Clubul "babelor" FIV-oase 45

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Alex bafta multa la histero sa vi cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ady, nu cred ca e o problema, multe gravide slabesc la inceput. Probabil ca e din cauza caldurii si a faptului ca mananci legume si fructe (banuiesc).
Ar fi de investigat daca ti-ar fi foarte rau si nu ai putea sa mananci.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hai ca sunteti tari!!
deci toata lumea a inteles cu casuta si io, happilica, dupa 3 ani de mariaj, o dadeam inainte cu lovey-dovey????
he, he, cred ca Ana si sami au inteles bine totusi
restul, girls, se vede ca sunteti impregnate sau pe punctul de a fi..
casuta? habar n-am cand are birthday..tre sa-i caut "certificatul de nastere" sa vad si io..
qiao, zana almost impregnata, se cheama ca esti casa', cand ai dat cu subsemnata, da? deci, pe 26, as zice, tu te serbezi si noi te pupam
Brigit, sis, cand e due date si marea intalnire? (aprox, asa, luna)..
Alex, poti sa stai si pe FB, cu conditia sa nu ne neglijezi, da? altfel, bataita
moah, pe mine ma cam enerveaza FB..ultra site de self-marketing vrei nu vrei, esti "prieten" cu tooooti colegii, ca nah, na-i ce face (si io am multi multi colegi, deh, companie huge)... acum, toata lumea se expune in slip & costume de baie in contzed..indiferent de gabarit si forma ..ce mi-au vazut ochii, jeezzz..preferam doar sa intuiesc siluete deformate, nu sa le chiar vad, color..apoi, in extrasezon, full de poze cu mostenitorii, mai ales cei 'proaspeti' si toata, dar absolut toata lumea scrie aceleasi replici cliseu: vai, cel mai frumos..of, ce seamana cu tine..doamne, cat e de dulce, etc, etc, etc..constat cu stupoare ca nu exista asa ceva ca, un simt al penibilului, deci..nah, oameni

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Total de acord, Lara! Eu folosesc fb pentru reclama si atat. A, si imi sustin cateva prietene care au inceput si ele activitati pe cont propriu. In rest...ma uit (rar) la poze de genul celor descrise de tine si ma distrez.
Ma bucur ca am regasit pe fb fosti colegi de scoala.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Buna fetele
Lara happy anniversary!
fetelor mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama ce inseamna FB ; eu nu am....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lara,eu am inteles ca despre aniversarea anilor de mariaj era vorba....deci n-am nici macar neuroni pe cale de a deveni gravizi,nu????

eu nici nu am cont de FB...
si profilul de FB mi se pare doar o alta modalitate de a te lauda...cu tot ce se poate lauda un om:posesiuni,vacante etc etc...ca doar de asta le pui pozele,nu???sa vaza "dujmanii" ce viata bengoasa ai tu si ce bine o duci si sa-si bage unghia-n gat ca pitigoiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

sami ma bucur ca te-ai mai eliberat un pic si ne mai postezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

smaick imi place poza ta asa sa-ti iasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lore n-am mai masluit nimic, i-am zis prin viu-grai despre cat imi doresc si eu un doctor frumusel. Apoi am tacut, c-am zis ca influentez omul. Negativ. Oricum, a ales procentual: Reprofit avea 36%, iar Reprogenesis avea 35%. La Unica a renuntat din start, dar nu mi-a zis care-i motivul.

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica traiasca Reprofitul

Mergi la inceput