Clubul "babelor" FIV-oase 45
Raspunsuri - Pagina 7
MeAlex spune:
Neata tuturor!
Maine sunt programata la histeroscopie la Albishor. Inca nu am emotii, ma gandesc ca mai am muuult timp, asa ca inca nu ma gandesc.
Ma duc si cu analizele recomandate de el, poate are un moment sa se uite...mai ales pe NK-uri.
Lara, la multi ani pentru 'la casa'!
Ari, multumesc pentru tot!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Lara27 spune:
Alex, baaafffttaaaa, girl!! sa stii ca nu-s rele analizele alea (NK), da? procentual erau ok, doar numeric erau putin peste limita..tinand cont ca, am citit deunazi, ca difera valoarea si functie de perioada cm, mi se pare loterie curata, deja..oricum, mooor, da mooor de curiozitate, ce-ti recomanda doc Albu pt NK..histero o faci cu anestezie locala? well, anyway, sa iasa clean as ice, toata treaba
si thx girl, azi sunt ultra lovey-dovey..
to be continued..
alina_alba spune:
La multi ani, Lara draga! Sa fie cu drogoste maxima si de acum inainte si, mai ales, sa fie ultima aniversare in doi.
Lara27 spune:
Ana, cu acte, 3!! ->>> suntem aproape newly-weds..pai, de dimi, ne gandisem ca, daca n-o sa lesinam de cald, spre seara facem o plimbare romantisch prin parcul umbros si apoi ne aciuim la o terasa frumoasa si bem cu pofta ceva rece..pana acum, mereu ne-a prins pe undeva prin concediu, so, it's a first today, at home..
moama, eu am un chef de vama veche, de nu pot sa va descriu in cuvinte..si ca sa nu ma dezmint, stiti deja..neagra invidie ma incearca (din nou) pe toti si toate care locuiesc in capitala sau zona si pot sa traga o fuga la mare..
alina, sa fie, sa fie
to be continued..
MeAlex spune:
Multumesc, Lara! Habar n-am daca e cu anestezie, nici nu am intrebat. Dar banuiesc ca da.
Procentul era in limite, dar se considera ca un procent peste 12 % poate duce la pierderi de sarcina (eu am 18%). Da, valoarea NK-urilor depinde si de ce infectii/inflamatii mai ai in corp si eu tocmai am aflat ca am ASLO marit, adica o infectie cu streptococ beta hemolitic.
Parca mi-as dori sa gaseasca ceva pe care sa dau vina...ca daca totul e OK, imi va fi frica in sarcina. Voi merge si la un hematolog la Medlife, sa vad ce zice de tratamentul pe care l-am avut in ultima sarcina (ma refer la doza de Clexane, Aspenter, etc.)
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
anaasta spune:
Pai, Lara, iti doresc sa ai o zi superba, asa cum va doriti, si multa liniste sufleteasca de acum inainte si sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca toate dorintele.
Lara27 spune:
Asa e, Alex, la peste 12%, in UK deja trec la IVIg/Intralipid..dap, cu siguranta daca ai infectie cu streptococ in organism, valoare e normal sa fie crescuta..ooooffff, just hate, hate, hate NK!! deci, inteleg ca-ti va propune Albu IVIg??? deci daca maine zici ca da, jur ca lesin direct..
Ana, sar'naaaa!!!!
to be continued..
Brigit spune:
Lara, aniversare frumoasa va doresc, iar casuta voastra sa rasune cat mai curand de rasete zglobii de copii!
Alex, abia astept sa vii de la hemato sa povestesti.
Ana, indispozitia ta e de la ciclosul tau, care se joaca cu nervii tai. Sper sa se rezolve problema grabnic.
O zi racoroasa va doresc tuturor!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg