Clubul "babelor" FIV-oase 45
Raspunsuri - Pagina 8

QiaoBing spune:
Alex Albu face histero cu anestezie locala. astept si eu sa vad ce iti zice.
Lara happy home day !
Pup fete cucuiete

MeAlex spune:
Eu sper ca sa nu mentioneze deloc IVIg...sau poate asa, doar ca exista...dar la altii...Sper propuna Intralipid sau Prednison/Medrol/Dexametazona. Din cate am citit, IVIg e recomandat rar oricum, schema ar fi aspenter, anticoagulant, prednison, progesteron, pregnyl.
Qiao, multumesc! E cu injectie in col sau pe vena? Ca am facut o anestezie in care aveam tot corpul amortit, dar eram constienta, iar anestezia era considerata locala.
LE: Am citit un articol in care se prezinta un test de laborator in care au obtinut soareci fara celule NK in uter si implantarea embrionulor s-a facut prost, asa ca ei au concluzionat ca NK-urile pot ajuta la implantare...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Lara27 spune:
Girls, sar'naaaa!!!
da, aia-i celebra schema anti-NK..eu sunt curioasa pt ca zicea ca are el un "leac", ca doar d-aia te-a pus omu' sa-ti faci NK..deci, acum astept cu sufletul la gura solutia aia castigatoare, da??? ..hm, si cu Intralipidul la Medlife sunt curioasa maxim
..
to be continued..

anaasta spune:
Da, Brigit, stiu, iar acum se adauga starea aia de cap deasupra norilor si picioarele neajutoare zburatacind prin aer. Cred ca din cauza progesteronului e asta.
Lara, cred ca genul asta de zi pe care ti l-ai propus azi o sa il am si eu la sfarsitul de saptamana. Sper, adica! Iar toata saptamana viitoare imi iau liber si plec la al meu sot si sper sa fie leneveala curata!!!

MeAlex spune:
Aaaa, Lara, pai eu nu imi fac iluzii, asa a zis geneticiana, ca se poate tratament...dar poate ea se referea la prednison...sau la pregnyl (asta e schema lui Tutu)...si apoi si prednisonu-i leac, nu?
Va povestesc maine dupa-amiaza ce si cum, histeroscopia e programata la 12.30.

samira33 spune:
va pup fete cucuiete.
uite cum nu ma lasati voi pe mine sa muncesc si am o groaza de treaba.
lara,LA MULTI ANI!!!fericiti in 2 si sublimi in 3 de anul viitor.
ana,eu am perioade cand ma duc la saloane zilnic....stau cate 2-3 ore pe acolo si-mi fac diverse proceduri.
ma tine treaba asta vreo 3 luni si apoi ma plictisesc si nu mai pun piciorul alte 3 luni si tot asa.
si nu ma duc decat pe vouchere.
alexutz,Intralipid si IVIG la Medlife.
fata draga....sper mult prea mult.
nu vreau sa fiu rautacioasa...il iubesc pa Albisor dar sunt in stare sa pun pariu ca mai mult de Medrol/estrogeni/heparina nu obtii de la el.
va pup dragelor...fug la treaba.

samira33 spune:
irilac...adipapazi e foarte ocupata in perioada asta.
lasa-i un PM poate il vede.
e activa pe FB...acolo s-a mutat toata odiseea ei.
daca e ceva urgent...o sun eu si-i spun sa se caute de PM de la tine.

MeAlex spune:
Sami, asta zic si eu...probabil imi va povesti despre IVIg si Intralipid si imi va recomanda Medrol&co (as pune pariu ca zice Medrol).
S-a prezentat fata la interviul de la ora 10...sa specific, 10 dimineata? Te superi daca te intreb pentru ce post cauti om?

adrianaady spune:
Lara la multi ani fericiti in casa voastra sa ai o seara asa cum iti doresti tu
MeAlex anestezia se face acolo local, stai linistita ca va fi totul usor mult noroc. In ceea ce priveste NK sunt de acord cu Samira din pacate...
O zi frumoasa la toate fetele mele dragi

MeAlex spune:
Ady, cred ca am uitat sa te felicit! Felicitaaaaaari pentru inimioare!
Si nu-i problema...la cat costa IVIg, mai bine sa nu imi propuna...
Multumesc pentru lamurire si incurajarile legate de histero