Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Io m-am ingrasat deja, asa ca....

La febrele de genul asta, dr nostru zice sa stam 3 zile sa vedem ce crocobaur scoate capul. Daca nu iese nimic, a fost doar un virusache nebunatic. Bine, incerci sa o tii sub control.
Noi se pare ca am avut noroc, Anastasia, in afara de sperietura majora, ce ne-a tras-o alaltaieri, nu se vaicareste prea tare de picior.
A fost exemplara la spectacolele lui Alex. Initial vroiam sa merg cu ea doar la cel de joi seara, dar am premiat-o pentru cumintenie si cu cel de aseara si bine am facut, ca a fost extrem de emotionant, pentru ca au marcat si iesirea la pensie a profei si au fost si tot felul de surprize, ca are o cariera serioasa in spate (vreo 50 de ani de profesorat), iar Alex este cel mai mic elev al ei, asa ca sunt tare complici.

Acu fug sa fac si o praji ca avem kermeza la Alex...

Ina- Chiar mi-a facut o psiholoaga niste teste acu o mie de ani si am iesit undeva pe la "calm absolut" (am uitat termenul exact). Intre timp m-am mai perturbat, ca m-am insotit cu un superagitat si m-am mai molipsit si eu cu diverse. Si stancile mai reactioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

tnx roro

spor la trebi si felicitari anastasiei pt purtarea exemplara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata!

Io am dat deja drumul la ac. Nush, cand eram „mai tanara” suportam mai usor caldura...

Am intrat numai ca sa ii dau un mare SIMPLYANEI. Fiindca... am trait si eu asta, cand am fost in CIC. Nu am plecat in alta tara, dar renuntand la buna parte din viata de dinainte am simtit acelasi „exil”, aceeasi neadaptare... si aceeasi evadare in virtual. Numai ca virtualul asta e diferit de alte virtuale, fiindca se prelungeste si in viata reala
Cand o sa mearga Luca la gradi si o sa ai si tu un job, de-ala cu iesit din casa, o sa fie altfel. Adica vei fi obligata sa ai o viata sociala. O viata sociala ne-virtuala. Dar si atunci, cand te vei defini (si) prin prisma rolurilor sociale nou asumate, stii ca e un back-up aici. Ceea ce e... mult.

Desi feelingul meu e ca si poti ramane un exilat si in propria ta casa, langa aceiasi oameni dragi. Exilul e o stare care nu tine de spatiu...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Acum sa salut si eu lumea. Dau clatite japoneze (Gianina, sa traiesti, sa infloresti, de cand ne dadusi reteta le prestez la greu).

INA sa stii ca eu optez pentru stilul... excesiv, deci eu as baga si moaca pe tricou.

BEBE ia o bere rece sa-ti revii

...si multumesc, fetelor, pt incurajari!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Cu intarziere, dar cu drag: La multi ani, Gazo! Aceeasi tinerete a spiritului si a faptelor sa o pastrezi pana la o suta de ani!

Monn, mare dreptate ai in ce zici: CIC-ul a avut aceleasi efecte si asupra mea. Simply!( eu iubesc faptul ca esti o "iedera")

Eu sunt in focuri cu ucenicii: azi toata ziua practic ingrasarea porcului in ajun; baietii mei merg la piscina si eu luminez minti.

Andiaroro, imi place mult viata voastra! Felicitari lui Alex!( si voua ca l-ati facut)

Chato, sanatate Chitzunului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Io ma pregatesc pentru intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Ma pregatesc gatind de diineata: mazare, briose, lipii arabesti... Apoi vreau sa fac putin curat si gata.

CHatonel, Vladimir a avut zilele trecute febra aproape de 39. Avea un rosu in gat. Vreau sa va zic ca i-am dat cu spray Bioparox. Este mi-nu-nat!. I-a trecut imediat! In rest Nurofen si cam atat.

Poate fi o viroza uscata ce se manifesta doar cu febra...Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata!

La multi ani GAZA, sa ramai mereu la fel de tanara si frumoasa

Eu pierd timpul la munca, cand am o groaza de treaba pe acasa, daca am ajuns numai tarziu in ultimile 2 saptamani nu am mai reusit sa fac mai nimic.

Chato: e ceva viral probabil, insanatosire grabnica!

Simply: din pacate mai trebuie sa fac ceva in paralel, ma tot zbat sa-mi gasesc ceva mai lejer,sper sa reusesc pana la urma.
Iti doresc din inima, sa iasa lucrurile asa cum vrei

Ina: super accesoriile si eu cred ca mesajul ar fi de ajuns.

Andiaroro:ai niste copii tare talentati si frumosi pe masura.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

De luni ma mai relaxez, intru in medical si incep fizioterapia, am fost inconstienta de am neglizat capitolul asta, m-am speriat cand mi-a aratat doctora pe radiografie ca mi s-a curbat coloana.

Abia astept sa stau mai mult cu copiii si sa mai mergem la plaja

Anaan: iti doresc rabdare, mai e putin si vine vacanta

Bebe: insanatosire grabnica si distractie cat mai placuta la picnic.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Simo si succes in afaceri!

Bianca, de-abia astept impresii de la intalnire: sunt interesante momentele astea. Sa te distrezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

fetelor, multumim pentru raspunsuri si sustinere

bianca, ai dreptate, ma uitai acum in gitul ei si e rosu, inflamat.

Mergi la inceput