BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (7)!!!
Raspunsuri - Pagina 12
lauraf89 spune:
Am pus si degeaba...aseara in loc de 31 de grade am avut 30
9+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
pisigri spune:
Campari, casa de piatra ! Sper ca dansezi sau ..ups, de baut nu poti sa bei :P
Fetelor, noi va salutam din cort de la mare. Joi ne-am bagat picioarele si am plecat cu masina spre Mamaia Ce ziceati de 160 km?:) De la Iasi la Constanta cred ca-s vo 500? Am inotat, am stat la plaja, apa este ciorba de calda, afara e f cald dar cu briza nu prea se mai simte. Tare bine e in cort si tare dor ne era !!
Va pupam si va uram un weekend placut si dupa preferinte: mai racoros in RO, cu vreme mai buna prin alte parti...:)
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Blue_sea spune:
Neata!
Campari, casa de piatra!
Pisigri, te invidiez! Noi mergem frecvent cu cortul la munte, dar la mare nu am fost niciodata. La noi e deja groaznic de cald!
Am fost si noi la echo. Gagalicea are 3 cm si am vazut picioruse si manute si o inimioara ff puternica . Ne-a luat sange pt dublutest. Va trebui sa-mi schimb si eu saptamana pt ca am schimbat prefixul!
9+
lauraf89 spune:
Neatza fetelor! Va servesc eu azi cu o cafeluta, limonada, laptic
Campari casa de piatra si numai bucurii!
Pisigri ce fain ca esti la mare! Vrem si noi! Distractie placuta!
Pretty cum mai esti?
Va doresc o zi frumoasa!
10+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
crismac spune:
Caldura mare , mon cher! Ne topim !
Campari casa de piatra si tot ce va doriti !
Bubble
Mai, si eu am slabit 3 kg pana acum dar eu inca am de unde !De la 62 am ajuns la 59. Am asa niste senzatii neplacute la burtica . O senzatie de plin parca as pocni daca ma intind putin sau daca ma misc mai brusc ! Ieri am avut o durere groaznica pt. 30-40 de secunde , ca un carcel la burta nu am putut sa ma ridic de jos , stateam pe vine !
week-end frumos , mamici !
www.gradinacris.blogspot.com
12 +
aschiutza spune:
Off fetelor, voi slabiti, slabiti si eu pun pe mine de ma usuc, si zau ca de abia pun gura pe dulciuri . Saptamina trecuta am pus o jumatate de kg . In ritmul asta voi fii mai lata decit inalta .
Noi am fost ieri la cumparaturi si dupa o ora eram moarta de oboseala, mi-era greata si aveam ameteli asa ca a trebuit sa bag repede o jumatate de pahar de cola ca sa imi revin. Plus ca m-a durut burtica si inca ma doare. Sper sa fie de crestere si din cauza pantalonilor care imi devin deja strimti ...
First semester screening mi-a iesit f bine, am discutat cu sotul si nu fac amniocenteza, mai ales ca sotul e impotriva unui avort acu cind se misca, da din minutze si din picioruse si e practic deja un omuletz .
Pisigri, maaaarrreeeee, of ce fain! La noi ploua! Distractie faina!
Campari, Casa de piatra! sa fiti fericiti pina la adinci batrineti!
Crismac, eu ma simt de parca am oase in burta. Daca ma aplec parca imi intra ceva ca un cutit, daca ma intind parca pocneste, si in general ma simt teapana. La prima sarcina senzatia asta a aparut dupa luna a cincea
Laura si Pretty, ce mai faceti? Mai aveti singerari?
Ayla, cum e acasa?
Pupici la toate burticile cu bulgarasi! Nu ii obisnuiti cu atita caldura, ca vor iesii pe frig si vor face "bbrrrrrrrr"
crismac spune:
Ce pustiu pe aici ! Toata lumea e la mare ? Distractie placuta fetelor !
Aschiutza , in legatura cu ingrasatul nu prea stiu ce sa-ti spun . Eu pur si simplu nu suport dulciurile , carnea , sucurile . Copilul asta nu agreaza decat salate , fructe , castraveti la greu ...o sa fie tare pretentios !Oricum sunt ingrijorata putin pt. ca eu mananc destul de des dar ieri dimineata cantarul arata 59.3 iar azi dimineata arata 58.1 . Cam mare diferenta ! Si nu prea mai mananc paine !Nu mai am greturi sau alte stari rele dar nu pot manca orice . Pur si simplu nu pot !
Ieri m-am uitat la dezvoltarea sarcinii pe sapt. si dupa saitul despre copii se pare ca din sapt. 13 incepe al doilea trimestru !Oricum nu mai avem mult si mai scapam de starile de rau ! Sper sa se intample asta si fetelor care au arsuri si greturi !
www.gradinacris.blogspot.com
12 +
lauraf89 spune:
Buna fetelor!
Noi suntem binisor, tot cu mini sangerari dar ce sa facem, ne-am obisnuit de acu! In rest caldura mare, stat in casa, plictisit, cam din astea!
Voi cum mai sunteti? Pretty cum ami e cu sangerarile la tine?
burticile si bulgarasii
10+
ginasimona76 spune:
Buna fetelor!
Ma alatur si eu voua,o fericita graviduta in 7sapt si 4zile
Ca sa ma cunoasteti mai bine,sunt casatorita de 11 ani,prima sarcina a fost extrauterina,pierzandu-mi trompa(acum 10ani),am mai avut 2 sarcini pierzandu-le prin avort spontan.
Aceasta sarcina am obtinut-o prin FET cu tratament puternic de sustinere a sarcinii.
Ma bucur ca v-am descoperit si sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toate sa ne tinem pruncii sanatosi in brate!
toate fetele
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginasimona76 Buna fetelor! Ma alatur si eu voua,o fericita graviduta in 7sapt si 4zile Ca sa ma cunoasteti mai bine,sunt casatorita de 11 ani,prima sarcina a fost extrauterina,pierzandu-mi trompa(acum 10ani),am mai avut 2 sarcini pierzandu-le prin avort spontan. Aceasta sarcina am obtinut-o prin FET cu tratament puternic de sustinere a sarcinii. Ma bucur ca v-am descoperit si sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toate sa ne tinem pruncii sanatosi in brate! toate fetele |
bine ai venit in casutza bulgarasilor!!!sarcina usoara si la termen iti doresc!!!
da-mi si celelalte date sa le trec in listutza!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!