Iepurasi mar-apr 2010 - 8 BV Freedelia
Raspunsuri - Pagina 20
sensibila spune:
La multi ani iepurasului
care implineste 3 anisoriiiiiiii :
Eric Mihai de Briza_marii
sa fii sanatos, norocos si fericit !
de Steluta Norocoasa
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
La multi ani iepurasului
Edward Gabriel de Leea111
sa fii sanatos, norocos si fericit !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
La multi ani iepurasei
Luana de nikole
sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
sensibila spune:
La multi ani iepurasei
Sofia de alecsanrda27
sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sensibila La multi ani iepurasului care implineste 3 anisoriiiiiiii : Codrin Fabian de Babyangel sa fii sanatos, norocos si fericit ! de Steluta Norocoasa IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual) Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are. Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
Draga mea, nici nu stii ce surprinsa sunt sa vad ca nu ati incetat sa scrieti pe acest forum....si mai ales ca noi, cele care nu mai suntem active inca mai avem parte de atentia voastra Multumesc din suflet.
Eu am inratat astazi sa vad ce mai fac fetele care au probleme de sanatate cu iepurasii pentru ca este deja a 4-a raceala in aceasta iarna si acum santem de 4 zile cu febra-39-40, antitermice la fiecare 5-6 ore plus impachetari seara si noaptea...
Sant epuizata, extenuata si complet dezgustata de medicii de aici la care nici nu imi vine sa ma mai duc...am incercat doi pediatri diferiti la cele 4 raceli, si am constatat ca unul are "contract" cu augmentinul si unu are "contract " cu Zinatul....indiferent de simptomele copilului...
Ma duc sa mai "sap" internetul ca sunt foarte derutata...ce sa fac daca nu-i trece febra? Ei imi vor da din nou antibiotic si abia am incheiat de 3 saptamani
Fetelor va pup !
Multumesc Sensibilo de urari!
babyangel spune:
[b]Bluekidoo[b]...multumesc si tie..ca am vazut cu intarziere...
si la restul fetelor care si-au adus aminte de noi!
Pupici!
sensibila spune:
babyangel - am inteles ca este f bun sumamed, este antibiotic defapt dar scade fff bine febra. Chiar imi povestea o prietena saptamana trecuta de el ca incerca tot asa sa ii scada febra si nu ceda cu nimic si era peste 39 non stop
Si pentru febra f mare ar mai fi DIAZEPAM DESITIN, solutie rectala care este pt febra ff mare peste 40 si este o solutie rectala pentru a evita intrarea in convulsii
Din fericire, noi nu avem episoade de acest fel. Nu a racit mai deloc si antibiotic nici nu stim ce este.
La medicul de familie nu am mai ajuns din iunie 2011.
Doar la oftalmolog am mers cu regularitate si din fericire ochii au recuperat ff bine si nu are nevoie e ochelari, cel putin momentan
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !