Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**
Raspunsuri - Pagina 7
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Ana MAria, felicitari pentru noua pozitie! Sa fie intr-un ceas bun, sa faceti lucruri bune, sa te adaptezi repede noului statut si sa fie cat mai lunga perioada ce va urma:).Dar nici nu te-am intrebat daca iti convine...cum e...? |
anca_nicolae spune:
anamaria,
ce interesant ne-ai scris tu azi. Si mai ales..., eu nefiind deloc la curent cu schimbarile din viata ta, ce inseamna "intoarcere la Cluj"? Doar o decizie de mutare, sau inseamna si alte decizii?
Mie mi-ar place, cand ai timp si chef, sa ne scrii o parte din gandurile ce au stat la baza deciziilor tale, pentru ca stiu ca tu analizezi destul de sentimental multe chestii din viata ta, si din viata, in general, si chiar as citi cu mare atentie aceste ganduri. Ce zici, ne pove cate ceva?
Stii, eu ma hranesc cu sentimentele oamenilor, si ale mele, dar si ale celor din jur. Adica, eu, daca vad o poveste PLINA, undeva in jurul meu, parca ma umple si pe mine, macar de idei, de optiuni, de variante de punere a problemei...
Si, in plus, recunosc, sunt si curioasa, gata oricand sa aflu ceva mai ALTFEL decat derularea vietii de zi cu zi, servici, strans de pe jos milioane de jucarii, mereu din aceleasi locuri, etc...
ina
esti f simpatica, si merci de pozitia ta obiectiva si echidistanta, merci :). Dar, cum ziceam, eu ma ofuschez de chestiile minore, cumva similar cu anamaria [si acum am in minte cum ne-a scris ea despre ce ar inseamna pentru ea perioada de DUPA dezamagire...]. Adica, faza cu scriu rar, deci sa tac, e vizibila, dar, pt ca vine de la chato, si stiu sigur ca oricui i-ar fi scris la fel, nu doar mie, atunci nu ma impiedic de faza asta.
In schimb, da, m-am ofuscat in sinea mea [dar mi-a trecut :)] cand, dupa ce am avut "ideea" sa rog pe acel coleg sa ne adauge si pararea lui la albumul de dezbateri religioase/spirituale, m-am trezit ca pisigri a zis: ia uite domne ce fara preocupare sunt astia la munca de au timp de forumuri... Aia da, a fost o rautate minora, gratuita, dar pt mine a atarnat mai mult decat faza de azi. Pentru ca eu nu am vazut nici o alta fata de la noi fiind taxata ca scrie pe forum "din timpul servului", si, vorba aia, multe scriem... Deci, a fist o rautate STRICT focusata pe mine, si nici nu a fost scris "la nervi", ca sa zici, ca la faza cu ilincu' si bebe, ca a fost o reactie mai agitata/tulburata. A fost strict o rautate spusa CALM si ZEFLEMITOR.
Dar, dupa un timp, m-am gandit, cine a zis-o. Si fiindca era vorba de pisigri, mi-am dat seama ca pot face skip, pt ca era doar ceva din creierul meu justitiar ofuscat, nu din inima mea., aa, daca imi scria asta simplisor..., si acum imi stergeam lacrimile din inima
deci, abia acum revin cu tema :)))
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
andiaroro spune:
S-ar putea sa torn gaz pe foc aiurea, dar eu am retinut ca Bebe utilizeaza aspirina in pomada. Uzul extern nu e ac lucru cu cel intern si in cazul asta s-ar putea sa nu fie nicio o contraindicatie ce tine de varsta. Asa am vazut si studii ce ziceau ca utlizarea intensiva a paracetamolului ar duce (in timp) la surditate.
Si noi scuipam de zor, dar e concurs...
Simona- Bafta!
Ramona- Bine ca ati scapat!
