Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor

Popi ce vesti frumoase!
Si noi am zis la fel: strangem banii si ne gandim sa ne rugam sa 'ii dam degeaba' dar sa ii dam, decat sa avem vreodata Doamne fereste regrete..si asa e: nu se stie niciodata cu tehnologia asta ce va fi peste 10 ani...asa ca si eu sunt pro celule stem.
orcum am avzut ca majoritatea bancilor de recoltare din Ro se invart in jurul a 1000 de euro si 20-30 de euro pe an stocatul... tu la ~2000 de euro cred ca recoltezi si de peste tot..mi se pare enorm- e dublu pretul! o fi vreo banca mai cu motz de prin elvetia ca acolo am auzit ca e pretul asta:))) nu??

Dana asa dorm si eu demult.. cu 3 perne in jurul meu..una sub picior alta sub fund, alta in spatele meu ca sa ma intorc de pe o parte pe alta si sa am perna cand pun piciorul :)))))

17+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Mami, e vb de Stem Sure si pretul ala e pentru recoltare si din sange si din cordon. Ei colaboreaza cu Medlife-ul.
Inca nu stim ce vom face si daca vom face ......

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Popi, si noi ne mai gandim la celulele stem, nu ne-am hotarat inca, dar probabil vom recolta, pentru ca sa nu ne para rau mai tarziu. Azi o sa vina la cursul de puericultura cei de la stemsure (noi facem cursul la Medlife si tot acolo voi naste daca totul e ok) si o sa va povestesc si voua ce ne-au zis.
Sanatate in continuare!

Andreea 18+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

IPopica! Veziiii ... bubulina e bine, foarte bine, asa ca mergi femeie in co, linistita, si eu zic sa lasi "bilele" acasa .. asta ca sa scapi de grija lor!

hmm eu nu voi recolta celule stem... asta pt ca am tot citit si urmarit pe pro un reportaj... parerea mea strict personala este ca nu st ata de miraculoase cum se crede, si asa cum rar se mentioneaza, pot rezolva numai anumite probleme.. si apoi, medicina evolueaza.. se pare ca se pot extrage celule stem si din dintii de lapte... sunt sigura ca vor ajunge si in romania cu tehnologia asta ( daca nu sunt deja ) in cativa ani...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

hello!

Mami de2, da. La eco de 12 sapt aveam placenta jos inserata si mi s-a spus ca trebuie tinuta sub observatie ca daca nu urca pana la 28 de sapt, pot aparea probleme. Din fericire, s-a ridicat.

Alma, gustul naspa este permanent. Din cauza asta trebuie sa mestec/beau ceva tot timpul. Si nu cred ca voi scapa de el pana nasc... asa a fost la prima sarcina. Mai ales seara ma deranjeaza si tot scotocesc prin frigider/ dulap dupa ceva. Asta e... dar fata de greturi si voma, cu asta ma descurc.

Maine merg sa duc probele pt urocultura si sumar. E posibil sa iasa ceva, pt ca am simtit o usoara usturime la urinat in ultima vreme... Sa vedem.

Numai bine tuturor!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

despre prelevarea de celule stem... eu am facut treaba asta la prima sarcina si o sa o fac si acum, din simplul motiv ca nu vreau sa am ce regreta si sa imi reprosez ca nu am facut-o. nu-mi doresc decat sa nu avem nevoie niciodata de asa ceva.
am ales cord blood center, in caz ca intereseaza pe cineva.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Geani sper sa nu ai vreo balarie.
Eu mai am de luat o doza 1mg de antibiotic pt ureaplasma diseara dar nu stiu cand ar trebui sa recoltez iar sa verific daca mai e sau nu.
Am observat ca uneori am o mica secretie usor colorata,galbuie-verzuie...nu e candida ca nu am restul simptomelor,dar am vazut ca la cultura din col am "gram negativi" si citisem ca asta ar fi o debalansare a florei si ma gandesc ca are o influenta.Eu zic ca utrogestanul ala pus de 3ori pe zi vaginal m-a aranjat,eu inainte nu am avut vreodata probleme de acest gen.
Voi ati mai facut listeria si chlamydia in sarcina?Le-am facut inainte ca pot da infertilitate,dar acum nu.

Am fost acum la medicina muncii pentru riscul maternal si am tensiunea 10 cu 5,sunt asa ametita...eu aveam 12 cu 7 inainte,mi-a zis sa beau apa si sa nu reduc sarea.Oricum mancam sarat,mereu ma cearta sotul ca pap sarea prea multa.Stiu ca nu e buna

Ce bine era aks,mai furam cate o ora de somn...sunt la birou si imi vine sa ma intind pe jos sa dorm 1ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna,
POPICA ma bucur mult ca ti-ai vazut fetita si ca e bine.asa poti merge mai linistita in concediu.distractie placuta!!sa uiti de tot cat esti acolo si sa te relaxezi!!

DANA sa aduci vesti bune maine.

inca mai studiez ce si cum e cu celulele stem, dar cred ca le vom dona in final.aici sa le recolteze ma costa intre 1360-1500 de euro.ajung in 3000 pt a le pastra 18 ani.am cheltuit aproape 13.000 de euro sa raman insarcinata,mi-e cam greu sa mai adun inca 3000....apoi am studiat pareri pro si contra si sunt mai multe contra decat beneficii. in primu rand ca pot trata doar leucemie si linfomas.apoi cantitatea de sange care se obtine in urma recoltarii e suficienta sa trateze leucemia doar daca bebele o contacteaza in primii ani de viata.nu e deajuns pt un adolescent de ex. si de obicei leucemia o detecteaza la adolescentii sau adultii. sunt sanse mici sa ajute. si, nu in ultimul rand, sa nu uitam ca in majoritatea cazurilor celulele recoltate au aceeasi informatie genetica...si atunci nu sunt de folos.
optez mai bine pt donare.

embarazada de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU pe unde hoinaresti?totul e ok¿ieri nu ai fost pe la noi...

embarazada de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Am fost acum la medicina muncii pentru riscul maternal si am tensiunea 10 cu 5,sunt asa ametita...eu aveam 12 cu 7 inainte,mi-a zis sa beau apa si sa nu reduc sarea.Oricum mancam sarat,mereu ma cearta sotul ca pap sarea prea multa.Stiu ca nu e buna

Sa vezi cand scade la 8 cu 4 ce leguma esti...Si mananc si eu la sare, si beau apa si ceai negru. 9 cu 5 o am de obicei, rareori urca la 10 si mut muntii din loc si alta nu, zici ca sunt Hulk (nenea ala verde si rau da' bun)

E si la noi o caldura de 4 zile, numai cu A/C rezistam. De la noapte insa se racoreste, cica maine avem 25. Eu inca am mirosul f sensibil si mi se pare ca miroase naspa aerul care iese prin gurile de aerisire, desi filtrele sunt noi, dar daca eu simt, ceva e. Ca am citit ca femeia gravida nu simte ceva in plus, ci simte ceea ce altii nu simt. Modul natural de a apara bebeul de chestii nasoale, etc. Si ma enerveaza, dar nici fara A/C nu se poate.

GEANI, la fel si eu, aseara am mancat ceva super iute numai sa se mai duca gustul ala, dar parca la primii doi nu m-a tinut pana am nascut totusi.

Fetelor, eu azi am ajuns la jumatate de drum! 20 sapt in cap!

Alma 20+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput