Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna dimineata! Azi am ajuns mai tarziu la serviciu ca am terminat cursul si nu mai tb sa plec mai devreme. E asa cald la ora asta, noroc ca la serviciu avem aer conditionat (si colegi intelegatori care tin racoare dar nu foarte frig si nu sa bata vantul din aparate).
Am zis ca va spun ce ne-au zis cei de la Stem Sure. Eu nu prea ma dau in vant dupa sales pitches, mi se pare ca se exagereaza cu ce pot rezolva (ele au zis ca sunt 71 de boli la care se poate face la ora actuala transplant de celule stem, dar au spus si ca nu sunt un panaceu universal si ca s-ar putea sa nu reuseasca transplantul). Ma rog, aici fiecare tb sa hotarasca cat isi permite sa riste. Despre pret, noua ne-au spus doar 2 variante (pe site am vazut ca sunt 4, ni le-a zis pe primele 2), la care costa 780E initial doar pt sange si 988E pentru sange si tesut si pe urma e o taxa anuala de depozitare de 75E sau 85E+TVA.
O zi buna va doresc tuturor si cat mai racoroasa! Sanatate!

Andreea 18+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Iar am uitat ca azi tb sa schimb saptamana . Azi am 19 saptamani fix .

Andreea 19+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Salut, burticilor! Uraaa, e vineri, sunt super happy! La noi are sa fie weekend lung, cu lunea libera, ce super, e rost de plimbareala!

Au fost niste calduri nebune si pe la noi, cu aer fierbinte, irepsirabil..
Ma simt insa super ok,bebelucea bine si cuminte, nu ma doare burtica si mi-a trecut si durerea aia de langa buric, cred ca si-a schimbat pozitia..

Singura chestie noua (ma rog, e de doua saptamani) este dormitul cu 3 perne sub cap si una sub burta.Perna din spate e inlocuita de sot, asa ca o problema e rezolvata.

Oricum,cred ca in weekendul asta o sa scotocesc sa vad care e treaba cu pernele alea de gravide si cu cele de alaptat, sper sa am timp sa caut...

Popi, ce imbecila dr de la eco, cu poze pe bucatele! mai ales ca la varsta asta a sarcinii poate bine merci sa iti dea poza normala cu bebelina.. NU mai prinde ultima programare,de acum, e clar ca nu e o idee buna!

Va doresc un weekend frumos si racoros, bebei cuminti in burtici si nici o stare de rau, ati inteles? acum in trim 2 e perioada in care tre sa profitam!!

pup toata gashca

18 +

Mergi la inceput

Andie, felicitari pentru cele 19 saptamani.
Ne apropiem de jumatea drumului repede-repede, NU imi vine sa cred!

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocila spune:

Bubulina- tocmai asta intrasem si eu sa intreb..care e treaba cu pernele de gravide, poate niste mamici cu experienta ne dau niste sfaturi?

Mai exact ma intereseaza daca e greu sa ma obisnuiesc sa dorm cu ea, ma gandesc ca poate o iau si apoi o ...dau la o parte..in fiecare noapte.

Si bineinteles ca ma intereseaza si pernele alea 2-in-1 si pentru alaptat, desi nu prea inteleg ce au in plus. Sunt mai dure ca sa poata sa-l 'sustina' oarecum pe bebe?

Sa ne zici ce gasesti.

Uite la asta ma uitam eu ieri ( sper sa nu se considere reclama)
http://www.amazon.com/Sealy-Maternity-Nursing-Pillow-Cappuccino/dp/B00499DRZI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1340379832&sr=8-1&keywords=pregnancy+breastfeeding+pillow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna seara,burtici! Vin si eu cu o întrebare un pic disperata...mi-au ie#537;it azi rezultatele la DT. Si arat#259; cam a#537;a...adic#259; ce e de speriat,cred eu.... Am risc de sindrom down 1:230,dar la cel biochimic. Nu #537;tiu exact ce înseamn#259; asta, dar cred ca bine nu e. Voi ce crede#539;i? E nasol sau nu? Abia luni ajung la dr cu rezultatele,atunci o g#259;sesc. Sunt cam ingandurata pentru ca nu ma gandeam la asemenea rezultate. Va multumesc si va pup!

Mica 14+

Mergi la inceput

Norocila, mie mi se par uriase pernele alea luuungi, de dormit incovrigata pe ele, care merg asa, de-a lungul corpului, nu prea stiu daca mi-ar fi comfortabil,-acum sigur nu-, desi parca poti stii cat o sa fim de terminate cu pozitiile prin trimestrul 3? acum e parfum, dar mai apoi...Oricum ma scol din trei miscari din pat si tot asa ma si intorc, chiar daca numai dumneai, burtica, a aparut in peisaj, nimic alte greutati prin alte parti componente..

