Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
Looana spune:
Buna Dimineata!
Eu gasisem pe la un super market perine de genu acesta de 1,60cm lungime si nu mi-am laut.Acuma mi-ar fi buna una ,eu dorm asa semi pe purta si acuma fac plapuma mea sul,dorm bine pe asa calare
Felicitari pt saptamani ,timpul trece eu deja am intrat in saptmana 20 deci jumate din drum l-am parcurs cu bine,DD ajuta si mai departe.
Va doresc un sfirsit de saptamana minunat
Looana +20
bioana spune:
buna burticilor,
sunteti la plimbare?ca noi ne-am retras acasa.....sunt vreo 40 de gr si nu mai pot.e tare greu cu caldura asta...eu nu am treaba cu dormitul.am doar o perna mica din microfibra, excelenta.nu ma pot vaita de sureri de spate..de picioare da, dar ma asteptam caci am 4 operatii la ambii genunchi.
am cumparat azi geluri de dus si creme din gama johnson pt bebe si un aparat din ala de scos mucii...
o duminica placuta la toata lumea!!
embarazada de 16+
Looana spune:
Bioanaasa repede te-ai apucat de cumaraturi eu ma gindesc ca mai incolo dupa ce fac 7 luni sa cumpar din lucrusoare Eu ce am sunt 3 costumase si un set-bady de baietel pe care le cumparasem initial pt un bebe si nu am ajus atunci la el bebele a crescut intre timp pina am ajuns si cu astea am am ramas find deja prea mici pt el.Atunci am zis ca le voi da la alt bebe care o sa fie,si intre timp am ramas eu asa ca nu intodeauna se potriveste ,nu au fost sa fie a lui acel si au ramas pt al meu....cine se gindea atunci cind le-am luat cui ai sunt sortite sa le imbrace
O seara frumoasa si racoroasa sa aveti
Looana +20
mena1906 spune:
Buna burtici,
Ma primiti si pe mine desi sunt mai mica? Sunt burticuta de ianuarie 2013, cu 11 saptamani si cateva zile .
irilac31 spune:
Mica, stai linistita te rog pana ajungi luni la dr. Te-a chemat ea luni sau ti-a zis cand ai rezultatele sa mergi sa le duci? Eu am ridicat rezultatul vineri si tot vineri a tras o fuga sotul meu si le-a lasat la asistente. au zis ca daca e ceva in neregula vor suna ele. sincer eu m-am uitat ca matza in calendar, eu nu le dau prea multa importanta, nici n-am apucat sa le pun in dosar sunt tot aruncate pe o masa. Stiu o fata care avea risc 1 la 200 si ceva si fata ei e o frumoasa si e bine mersi. La age risc ce scrie...eu chiar nici n-am vazut ce risc e la mine pe partea asta....
Cred ca te-ar putea lumina la chestia asta menics....ca ea de acum e profi cu interpretarile astea, dar probabil e plecata la poiana in wk. Eu zic sa te linistesti, testele astea sunt doar statistice, bebele e bine, nu-l stresa si cu numerele astea
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
14+
bioana spune:
neata,
fetelor, aseara pe la 12.00 am simtit cum ma inteapa, ma curenteaza(ca nici nu stiu cum sa o descriu ca o toanta) in partea de dreapta, jos.a durat vreo 45 de minute, si am simtit de 11 ori...m-am speriat tare ca nu stiam ce e......daca eram pe partea dreapta imi venea sa sar din pat..am tot schimbat pozitiile...am dormit bine apoi. in dimineata asta, facand paine in ou(-poftele astea...) am simtit iarasi de vreo 3-4 ori....sa fie bebele?e de bine sau nu?
MICA nu te ingrijora degeaba. ai rabdare sa mergi la dr. eu nu stiu sa le interpretez. pe 2 iulie merg si eu dupa rezultate.
LOOANA cum nu stiu daca o sa avem o fetita sau un baiat, am zis sa cumpar asa incet cate ceva, ca dupa aia se aduna multe..asa ca nu strica sa cumpar servetele umede si alte cele...ca zici ca sunt ieftine, dar cu cate trebuie cumparate apoi se aduna.asa, iau saptamanal cate ceva si cativa euro nici nu se simt...tot citesc de de creme ar trebui sa folosesc, ce scutece,biberoane....si alte cele...nu ma pot abtine...
MENA sarcina usoara si fara complicatii.multa sanatate.
embarazada de 16+
Bubulina42 spune:
Mena, bun venit, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! Nu te sfii sa pui intrebari si simte-te ca acasa!
Bioana-eu am zis ca de pe la 6-7 luni sa ma apuc sa iau incet incet ce imi trebuie..
Cred ca pe bebe l-ai simtit, relax!
Sa stii ca si mie ieri mi-a fost pofta de friganele, am papat o felie de paine data prin lapte si ou si prajita in ulei, eu nu am mai mancat asa ceva de vreo zece ani! iar aseara am avut pofta de gris cu lapte, asta faceam eu la miezul noptii..In rest, nu prea pot spune ca ma omor cu mancarea, ca nu prea intra, zici ca sunt plina de cand ma trezesc..
Hai va pup, plecam la plimbare, e duminica, uraaa!
18 +
bioana spune:
schimbam saptamana!!!! nr 17!!
BUBU si eu ma gandeam ca e bebele.dar m-am speriat, ca nu stiam daca sa merg sau nu la urgente....si azi am mai simtit asa dar de mai putine ori si la distante mai mari de timp...apoi am citit pt net ca s-ar putea sa fie nervul sciatic, cel care emrge de sub uter inspre picior.si sa fie cauzate de bebe cum creste...i have no ideea!!
eu m-am dat pe salate...azi o fac cu pui.in fiecare saptamana am pofta de altceva....saptamana trecuta am mancat la paine prajita cu ulei(cum se mananca in nordul spaniei)...nu ma mai saturam...cu varza murata.
ANGELIQUE cum te mai simti???????
embarazada de 16+
bioana spune:
schimbam saptamana!!!! nr 17!!
BUBU si eu ma gandeam ca e bebele.dar m-am speriat, ca nu stiam daca sa merg sau nu la urgente....si azi am mai simtit asa dar de mai putine ori si la distante mai mari de timp...apoi am citit pt net ca s-ar putea sa fie nervul sciatic, cel care emrge de sub uter inspre picior.si sa fie cauzate de bebe cum creste...i have no ideea!!
eu m-am dat pe salate...azi o fac cu pui.in fiecare saptamana am pofta de altceva....saptamana trecuta am mancat la paine prajita cu ulei(cum se mananca in nordul spaniei)...nu ma mai saturam...cu varza murata.
ANGELIQUE cum te mai simti???????
embarazada de 16+
almy spune:
BIONA, cand misca bebe NU doare, nu inteapa, nu curenteaza, cel putin nu inca, mai tarziu incape sa-ti dea la ficatzi, la propriu. Ce-ai simtit tu sunt probabil ligamentele care se intind, dar ar fi bine sa mentionezi asta la urmatorul control, ca sa iti spuna dr mai exact. Oricum, sa fim relaxate e absolut necesar, si sa avem incredere in corpul nostru, prin cate modificari trece el acum...
Ma mananca burtaaaa, sa vezi de data asta vergeturi, cu tot uleiul meu cu tot... Ieri mi-a dat o prietena un ulei de la Sanosan, "Mama Massage Ol", i-a ramas ei de la sarcina; acum vad ca s-au mai calmat mancarimile dupa ce m-am dat cu el.
MENA, bine ai venit
Alma 20+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)