BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (7)!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

Buna tuturor,urmaresc forumul de mai multa vreme, dar de abia azi mi-am in sfarsit inina-n dinti sa postez :).
Despre mine, 34 de ani, prima sarcina, DNP 14 ianuarie 2013. ...stresata de tot si de toate, desi se pare ca am scapat usor pana acum. greturi care au trecut deja, dar fara sa vomit si cam atat. bineinteles, din cauza asta am luat deja 3 kg in 2 luni jumate...si am plecat deja cu vreo 4 peste greutatea mea normala. sanatosi sa fim, ca restul se rezolva si mai incolo!

Ralu 10+

bine ai venit in casa bulgarasilor!!!sarcina usoara si la termen!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna seara, ma inscriu si eu in grupul vostru si sper ca de data asta sa ajung din nou la final ( si eu am pierdut o sarcina in oct anul trecut)
Sunt Monica, 31 de ani (17.03.1981) , mami de Dragos (26.08.2009)si de ingeras Andrei (24.08.2008), cu UM 18 mai, dpn 21 februarie si cu sperante de fetita cu coditze.

Va doresc la toate sarcini usoare cu final fericit

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Buna seara, ma inscriu si eu in grupul vostru si sper ca de data asta sa ajung din nou la final ( si eu am pierdut o sarcina in oct anul trecut)
Sunt Monica, 31 de ani (17.03.1981) , mami de Dragos (26.08.2009)si de ingeras Andrei (24.08.2008), cu UM 18 mai, dpn 21 februarie si cu sperante de fetita cu coditze.

Va doresc la toate sarcini usoare cu final fericit

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

bine ai venit in casa bulgarasilor!!!sarcina usoara si la termen!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Noileor venite, bine ati venit in grup! Sa aveti sarcina usoara si sa nasteti bebei sanatosi si papaciosi!

Eu nu o duc asa bine. Azi au inceput singerari, nu mult, dar oricum imi fac griji. De data asta sunt maro si banuiesc ca de la hematom. Am stat linistita in pat cit s-a putut (cu un titrez care vrea sa faca sarituri peste obstacole, cel mai bun obstacol fiind burtica mamei ). Miine imi pleaca si sotul in China, sper sa ajung dimineata sa il vad pe doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Neatza fetelor!
Va servesc eu azi cu o cafeluta, limonada, laptic?
Campari casa de piatra si numai bucurii!
Pisigri ce fain ca esti la mare! Vrem si noi! Distractie placuta!
Pretty cum mai esti?
Va doresc o zi frumoasa!

Saptamana asta imi ies toate analizele si merg la medic ... abia astept.

Carmen 9+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Multumesc de primire. Pt listuta de la inceputul paginii UM 29 mai, DPN 1 martie. Sper sa fie totul bine pana la sfarsit.
Inca nu iau progesteron, aseara, cand am vazut scurgerile mi-am pus repede un utrogestan. De-abia astept sa merg la doc sa-mi fac analizele ca sa vad ce carente ar putea fi.

Sunt in 4+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata! Noi suntem bine, de dimineata am fost la control, l-am vazut pe bebe. Am trecut cu bine peste iminenta de avort. Sper sa nu ne mai sperie nimic de acum inainte. Sa ne ocroteasca Bunul Dumnezeu!
Bun venit noilor burtici cu bulgarasi! Pupici in special vechii mele prietene Monica-dicut, ma bucur sa te regasesc aici!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Mama, mama ce activitate! Bun venit noilor burticute! Katy, in special pt tine felicitari! Ma bucur cand vad aspirante care trec la odisee

Bubbles, succesuri!

Eu sunt mai absenta pt ca sunt in concediu si ajung la laptop mai rar

Apropos de dublu test: si mie mi-au luat sange joi, iar la echo merg peste 2 saptamani. Cica asa se face. Acum astept cele 2 rezultate de sange Beta si PaPPA.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna dimineata!Am fost la control,bebe e bine,are deja 16,3 mm,iar bataile inimii sunt in regula acum.Avem fix opt saptamani azi.Nu se stie exact de unde provine sangerarea,se pare ca e posibil sa sangerez asa toata sarcina.Poate aflu mai multe in Romania.A spus ca nu-i nicio problema sa calatoresc,asa ca Romania,here I come
Bun venit fetelor noi,sarcina usoara si bebei sanatosi!
Vreau sa va intreb si eu ceva,cand anume se face dublul test,eu voi avea 9 saptamani cand ajung in Romania,trebuie sa ma duc imediat?Am vazut ca uneori sangele se ia cu doua saptamani inainte,alteori se ia cand se face ecografia.
Aschiutza, imi pare rau de sangerare,dar cred ca nu-i grav daca e de la hematom si daca e maronie.La mine e cand rosu aprins cand maroniu,cand portocaliu.E insa cantitate foarte mica,incerc sa fiu pozitiva si sa nu ma sperii prea mult,insa nu sunt linistita decat in ziua cand fac ecografia.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Multumesc de primire fetele!
Blue
Fetele dupa testul pozitiv, care este urmatorul pas? Ma programez la ginecolog si la doc de familie?

Sunt in 4+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.

Mergi la inceput