Cat despre perna de alaptat,prietena mea care a nascut acum o luna, are una mai mica decat ce am vazut pe amazon, foarte comfortabila, sta bebeloatza super comfi si suge de n-ar treaba si pe amica mea nici nu o doare spatele, nici nu tre sa o tina in brate, poate sa o puna intr-o mie de pozitii, din aia imi iau sigur, insa nu acum, mai stau un pic, ca mai e destul timp.dar de vazut ma duc sa studiez terenul, cum facem mai in fiecare weekend, pentru mai tot.

Intra si uita-te pe magazinul Bo Bébé, din Mtl,ca sa intelegi despre ce spun, e o perna mai mica, are o forma de U si e vreo $24, iar daca vrei sa iei si o husa de schimb, sunt in jur de $10 bucata..

Oricum, sper sa am maine timp sa casc un pic gura la accesorii de genul asta, altfel iesim si mergem la plimbareli in afara orasului, ca doar tot e libeeeer trei zile! + ca tre sa caut o rochita de botez pentru marimea..."3 luni"! hi hi

Mica, inca nu te nelinisti, stai sa vezi ce spune doctorul, stai sa vezi ce spun si fetele..Nu eu, ca ti-am zis, la noi valori si analize peste analize nu prea exista.Ne linistesc din
start, e mai simplu.

Angelique, cum mai esti?

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Geani sper sa nu ai vreo balarie.
Eu mai am de luat o doza 1mg de antibiotic pt ureaplasma diseara dar nu stiu cand ar trebui sa recoltez iar sa verific daca mai e sau nu.
Am observat ca uneori am o mica secretie usor colorata,galbuie-verzuie...nu e candida ca nu am restul simptomelor,dar am vazut ca la cultura din col am "gram negativi" si citisem ca asta ar fi o debalansare a florei si ma gandesc ca are o influenta.Eu zic ca utrogestanul ala pus de 3ori pe zi vaginal m-a aranjat,eu inainte nu am avut vreodata probleme de acest gen.
Voi ati mai facut listeria si chlamydia in sarcina?Le-am facut inainte ca pot da infertilitate,dar acum nu.

Danaa eu cand am avut ureaplasma inainte sa raman gravida, imi zicea medicul sa astept minim 14 zile si apoi sa refac analiza sa vada daca o mai aveam sau nu.
ps: si eu tot inainte de sarcina facusem listeria si chlamydia.. acum nu le-am mai facut.. nici nu cred ca le mai fac... decat daca isi aduce aminte de ele medicul...

17+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Norocila, mie mi se par uriase pernele alea luuungi, de dormit incovrigata pe ele, care merg asa, de-a lungul corpului, nu prea stiu daca mi-ar fi comfortabil,-acum sigur nu-, desi parca poti stii cat o sa fim de terminate cu pozitiile prin trimestrul 3? acum e parfum, dar mai apoi...Oricum ma scol din trei miscari din pat si tot asa ma si intorc, chiar daca numai dumneai, burtica, a aparut in peisaj, nimic alte greutati prin alte parti componente..

Cat despre perna de alaptat,prietena mea care a nascut acum o luna, are una mai mica decat ce am vazut pe amazon, foarte comfortabila, sta bebeloatza super comfi si suge de n-ar treaba si pe amica mea nici nu o doare spatele, nici nu tre sa o tina in brate, poate sa o puna intr-o mie de pozitii, din aia imi iau sigur, insa nu acum, mai stau un pic, ca mai e destul timp.dar de vazut ma duc sa studiez terenul, cum facem mai in fiecare weekend, pentru mai tot.

Intra si uita-te pe magazinul Bo Bébé, din Mtl,ca sa intelegi despre ce spun, e o perna mai mica, are o forma de U si e vreo $24, iar daca vrei sa iei si o husa de schimb, sunt in jur de $10 bucata..

Oricum, sper sa am maine timp sa casc un pic gura la accesorii de genul asta, altfel iesim si mergem la plimbareli in afara orasului, ca doar tot e libeeeer trei zile! + ca tre sa caut o rochita de botez pentru marimea..."3 luni"! hi hi

Mica, inca nu te nelinisti, stai sa vezi ce spune doctorul, stai sa vezi ce spun si fetele..Nu eu, ca ti-am zis, la noi valori si analize peste analize nu prea exista.Ne linistesc din
start, e mai simplu.

Angelique, cum mai esti?

18 +

Mai fetele, pernele alea sunt super bune.eu stiu de la fetle mele dela delfinasi.eu una nu am,dar deja simt nevoia sa dorm cu un picior catarat peceva...o sa vedeti cum o sa fie cu burta mare ...eu lacristi amdormit cu o perna intre picioare ca matragea burta intr-o parte.va pupez

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 17+

Mergi la inceput

Laurika, asta spuneam si eu: ca acum probabil ca noi, cele care suntem la prima sarcina, nestiind ce urmeaza mai spre trimestrul 3, probabil ca ne par oarecum nu extrem de necesare, dar ca probabil cand nu o sa ne mai gasim locul prin pat, nici nu o sa stim cum sa le cumparam repede-repede si sa ni le facem prietene pe grasele astea de perne (nu ca noi o sa fim niste silfidute atunci!)hi hi

Weekend placut!

18 +

Mergi la inceput