Am citit pe sarite si imi amintesc in flash-uri ce vroiam sa spun, ca ni s-a dat tot programul peste cap din cauza repetitiilor lui Alex de la balet ( 2 ore jumate zilnic+ drumul)
Anastasia rateaza maine o super excursie http://www.cite-sciences.fr/fr/cite-des-sciences/ ( o sa-i ducem noi intr-o zi), pentru ca a facut rhume de hanche (cred ca sinovita tranzitorie se spune in romaneste). Dupa siesta n-a reusit sa o faca tanti sa merga (inainte de culcare nu avea nimic) si plangea cu foc ca o doare genunchiul. Dir cresei a zis ca asta e dupa simptome si dr a confirmat. Aseara a mai schiopatat, dar de azi de dim e in forma...Cica tine 5 zile. Ma rog o sa incerc sa o tin cat mai calma in casa, dar nu stiu cat reusim si in afara de paracetamol(daca o doare rau) nu avem ce sa-i dam. Uitasem si Alex a patit chestia asta cu schiopatatul, dar la ea debutul vad ca fu mai dur.
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Multumesc! Imi convine, doar ca am ramas cu doua firme pe cap, tocmai cand ma pregateam sa fiu eu cea care pleaca... |
Anamariame, pe mine m-ai bagat in ceata cu "intoarcerea la Cluj" dar daca "iti convine" situatia actuala, e "de bine" si ma bucur. Felicitari! De baut, cind bem ceva in cinstea-ti?
anca_nicolae spune:
chato, sory ca trebuie sa revin la tine, tu INCA nu ai inteles din postarile mele ca NU EU ma plangeam de cantitatea de participare a altor fete??????
Ci doar am prelungit dezamagirea altor fete, dar nu in sensul de a le da dreptate ca s-au plans de numarul de pagini... ci doar de a explica de ce am ajuns sa scriem mai putine info din noi... si de a orienta atentia noastra catre info in mesaje, nu catre numarul lor...
Iar eu, in general, chiar aplic "pretinde de la altii doar ceea ce si tu poti face"
Sincer, nu cred ca in 4 ani, eu, anca, m-am plans vreodata de numarul mic de pagini, doar incercam sa dau o mana de ajutor acelor fete care ar simti/dori sa scrie mai mult, dar se simt usor stramtorate...
hai ca macar acum, revin cu tema :))))
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
bebe_shtrumf spune:
link-ul de pe "brightest dresses" m-a imbolnavitrokia albastra este super.toate link-urile sunt cool
Pey asa ca ti-am mancat din timp, insa chiar voiam sa vada cumnata si altceva...si stiu ca-ti faci temele constiincios. Si chiar mi-a multumit / ti-a multumit
Andiaroro-ce inseamna "pomada"?
eu sunt mare consumatoare de paracetamol, paracetamol sinus- stiam ca afecteaza ficatul...mereu zic sa nu mai apelez, sinuzita bate-o vina; ah si mai bag niste aspirina tamponata(gastrita-orima iubire), sau efervescenta....d-astea
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Va salut, fete dragi! Gia, foarte frumos articolul, mi-a placut foarte tare. Pe blog la tine cand mai scrii? |
Ufff, ca bine zici! Vezi, nu am vreme si dispozitie sa ma deschid nici eu fata de mine, dar fata de publicul larg
ici, ca sa ai inspiratie pentru decizii bune!
chatonel spune:
pomada=crema
anca, hm, ma faci sa merg sa recitesc postarea, daca am inteles gresit ramin datoare c-o bere
georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
De suparat din "asta" nu ma supar dar, daca am o opinie despre o situatie si NU coincide cu a ta, am voie sa mi-o exprim? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Claaaar!!! Nu auzi ce zice fata?! Da si cu rosia, daca trebuie!
Monnvas spune:
ANAMARIAME, are legatura cu... politica? Daca e ce cred eu, succes si sa fie multumirile mai mari decat... frecushurile.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.