Iepurasi mar-apr 2010 - 8 BV Freedelia

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Fetelor bucurati-va de ce aveti, de familie, de copii, de sanatate, de orice..
Este o expresie: bucura-te, maine poate fi mai rau.. este tare adevarata.. o simt pe propia piele.. am aflat printre altele, ca sunt mari sanse ca goapa in care ne afla sa inceapa sa fie iar sapata, de data asta cu excavatorul .. nu este venit pe cale oficiala, ci de la urechi sigure din biroul rotund.. mai precis, sunt discutii ca firma la care lucreaza sotul meu, sa fie inchisa in urmatorul an. ca si etapa pregatitoare, urmeaza sa fie date afara, cate 2 persoane din fiecare departament, printre ei se pare ca se numara si sotul meu pe motiv ca are salariul prea mare pt departamentul respectiv
acum mai sper ca pe mine sa nu ma mai bage in fara plata, ca sincer nu stiu cum ne vom descurca cu 600 lei pe luna... sper sa ne luam macar salariul intreg, si daca nu ne mai dau bonurile, macar sa ne dea ceva depasiri pt volumul foarte mare de lucru.. asa as ajunge si eu la 1200 lei pe luna .. si daca o fi sa se intample cu jobul sotului meu, am incredere ca e baiat descurcaret si va gasi repede ceva, poate mai bine platit vorba aia: de multe ori trebuie sa ni se taie craca de sub picioare ca sa ne amintim ca stiim sa zburam.

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

scuzati vaicarelile de mai sus, dar simteam nevoia disperata de a vorbi, a ma descarca, si cum sunt la serviciu, doar aici puteam face asta.

daca vreti sa o vedeti pe Tanya, am adaugat cateva poze noi aici : https://picasaweb.google.com/106588700837082754896/TanyaIoana

https://picasaweb.google.com/106588700837082754896/FermaAnimalelor?authkey=Gv1sRgCNDUoc2b0Nfl3gE

Carmen mami de http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/Tanya%20Ioana/" target="_blank">Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ziua buna tuturor! Long time no see...
Noi suntem bine, inca in formula 2in1, astept din moment in moment sa isi faca aparitia si cea de-a doua bebelina. Daca ar fi dupa mine as vrea sa nasc si in momentul asta, greu cu burtoi.

Ilinca este o minunatie de copil, ne uimeste pe zi ce trece cu fel de fel de lucruri noi. Merge la gradi, canta, danseaza, spune poezii asa cum poate ea cu cuvintele stalcite de-ti vine s-o mananci. Ii place tare mult sa deseneze, cred ca va deveni in scurt timp o mare artista
Iar acum o asteapta pe bebe, ma mangaie pe burta, pupa burtica si din cand in cand isi ia stetoscopul de jucarie si face pe doctorul sa asculte ce face bebe pe acolo.

Multumesc pentru urarile de ziua mea

Cam atat despre noi. Multa sanatate tuturor si va voi da de veste daca se intampla ceva in viitorul apropiat

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 38+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Intamplator am vazut ca Bumbitza a nascut pe 20 august . MARIA s-a nacut repede pe la 10.35 dimineata , a avut 3.450 kg, 52 cm si apgar 10.

FELICITARI BUMBITZA! MULT LAPTIC PENTRU MARIA SI ACOMODARE USOARA BUMBITZEI MICI CU SURIOARA EI! RECUPERARE RAPIDA.

Fug sa termin bagajele ca maine plecam la mare

Mergi la inceput

sper din suflet ca vorba aia "un sut in fund, un pas inainte" e adevarata... stau si plang ca proasta.. simt ca mi-a picat ceru in cap... sotul meu a fost anuntat ca trebuie sa se reduca numarul personalului, se desfinteaza posturi, iar el este unul din cei care pleca (fiind ultimul venit in departament si avand salariul cel mai mare).. are 10 zile preaviz, un salariu compensatoriu si somaj .. nu-mi trec prin fata ochilor decat toate datoriile ce trebuiesc achitate, rate, facturi etc...sper ca nu mai intru eu in fara plata pana isi gaseste el ceva si sa incercam sa supravietuim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna mamici, buna iepurasi, deja maricei de acuma!
Va uram o toamna frumoasa, fructuoasa si plina de realizari, sa va bucurati de boboceii vostrii care probabil incep sa intre in numar tt mai mare la gradinite!
Bafta multa, acomodare usoara si mamicile sa poata pleca de la gradinita fara a "uda" batista...

Noi suntem bine, ne-am inscris la gradinita Montessori, imi place mult stilul si sunt de acord cu principiile metodei, fiul meu din prima zi de acomodare a fost super, ca de fiecare data, pana acasa mi-a turuit tot ce facuse ( eu am stat intr-o antecamera si am vazut tot ce a facut).

