Clubul "babelor" FIV-oase 45
Raspunsuri - Pagina 11
smaick spune:
ari si la cluj au fost procentele apropiate si tot a castigat boc
asteptam sa ne scrii cu subiect si predicat unde va duceti
smaick spune:
qiao multam
nu pot sa-ti urez la fel ca ai doar un fol dar la tine o sa fie unul buuuuun blond, brunet, roscat cumva
Lara27 spune:
Sami, m-am prins ca te-ai prins da' neuronu' tau ager e acum om de business..sa vezi la toamna ce se mai gravideste..
dah, jenant de tot ce posteaza unii si altii pe FB..e incredibil ce prost gust intalnesti (situatii intime, despuiala la cine nu-i deloc cazul, comentarii deplasate, clisee, etc si toata lumea se straduieste sa dea bine, la maxim..hubby refuza sa se si uite, eu mai intru, rar, si atunci, imi trece repede cand vad la ce tre' sa ma holbez..de regula, ma distrez tare, indeosebi cand imi vad sefi in slip, cu suncile atarnand, importanti nevoie mare, printr-un colt de lume
ari, deci oficial sunt verde de invidie, ca ti-e dat sa vezi, inca in acest an, doftorasi frumosi, in pantalonasi transparenti, care vorbesc sexy-english..daca se sesizeaza sotulache cumva, orienteaza-i si lui privirea spre o madama cu bikini fuxia, sa nu regrete omu' alegerea bey, sa fie alegerea norocoasa, da?
smaickule, cand te deplasezi spre doftorasii frumusei cu dobriden?? mergi cu avionul la Viena, pana la urma? si apoi cu autocarul? daaa, plagiaza-ti avatarul, neaparat
le: smaick, credeam ca nu-i poti ura la qiao acelasi lucru, ca ea are la avatar un cal..
to be continued..
adijo spune:
fetelor, sunteti mortale! am citit in urma si am ras cu lacrimi! nu sunteti intregi la minte..!
Ralu_mv spune:
Am tot incercat sa recuperez si eu ce ati mai scris, greu tare :)
eu citesc mai mult ocazional, incerc insa sa fiu la curent cu ce mai e nou
Ari, sa fie noroc clinica aleasa !
Lara, Happy anniversary ! (si noi tot luna asta am serbat cu +1 fata de voi)
Ana, bine, multumesc de intrebare - ma mir ca am gasit-o la cat ati scris :) - astept si de la tine ceva vesti bune ca se misca pe acolo lucrurile
Adriana si ai grija de tine si de gemenasi ! nu te ingrijora cu mancarea, si eu am slabit un pic la inceput, apoi pana acum abia am luat 2.5kg si nici nu am pofta de mancare.
Samira, simpatica povestea cu albisorul, pe mine m-ar fi amuzat pe loc ca si eu fac glume aiurea
Qiao, iti tin pumnii pentru foliculasul cel vitez !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
15+
Multumesc Doamne !
aristica spune:
smaikule pai a ales reprofitul. Adi si sami stiau de aseara...da chiar, sami, sconcsii au iesit parfum la 40 grade! nu pot iesi din firma azi, ca e Zeus pe plantatie, inconjurat de alti olimpieni si semi-zei.
Lara, pai sotul nu vine cu mine. N-are voie sa-si clateasca ocshorii...acum e "dezmatul" meu. El e cu banutii.
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
samira33 spune:
asa aristico...ai sot model...doar decarteaza si nu pune intrebari.
te lasa sa te duci in lumea lagra...unde stii tu mai bine ...numa' sa te intorci "grea' acasa.
Brigit spune:
Lara, sis, twinsilor mei le dau liber la nascare incepand cu ziua ta, caci voi fi in saptamana 36+, deci vor fi suficient de copti. Oricum, le-am zis de la inceput ca balante ii face mama, sa fie destepti si norocosi, ca frumosi vor fi oricum.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
adrianaady spune:
Ralu am grija, am Si tu de voinicii tai Nu m-ar deranja ca am slabit, doar ca ma simt mereu obosita, epuizata fizic, ametita , slabita... o fi normal sau nu, habar nu am... Azi ma duc la dr de familie, sa vad ce imi spune si ea .
MeAlex ti-au dat sa iei Arthrotec? pt histero ma refer
Brigit spune:
Bafta ari! Sa fie alegerea norocoasa! Cand pleci?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg