Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Simpli, stiu ghetele de la Zara, cum nu? Dar nu avem Zara in oras si nu am cum sa merg pina la ziua lui Jambo intr-un oras cu Mall. Plus ca nici nu stiu daca le-as gasi. Mie imi plac mult cele cu multe tinte , chiar am vrut sa mi le cumpar in primavara dar, cum aveam buget limitat, am renuntat la ele in favoarea altor "kestiuni stringente". Multumesc ca te-ai gindit la mine.

Sa stii ca inteleg ce descrii tu acolo; te inteleg, mi-e drag de tine si as vrea sa te ajut; numai sa-mi spui cum...

Mergi la inceput

Cuscra, mi-e lene sa fac sapaturi inapoi Link-ul l-am postat ieri cind dormea Ian dar nu-mi aduc aminte pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bebe:

Varianta 1:
-fusta stil balerina, infoiata, pina la genunchi; daca e inflorata, asortezi un top intr-un din culorile de pe fusta; daca e uni, pui un top cu buline sau unul in dungi.
-balerini
-parul legat intr-o coada simpla
-cercei lungi

Varianta 2:
-pantalon lung (sa atinga podeaua)alb, din in
-sandale plate
-o bluza bleumarin
-o curea subtire rosie
-bratari multe
--coada de cal

Varianta 3 (daca e seara)
-rochie alba, lunga sa atinga podeaua
-ciocate
-geaca ultra-scurta de blugi, cu minecile suflecate
-accesorii din lemn
-2 codite impletite

Varianta 4:
-salopeta, cu pantaloni tip salvari
-sandale plate sau flip-flop
-un sal imens sau o palarie cu boruri largi
-bratari masive -2, identice, cite una la fiecare mina.

Succes!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

sa fie;multumesc mult;varianta 2 e super cu ce am deja;pupe si la multi ani GAZAIMPLINIREA TUTUROR DORINTELORPetrece frumoasa

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cuscra, dar la capitolul asta e linkul? Ca ma duc io inapoi!!
Noi avem aici un outlet care aduce incaltaminte Zara (nu multe, vreo 15 modele de obicei) si numai numere de la 40 in sus!! Sa intru sa ma uit si daca gasesc ceva asemanator cu ce a postat Simply sa le pozez sa ti le arat?...Pe cand iti trebuie, ar avea timp sa ajunga la tine?(PS: nu platesc curierul!:P)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Gata, am gasit!!! Io cercei nu mai port, dar vaaai, bratzaraaa, ce-mi place! Mi-as face si io una asa (nu cu cuscrul;))): ca' coasta?

Mergi la inceput

Cred ca azi am marcat prima zi dintr-o etapa care precis mi se va parea chiar mai enervanta decat urmatoarea:nu mai vrea sa iasa de la "baisa"!! Azi vazand-o cam asudat-o am intrebat-o daca vrea baitza (asta pana ieri-alaltaieri se solda cu niste urlete isterice, luatul la goana prin casa si plans scuturator de camesha!). Azi intai, din inertie, a scos un "nu" categoric apoi i s-a luminat mutra si strigand:"baisa! baisa!" a inceput sa-si smulga hainele si a fugit catre cada:))) A trebuit sa-i fac 2 baise consecutiv (am scos-o, am sters-o...si a taiat-o inapoi!!) si abia am scos-o! Cam de o ora jumate sta in pielea goala in casa, din cand in cand se pune pe olitza fara sa faca nimic...is curioasa cand o s-o scape pishu ce-o sa faca, sigur o sa ceara "utec!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Cuscra, dar la capitolul asta e linkul? Ca ma duc io inapoi!!
Noi avem aici un outlet care aduce incaltaminte Zara (nu multe, vreo 15 modele de obicei) si numai numere de la 40 in sus!! Sa intru sa ma uit si daca gasesc ceva asemanator cu ce a postat Simply sa le pozez sa ti le arat?...Pe cand iti trebuie, ar avea timp sa ajunga la tine?(PS: nu platesc curierul!:P)

Da, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Gata, am gasit!!! Io cercei nu mai port, dar vaaai, bratzaraaa, ce-mi place! Mi-as face si io una asa (nu cu cuscrul;))): ca' coasta?

60 ron + transport

Mergi la inceput

Tufete, nu tiu voi ce faceti, da' io...ma culc
Nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Dau cu lapte si ceai... de halit nu va dau ca va-ngrasati :))

Fie-mea are febra de aseara (39) fara alte manifestari - nu o doare nik. De la ce ar putea fi?

Mergi la inceput