Va pup si o toamna de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

salutare mamici

ce va fac copilasii?
mai plang la gradinita??

noi am inceput cu activitati de copil mai mare, adica pictam cu tempera,coloram,desenam,decupam, inca nu stim mare lucru, dar invatam...nu reuseste sa decupeze, nu poate tine creionul in manuta corect. in schimb a prins foarte frumos cu pictatul,tine pensula bine, si este cea mai intensa activitate. pictam dimineata pictam la pranz pictam si seara pana tarziu
i-am dat si plastelina, si nu pare incantata deloc, zice ca este "sibos"(scarbos) nu ii place sa atinga plastelina pana la ea nu am mai auzit copil care sa nu ii placa plastelina

in rest suntem bine, eu acasa cu copii cautand servici.(scuze cacofonia)
am inceput sa ma acomodez cu statul ac.cand vad ca adelina se simte foarte bine, si are un program bine stabilit, i-am facut si cateva reguli usoare pe care a inceput sa le inteleaga.adica ne jucam doar daca strangem jucariile si facem ordine in camera sa avem pe unde calca in casa
mergem in parcul IOR doar daca a papat tot,daca nu a papat tot iesim pe langa casa.la intoarcerea spre casa cumparam o inghetata daca a fost cuminte si a ascultat de mami in parc, etc

cam atat despre noi
o zi buna si spor la treburi

Poze

Mergi la inceput

Buna. eu am inceput noul stil de viata, si anume dimineata merg la facultatea, in calitate de studenta, iar de acolo la serviciu pana seara.. De tanya se ocupa tatal ei mai ales ca este casnic si nu a gasit nimic momentan.. Asa ca pentru rusinea mea si dezamagirea mea, nu prea am reusit sa facem activitati didactice.. Am totusi noroc ca este un copil inteligent si prinde din zbor.. trebuie sa imi organizez programul in asa fel incat macar in weekend sa organizez timpul cumva incat sa facem si astfel de activitati..
Cu tempera ne-am jucat si noi ( i-am colorat palma si am lasat-o sa puna cateva manute pe perete la ea in camera). Plastelina inca nu am cumparat dar avem in plan.. Mai grav este ca eu stau cam prost cu imaginatia iar acum si cu concentrarea, si nu prea am idee ce sa o invat, ce sa-i arat etc..Poate sa-l pun tot pe tacsu care sta foarte bine la capitotlul imaginatie..
Asa ca daca aveti idei, sugestii, impartasitile si cu noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

La Multi Ani, fetelor!!! Ce rau imi pare ca a murit topicul nostru... Acum 3 ani eram gravide si ne asteptam cu nerabdare iepurasii...

Ce mai faceti??? Hai, mai intrati....

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI PE 2013 si de la mine!

Freedelia - bine ca te-ai gandit sa dai un pic de avant discutiilor pe forumul nostru. chiar ma gandeam ca de mult nu a mai scris nimeni. ce iti fac puii?

Noi suntem bine, am petrecut cu bine sarbatorile si acum ne pregatim pentru luni cand reincepe caminul. Si eu am inceput anul in forta ptr ca am primit o oferta de munca ce imi convine de minune si marti merg sa semnez contractul

Riccardo devine din ce in ce mai mult baietel ( cateodata ma prinde nostalgia vremurilor cand era bebelus) , vorbeste mult desi unele cuvinte sunt inca inventii de-ale lui , e f curios , se joaca toata ziua cu tractorasele, remorcile, masinile pe pista, trenuletul etc si inventeaza tot felul de situatii in care isi implica jucariile. Cu desenul nu ne intelegem ptr ca ii lipseste rabdarea si dupa 2 linii alandala se termina sesiunea de desen.
In schimb ii place mult lego si sta si cate o ora sa construiasca impreuna cu tatal lui

E atent sa spuna "multumesc" de fiecare data dar inca lucram sa invatam sa spunem "te rog" Cand face cate o boacana si ma infurii imi spune " scuza-ma mama" pe un ton facut sa topeasca si otelul

Parti mai putin bine: inca mai avem pampersul! in vara aproape reusisem sa renuntam dar dupa ce am venit cu el in Romania s-a dat peste cap complet si nu am mai reusit. am mai incercat si cand am fost la mare in august dar nimic...dupa o saptamana de spalat pipi kk...m-am saturat si am renuntat. poate trebuia sa insist mai mult dar daca el nu spune decat dupa ce face...poate nu e inca pregatit. si dimineata se trezeste inca cu pampersul plin de pipi...De la camin ni s-a spus sa nu ne stresam ca e inca timp si ca se va vedea cand va fi pregatit si ptr acest pas. Asptept sa vad semnele!

In rest mananca f bine, ca intotdeauna...Poate chiar prea mult dar partea buna e ca mananca de toate. f multe legume si fructe si asta ma multumeste. ii plac la nebunie ciupercile si de curand a descoperit ca ii plac si batoanele de crab ( surimi).

La capitolul cifre ..la 2 ani si 8 luni cand am facut ultimile masuratori avea 96-97 cm si 17.2 kg. Deja in brate abia abia daca il mai pot tine! Cu toate astea nu e un copil gras, el avand o costitutie f robusta dar e bine asa cum e . oricum cand se va incalzi si vom iesi din nou in parc in fiecare zi se va subtia din nou ca asta vara.

Ii place sa vada Peppa pig, mielul shaun. ii plac povestile si ne aduce cartile sa ii citim. deseori l-am vazut emotionandu-se cand la desene era cate un cantecel mai duios si ii dadeau lacrimile ori venea la mine si isi punea capul in bratele mele

Si cu noi e f afectuos si are momentele lui cand ne pupa de ne rupe, ne imbratiseaza , mie imi spune ca sunt frumoasa si ca ii plac ochii mei

Cam atat deocamdata despre Ricky.
Sper ca sunteti bine toate si ca veniti sa ne mai povestiti si despre iepuricii vostri.

Mergi la inceput