijloc si orice solutie adopt cineva se considera nedreptatit, dar macar sa am argumente.Eu sunt pentru paturi separate, eu am oroare de paturile suprapuse, nu poti sta in fund in cel de jos,parca nu am aer si stau mereu cu frica sa nu se trezeasca brusc si sa dea cu capul, plus ca ei nu le pot folosi decat pentru somn.Voi ce ati face in locul meu, ati lasa asa doar pentru ca sotul vrea asa si nu cedeaza, cum ca ce stiu copii, sau ati desface si ati face pe plac copiilor.
Multumesc mult pentru orice parere , este important pentru mine.
Raspunsuri
Androix spune:
Noi avem pat supraetajat si ai dreptate, pe cel de sus stau si se uita la televizor, dar pe cel de jos nu se poate sta in fund, nu mi-e teama ca se lovesc ca s-au obisnuit mai ales fetita care doarme jos. Insa la noi copiilor le place patul lor, camera e foarte mica si nu as avea loc pentru doua paturi, ar trebui sa-i culc in acelasi pat ceea ce nu este o solutie pe termen lung. Insa daca ei mi-ar cere paturi separate si as avea spatiu pentru asta nu i-as chinui cu ceva ce nu le face placere. Patul supraetajat este o solutie de compromis pentru economia de spatiu nu pentru amintirile lui tati din facultate
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
saskia spune:
Roxy eu am doi baieti si au pat supraetajat si desi (sunt mai mari acum)le-am zis acum un an sa le fac paturi separate in camere separate nu au vrut . Lor le place ca asa vorbesc mai mult pana adorm, ma rog.
Eu le-am pus doua veioze, una pentru cel de sus, sa poata citi in pat si inchide cand vrea el lumina si una pentru cel de jos, sus, sta cel mare, niciodata n-a cazut sau ceva,de altfel are o bara de protectie orice pat supraetajat, si chiar daca te rostogolesti in somn, n-ai cum sa pici.
Si mi se pare chiar dragut pentru cel mic, el cand era mai mic se si juca in pat, nu a dat niciodata cu capul, de altfel cred ca te inveti la un moment dat cu asta.
marius spune:
Noi avem tot doua suprapuse dar nu sunt exact unul peste celalalt.
Insa vis a vis de intrebarea pusa cred ca daca si ei isi doresc separat si daca spatiul din camera este exploatabil cu ele separate cred ca ar fi bine sa fie separate.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
capcaunul spune:
Nu exista solutie ideala pentru doua paturi intr-o camera.
Fiecare varianta are avantaje si dezavantaje, atat din punctul de vedere al copiilor, cat si al parintilor.
Daca paturile suprapuse nu te mai incanta, dar doresti sa le lasi spatiu suficient de joaca, o solutie ar fi patul detasabil, care pe timpul zilei se retrage sub patul propriu-zis (precum o lada de asternut).
Cristina_C spune:
Roxy, te sfatuiesc sa faci cum vor copiii, la urma urmei se pot juca si pe pat, si sub pat, si in restul casei. Ei locuiesc in acea camera, la urma urmei, nu sotul si e normal sa fie totul pe placul lor Bine ca se pot separa paturile, mereu credeam ca-s dintr-o bucata.
edit. Exact asa un pat cum spune Marius are copilul meu, dedesupt un cadru de lemn pentru inca o saltea, practic este pat 2 in 1.
marius spune:
La noi sun trei paturi insa unul intra sau iese(culiseaza) cum doriti de sub cel de jos.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
roxy spune:
buna , multumesc pentru pareri, conteaza mult pentru mine.Eu nu suport tipul asta de pat, nu am o explicatie de ce, da nu as dormi comod in el.Copii ar vrea sa foloseasca patul lor si altfel nu doar pentru dormit, dar asa suprapus nu prea pot, plus ca a fost cel mare bolnav, a varsat, febra, rau tare si ii tremurau picioarele sa urce sa se culce, si pana cobora sa mearga la baie era un chin.Asta mi-a cam pus capac si de aceea am deschis subiectul sa am argumente la domnu sot.El o da pe partea cu spatiu, ca se fac de ras daca vine cineva la ei si vede camera ocupata de paturi, in loc de unu suprapus, cu toate ca asa cum le-am asezat e loc si de joaca si de masa de lucru si e cat de cat frumos zic eu.Dar cica sa insist la ei sa vrea suprapus ca se invata in timp...dar eu nu vreau, vreaus a se bucure de camera lor asa cum vor ei, nu taicasu care oricum vine seara acasa si nu sta el acolo.
Paturile se pot usor separa si repune la loc fara probleme, ideea e ca nu i-as culca o seara asa si una asa , dar trebuie argumente...ca la pledoaria judecatorului.
marius spune:
Greu cu barbatii astia
Citat: |
plus ca a fost cel mare bolnav, a varsat, febra, rau tare si ii tremurau picioarele sa urce sa se culce, si pana cobora sa mearga la baie era un chin |
Trebuia sa-l lasi pe el sa rezolve problema, un fapt concret uneori face cat 1.000.000 de explicatii.
Laura25 spune:
Argumentul "ca asa vor copiii si e camera lor, ei dorm acolo" nu e suficient?
Daca nu merge cu argumentul de mai sus, mai poti incerca si: "ca asa am zis eu si mananci cartofi la fast-food 3 saptamani daca ma enervezi, tu'tzi natzia ma'tii!" --- glumesc!!! Sa nu credeti ca eu fac asa
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
roxy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius Greu cu barbatii astia
Trebuia sa-l lasi pe el sa rezolve problema, un fapt concret uneori face cat 1.000.000 de explicatii. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
ai dreptate marius, dar replica la asta...doar nu e bolnav zilnic , asa ca nu tine...argumentul.