BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (7)!!!
Raspunsuri - Pagina 13
crismac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginasimona76 Buna fetelor! Ma alatur si eu voua,o fericita graviduta in 7sapt si 4zile Ca sa ma cunoasteti mai bine,sunt casatorita de 11 ani,prima sarcina a fost extrauterina,pierzandu-mi trompa(acum 10ani),am mai avut 2 sarcini pierzandu-le prin avort spontan. Aceasta sarcina am obtinut-o prin FET cu tratament puternic de sustinere a sarcinii. Ma bucur ca v-am descoperit si sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toate sa ne tinem pruncii sanatosi in brate! toate fetele |
Bine ai venit si sarcina usoara iti doresc !
www.gradinacris.blogspot.com
12 +
Katy82 spune:
Buna fetele. Astazi am aflat ca sunt insarcinata. Sarcina mult dorita si asteptata. Vad ca am ceva scurgeri maronii. Imi este putin teama.
Sunt in 4+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
spiridusha spune:
Buna!
Bun venit nou sositelor in grupul nostru! Urez multa multa sanatate si liniste fetelor care au avut si au probleme pana acum, sper ca totul sa fie bine si sa stiti ca sunt cu gandul alaturi de voi!
Katy, incearca sa te linistesti, atata timp cat scurgerea nu e rosu aprins, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Iei ceva gen utrogestan? :)
O zi frumoasa fetelor!
Ah, ma gandeam ca v-ar placea sa va urmariti sarcina pe un site de genul www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=20&year=2013" target="_blank">asta!
Este configurat pentru DPN al meu, dar se poate schimba sus pentru data voastra a nasterii.
Mami de Cristi (09.03.2011) si 5+
Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?
ginasimona76 spune:
kATY82 FELICITARI!
Nu te stresa pt petele maronii,iti spun ce mi-a dat mie medicul cand am sangerat la5 sapt
-2pastile de duphaston/zi eu il iau pana in sapt 12,e ptr sustinere
-neaparat progesteron vaginal ,eu am lutinus 3 ovule/zi
O sa fie bine!
lauraf89 spune:
citat din mesajul lui ginasimona76 Buna fetelor! Ma alatur si eu voua,o fericita graviduta in 7sapt si 4zile Ca sa ma cunoasteti mai bine,sunt casatorita de 11 ani,prima sarcina a fost extrauterina,pierzandu-mi trompa(acum 10ani),am mai avut 2 sarcini pierzandu-le prin avort spontan. Aceasta sarcina am obtinut-o prin FET cu tratament puternic de sustinere a sarcinii. Ma bucur ca v-am descoperit si sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toate sa ne tinem pruncii sanatosi in brate! toate fetele |
Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!
10+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
ralu_15 spune:
Buna tuturor,urmaresc forumul de mai multa vreme, dar de abia azi mi-am in sfarsit inina-n dinti sa postez :).
Despre mine, 34 de ani, prima sarcina, DNP 14 ianuarie 2013. ...stresata de tot si de toate, desi se pare ca am scapat usor pana acum. greturi care au trecut deja, dar fara sa vomit si cam atat. bineinteles, din cauza asta am luat deja 3 kg in 2 luni jumate...si am plecat deja cu vreo 4 peste greutatea mea normala. sanatosi sa fim, ca restul se rezolva si mai incolo!
Ralu 10+
lauraf89 spune:
citat din mesajul lui ralu_15 Buna tuturor,urmaresc forumul de mai multa vreme, dar de abia azi mi-am in sfarsit inina-n dinti sa postez :). Despre mine, 34 de ani, prima sarcina, DNP 14 ianuarie 2013. ...stresata de tot si de toate, desi se pare ca am scapat usor pana acum. greturi care au trecut deja, dar fara sa vomit si cam atat. bineinteles, din cauza asta am luat deja 3 kg in 2 luni jumate...si am plecat deja cu vreo 4 peste greutatea mea normala. sanatosi sa fim, ca restul se rezolva si mai incolo! Ralu 10+ |
Bine ai venit! Sa fie si de acum in colo la fel de usor si sa ai un bulgaras sanatos!
10+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
CampariSoda spune:
Buna seara fetili,
Multumim frumos pentru urari! Noi am petrecut foarte bine, acum am ajuns in sfarsit acasa.
Mie in schimb nu mi-e chiar bine - tot ma zgarie/doare in gat de vre o trei zile si nu stiu de ce (mai mult seara). Febra nu am sau alte simptome. O fi de la oboseala :) dar o sa dau maine un telefon la doc sa il intreb ce si cum.
Bubble sper sa supravietuiesti cu musafirii si cu Amsterdam-ul (ce ma nerveaza pe mine oamenii care vin pe nepusa masa si au si asteptari!)
Aschiutza - felicitari pentru test! E mare lucru si pragul asta.
Pretty - ma gandesc la tine pentru maine, tin pumnii.
Si bun venit fetelor noi!
Seara buna si pupam,
Campari Soda B. :))) & Nü
kmy_black spune:
bun venit Katy in casutza bulgarasilor!!!!
putin cate putin va inmultiti, o sa avem o iarna frumoasa deci!!!
spiridusha, nu stiam de unde sa te "iau" si apoi am verificat ca sa nu gresesc, am fost impreuna la odiseea fluturasilor de 2011! ce-i drept eu nu prea am reusit sa tin pasul cu voi, erati multe din bucuresti si vb in termeni cunoscuti(ma referi locali)
offffffff, abia astept sa reintru si eu intr-o odisee!!! maine spre sa-mi iau prograare pt sapt asta la medic, sa vedem planul de bataie!!!
Deny, ti-am trimis PM!! ce mai faci?
camparisoda, sa fie intr-un ceas bun pasul pe care l-ati facut!!! casa de piatra si multa fericire!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!