Tabara copil, 6 zile - 12 milioane?
Raspunsuri - Pagina 8
ingridnen spune:
eunice, noi plecam abia duminica.
Pesemne ca voi santeti in prima serie
Ingrid si Cristi 9 ani
eunice78 spune:
Poate nu e aceeasi tabara totusi, ca sunt destule. La noi copii se intorc maine, amandoi. Pana acum sunt amandoi super incantati.
Si of topic oarecum, pe mine m-a lasat mama in prima tabara cand eram in grupa mare. Cu gradinita in tabara din aia ceausista la Navodari, una din Lebede.A strans bunica bani tot anul si m-a lasat. Este una din cele mai vii amintiri ale copilariei mele. Si acum imi amintesc cum stateam in cerc in apa mica de la mal, tinandu-ne de maini si cum mergeam la dus, etc. Bine ca mama zice ca atunci cand am venit acasa a trebuit sa ma tunda ca aveam parul pana la brau si intr-o saptamana nu m-a pieptanat nimeni. Dar eu nu imi amintesc, evident, asa ceva . Dupa care am mai fost in tabara in clasa a IV a si a VII, tot asa, dupa ce au strans ai mei bani pentru tabara mea tot anul. Le sunt insa profund recunoscatoare pt efortul depus..taberele alea mi-au luminat copilaria.
ingridnen spune:
fetelor, s-a zis cu tabara noastra.
Aseara mi-a facut 39 febra si ne-am intors la miezul noptii de la spital cu diagnosticul pneumonie interstitiala
Este a doua tentativa de a-l trimite in tabara, si prima data ni s-a intamplat la fel - bagajele facute, totul pregatit,in noaptea dinaintea plecarii febra mare.
Deci, vom sta acasa, cu tratament ...
Ingrid si Cristi 9 ani
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen fetelor, s-a zis cu tabara noastra. Aseara mi-a facut 39 febra si ne-am intors la miezul noptii de la spital cu diagnosticul pneumonie interstitiala Este a doua tentativa de a-l trimite in tabara, si prima data ni s-a intamplat la fel - bagajele facute, totul pregatit,in noaptea dinaintea plecarii febra mare. Deci, vom sta acasa, cu tratament ... Ingrid si Cristi 9 ani |
ufff, imi pare rau! sanatate si recuperare rapida puiului!
Caught between the devil and the deep blue sea...
ruxandra_sb spune:
Stati linistiti, sunt tabere si mai scumpe de 1200 lei
Dupa parerea mea, taberele sunt o investitie in sanatatea si binele copilului. In primul rand de a-l scoate din oras, la aer curat, apoi de a-i da ocazia sa se joace/socializa cu alti copii, de a practica diverse sporturi si alte activitati. Un ban bine cheltuit.
In copilarie am fost in tabere aproape in fiecare an, de pe la 5-6 ani.. fost niste clipe magice, de neuitat. Continuam cu noua generatie.
Iar apropo de cumparat lucruri noi, nu e cazul. Din contra, eu ii trimit cu lucruri mai de tavaleala. In plus, mai ales pt cei mai mici, la prima tabara, ni s-a cerut in mod expres sa nu vina cu lucruri noi; cele vechi le confera un sentiment de familiaritate celor plecati poate pt prima data de acasa.
Pare rau Ingrid, banuiesc ca sunteti tare dezamagiti.
Sanatate.
Nu puteti schimba, eventual, perioada?
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
ingridnen spune:
nu stiu daca vom schimba perioada...cam interfereaza cu concediile noastre, venirea mamei si a surorii mele etc.
M-am gandit sa merg eu cu el cateva zile la Slanic, cand va fi sanatos, sa vedem..
Ingrid si Cristi 9 ani
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen fetelor, s-a zis cu tabara noastra. Aseara mi-a facut 39 febra si ne-am intors la miezul noptii de la spital cu diagnosticul pneumonie interstitiala Este a doua tentativa de a-l trimite in tabara, si prima data ni s-a intamplat la fel - bagajele facute, totul pregatit,in noaptea dinaintea plecarii febra mare. Deci, vom sta acasa, cu tratament ... Ingrid si Cristi 9 ani |
Nu cumva este din cauza emotiilor plecarii????
Eu si acum nu pot sa dorm in noptea de dinainte sa plec undeva.
ingridnen spune:
asa am crezut si eu, ca e de la emotii...dar radiografia a "spus" altceva
Ingrid si Cristi 9 ani
eunice78 spune:
Ingrid, imi pare tare rau..poate reusiti totusi sa reprogramati. Desi locurile de regula sunt cam ocupate in perioada asta.
Ruxandra, ai perfecta dreptate. Ai mei cand pleaca din Bucuresti sunt palizi, cand se intorc sunt..trandafirii in obrajori.
Noi ne-am intoors deja din tabere, a fost ultima in care baietii au fost separat, din toamna cand si prichindelul va fi mai mare, vor merge impreuna. Au venit ff incantati, amandoi.
giulia81 spune:
si eu astept cu nerabdare ziua de joi, sa vedem cu ce impresii vine flacaul din prima tabara a vietii lui
Caught between the devil and the deep blue sea...