Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bioana buna, POPICA ma bucur mult ca ti-ai vazut fetita si ca e bine.asa poti merge mai linistita in concediu.distractie placuta!!sa uiti de tot cat esti acolo si sa te relaxezi!! DANA sa aduci vesti bune maine. inca mai studiez ce si cum e cu celulele stem, dar cred ca le vom dona in final.aici sa le recolteze ma costa intre 1360-1500 de euro.ajung in 3000 pt a le pastra 18 ani.am cheltuit aproape 13.000 de euro sa raman insarcinata,mi-e cam greu sa mai adun inca 3000....apoi am studiat pareri pro si contra si sunt mai multe contra decat beneficii. in primu rand ca pot trata doar leucemie si linfomas.apoi cantitatea de sange care se obtine in urma recoltarii e suficienta sa trateze leucemia doar daca bebele o contacteaza in primii ani de viata.nu e deajuns pt un adolescent de ex. si de obicei leucemia o detecteaza la adolescentii sau adultii. sunt sanse mici sa ajute. si, nu in ultimul rand, sa nu uitam ca in majoritatea cazurilor celulele recoltate au aceeasi informatie genetica...si atunci nu sunt de folos. optez mai bine pt donare. embarazada de 16+ |
Conteaza si pana la ce greutate poate fifolosit.La Cristian sepot folosi pana la 90kg :)
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 17+
bioana spune:
[quote]citat din mesajul lui laurika1982
Conteaza si pana la ce greutate poate fifolosit.La Cristian sepot folosi pana la 90kg :)
Depinde si ce fel de nastere ai-nu cezariana, complicatii,e important si ce anestezie faci.....
embarazada de 16+
menics spune:
am fost la control asa deodata! mi-am amintit ca au trecut 2 saptamani si ca dr mea pleaca in co.. asa ca am fost cu bbloi la control.. 450g dupa masuratori... cred ca are mai putin totusi...! dupa cap are 23 de sapt... deci de capatganos e capatanos, sper sa nu fie si incapatanat...
altfel bine, da din toate alea... si era cu capul in jos...
20+
almy spune:
citat din mesajul lui bioana Depinde si ce fel de nastere ai-nu cezariana, complicatii,e important si ce anestezie faci..... embarazada de 16+ |
Aici recolteaza si la cezariana. Important e sa fie viabile.
Alma 20+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui bioana [quote]citat din mesajul lui laurika1982 Conteaza si pana la ce greutate poate fifolosit.La Cristian sepot folosi pana la 90kg :) Depinde si ce fel de nastere ai-nu cezariana, complicatii,e important si ce anestezie faci..... embarazada de 16+ |
Asta clar.eu amcezariana si am avut rahi anestezie.important e ca se poate.acum conteaza si costurile foartemult, fiiindca astia cauta orice motiv sa jupoaie clientii...
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 17+
Bubulina42 spune:
Hello, gargaritelor si felicitari pentru vestile bune!
Popiiiii!!, esti super cu bulinutza ta!
Bioana
Azi facem si noi 18 saptamani, intram in saptamana 19!
I am happyyyyyyyy!tra la laaa!
Crestem si suntem cumintei foc! (deocamdata)
Va pup pe toate si fug, ca iar am o zi nebuna!!
18 +
A.C spune:
Schimbam semnatura azi !19 saptamani !
Dupa miscarile lui bebe,s-ar zice ca e fetita...Sa vedem ce spune ecograful de azi intr-o saptamana.Daca instinctul meu a fost bun sau nu.
Si a venit si vacanta de vara! Gata scoala!
Pup toate burticile si va doresc un week-end excelent !
Alina 19+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)
dana0000 spune:
Neata burtici!
Am fost sa vedem si noi minunea,ne-a tratat fix cu spatele...nu am aflat nici acum la 16sapt ce e,i-am vazut ceafa,fundul si coloana.E tot la fel mai mic cu o zi fata de UM,are 139grame si am recoltat pt triplu test.Si mai observ 150batai pe minut.
Statea tot ghemuit,abia am zarit o manuta din spate.
Ma simt cam rau,mi-e somn ca nu am dormit de cald si as zace.Am un chef de munca,noroc ca e vineri vb Bioanei!
Alina ce te invidiez ca ai vacanta,eu cand am 1 saptamana pauza de la munca e super...Poate anul asta o sa imi iau 2sapt sa simt si eu ce e ala concediu
burticile ca tre sa fug la treaba!
tnicoleta spune:
Buna fetele
Se pare ca sfarsitul asta de saptamana abia il asteptam toate. Mie azi mi-a fost lene sa ma dau jos din pat, abia am ajuns la munca.
Alma - as sunt si eu cu miroasurile de la AC. Si acasa si la munca. Acasa l-am innebunit pe sot si spala filtrele la 3 zile. La munca ma cert cu astia sa mai cheme inca o data depanarea sa spele filtrele si sa dea cu solutie antibacteriana in ea.
Felicitari pentru jumatatea drumului.
Menics - creste bb
Dana, lasa ca se intoarce si va arata pana la urma ce este.
Aseara am pus-o pe domnisoara in cap si nu i-a placut. Drept urmare am simtit-o foarte bine, probabil cant si-a schimbat pozitia.
Am si eu o intrebare. Pe voi cum va doare burta? Pe mine ma doare doar in partea stanga, cat pun palma usor in diagolata. Durerea e suportabila.
Nicoleta