Iepurasi mar-apr 2010 - 8 BV Freedelia
Raspunsuri - Pagina 9
bluekidoo spune:
Sensibila am o colega la facultate care lucreaza intr-o gradinita de stat, pana acum a fost educatoare acum este la administrativ, si mi-a spus ieri in felul urmator: cu locurile la gradinita nu a fost niciodata o problema, doar ca directoarele s-au obisnuit sa primeasca cadouri si faceau sa para o problema. Parintii depuneau dosarul la cateva gradinite, duceau copilul la una dar nu le anunta pe celelalte sa nu mai tina locul ocupat, astfel ca din 40 copii inscrisi doar 10-15 se prezenta. Lucru stiut si de conducere dar folosit pentru a primi ceva. Mi-a spus ca nu trebuie sa-mi fac griji de loc indiferent de gradinita pe care o aleg trebuie sa ma gandesc daca fac cadoul de la inceput sau imi incerc norocul. Daca n-am noroc, categoric va trebui sa fac cadoul dupa anuntarea copiilor admisi pentru a fi trecuta si Tanya pe lista. Cat despre grupa pregatitoare, mi-a spus ca directoarea gradinitei la care lucreaza se duce saptamanal la sedinte si inca nu se stie nimic. Nu s-au hotarat unde vor face copii de fapt, motiv oentru care si inscrierea la gradinita se vehiculeaza ca se va face prin aprilie.
Cat despre noi, ne vom incerca norocul fara cadou... vom fi singurii dintre toti cunoscutii nostri care alegem calea asta, cei cu care am vorbit pana acum si care au copii la gradi, au dat cadoul: de la parfum de 200 lei pana la "ma dus mult".
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
La multi ani sanatosi si fericiti
Isabella Katy!
carmickey spune:
salutare mamici,
am terminat cursul.
azi dau de baut,fac cinste, am semnat contractul de munca, de luni incep serviciul la directia asistenta sociala, sunt educator la o cresa aproape de casa.
sunt o fericita, doar putin, :( pentru ca nu ma incanta salariul, este cam micut, dar o iau pe adelina cu mine,mai am alte facilitati,abonament RATB,program flexibil, si lucrez la buget.
acum sunt si eu un salariat, am terminat cu somajul. abia astept sa merg la servici, ma incanta ideea ca plec cu fetita mea, ma intorc cu ea, voi fi alaturi de ea tot timpul. uraaaaaaaaaaaa
nafi spune:
LA MULTI ANI IEPURICILOR SARBATORITI!
VALDIMIRESCU - imi pare rau sa aud ca ai probleme. sa speram ca vei gasi un remediu , ceva de facut ca sa nu ai dureri si sa mai poti schia din cand in cand macar!
BLUEKIDOO - si eu am facut ieri cererea de inscriere la gardinita. aici se face si online si nu e loc de spaga ptr ca e totul bazat pe punctaj. am ales 3 gradinite incepand cu cea mai aproape de casa. apoi vine calculat un punctaj in functie de cat de aproape de casa este gradinita, daca ai si bunici care locuiesc in zona, daca parintii lucreaza sau nu in acelasi sector , daca mai sunt frati care merg la aceeasi gardinita etc Se face punctajul final si in functie de acesta intri la una din cele 3 gradinite. La camin de exemplu nu am prins loc la cel din fata casei ptr ca am avut punctajul mic avand in vedere ca eu nu lucram dar am reusit sa prindem loc la a treia optiune inscrisa in cerere. daca ramaneam pe afara optiunea era camin particular.
Dar mare diferenta nu ar fi fost caci oricum am fi platit cam aceeasi bani. aici se plateste lunar in functie de venituri astfel incat se plateste intre min 60 euro/luna si maxim 490 euro/luna. Un camin particular costa in jur de 500-600 euro/ luna in functie de program ( pana la 16 sau pana la 18).
Sper sa avem bafta sa gasim loc la gradinita din fata casei. ar fi atat de comod!
Bafta multa si tie sa rezolvi!
SENSIBILA - Ricky s-a obisnuit f bine in noul pat. si la pranz tot acolo vrea sa doarma ( pana acum la pranz dormea in patul nostru). Pasul urmator ..pampersul!
Pupicei tuturor!
Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio
UN VOT VA ROG ! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
bluekidoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmickey salutare mamici, am terminat cursul. azi dau de baut,fac cinste, am semnat contractul de munca, de luni incep serviciul la directia asistenta sociala, sunt educator la o cresa aproape de casa. sunt o fericita, doar putin, :( pentru ca nu ma incanta salariul, este cam micut, dar o iau pe adelina cu mine,mai am alte facilitati,abonament RATB,program flexibil, si lucrez la buget. acum sunt si eu un salariat, am terminat cu somajul. abia astept sa merg la servici, ma incanta ideea ca plec cu fetita mea, ma intorc cu ea, voi fi alaturi de ea tot timpul. uraaaaaaaaaaaa |
Felicitarii pentru job. Trebuie sa fie tare placut sa-ti poti face treaba si sa ai si copilul cu tine. Mult noroc!
sensibila spune:
La multi ani iepurasului
care implineste 3 anisoriiiiiiii :
Eric Nicholas de oanaiacovita
sa fii sanatos, norocos si fericit !
de Steluta Norocoasa
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
La multi ani iepurasului
Rares de Irinabobe
sa fii sanatos, norocos si fericit !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
La multi ani primei iepurase
Mara Elena de Sanzi
sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
sensibila spune:
bluekidoo – din punctual meu de vedere daca dai ceva sau nu depinde in primul rand de cat de tare ai nevoie s ail dai la gradi.
Daca nu ai cu cine sa il lasi si vrei neeaparat sa obtina loc dai.
Daca nu prea conteaza si ai parintii tai care pot sta cu ea , aia e altceva
Din cate am inteles s-a stability déjà ca clasa 0 ramane la scoala si asa imi zicea si directoarea de la gradi
Am fost doar si am vb nu am dat nimic, mi s-a spus ca nu sunt probleme cu locurile
carmickey - felicitari pt job, sa fie de lunga durata sis a iti aduca numai satisfactii
Vladi – uita-te la materialul din link partea a doua. Mama a fost la dr Mihaela Mihail la LaurusMedical si ea tot cu dureri teribile de genunchi si tot cu lipsa de cartilaj din cauza antrenamentelor intensive din tinerete. E scump dar este ff multumita. Ajuta la refacerea cartilajului
http://antena2.ro/video/traieste-sanatos-hipertensiune-dureri-de-oase-genunchi-spate
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
bluekidoo spune:
La multi ani sanatosi si fericiti iepurasilor ce isi serbeaza ziua astazi:
Mara Elena
Eric Nicholas
Rares