Clubul "babelor" FIV-oase 45
Raspunsuri - Pagina 12
aristica spune:
Muaaahhh samiruta, sa ai gura aurita si sa ma intorc grea la patrat! Sti ca eu ti-am preconizat acelasi lucru, trecand peste toate testele din lume, iar cu adriana am avut dreptate, cu toate ca ma blagoslovea ea cand ii tot spuneam de gemeni...iar pe tine te-am visat cu 2 in brate, in Buda, doar ti-am zis mai demult...ti-am zis?
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
aristica spune:
Brigit asta nu stiu, ca mai am cateva zilelibere si vreau sa ma bucur de ele. Dupa ce terminam cu concediile, undeva pana vine iarna, voi fi cu puii la mine. Mi-ar placea sa stau acasa iarna asta, la caldura, cu motanul lipit de mine, cu frigiderul plin de mancare de la soacra&mama, cu sotul dand cu aspiratorul... Deci nasti in Octombrie? Doamneee, ce putin mai e!
Fetele eu fug la apel
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
adrianaady spune:
Aristica ai avut dreptate, ce sa mai zic .... o sa am grija sa participi activ la nebunia asta frumoasa si sa pui mana sa ma urmezi, da?
Samira grija mare cu cobe asa mic veni ciclul?
Brigit deci la toamna vin puiutii; ce repede trece timpul
MeAlex spune:
Ady, da, mi-au recomandat Arthrotec in seara asta si maine dimineata + doxiciclina. Chiar, de la Arthrotec, am ceva simptome?
Ari, ai un sot admirabil!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
samira33 spune:
adriana,n-a venit inca...dar e "acolo",il simt.
maine ar trebui sa vina...acu' sa vedem.
samira33 spune:
noi n-o sa avem gemeni...o sa avem doar o fetita.
asa mi-a "ghici" mie kitta la testul ala cu verigheta legata de firul de ata.
adrianaady spune:
MeAlex e posibil sa ai dureri, sa nu te ingrijorezi ca cica ar fi normal; stiu fete care au avut mici sangerari,dar sunt cazuri izolate astea
adrianaady spune:
Samira asa sa iti ajute Dzeu domnita!
Maine anunt la servici, sa vedeti cutremur ce va fi ....
Brigit spune:
Mie sa stiti ca mi s-a parut ca trece tare greu timpul, si in continuare am senzatia asta, insa e din cauza de stat la pat fara f multe activitati. Dar cum stiu ca apoi nu voi avea timp de nimik, ma bucur oarecum de senzatia asta de curgere fffff lenta a timpului.
Oricum, voiam sa va zic ca toamna s-a dovedit un anotimp fff rodnic pt fiv-uri, daca ati sti cati gemenasi au due date in iunie -iulie -august! Asa ca profitati de sezonul rodnic din plin!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg