Disneyland Paris - 7 -
Raspunsuri - Pagina 7
danita spune:
Am luat bilete low-cost asa ca in rest vom merge cu transportul in comun . . As mai vrea sa stiu si detalii cu privire la transferul din zona DL si aeroportul Beauvais.
thxxxxx
D
anya spune:
Daca esti cu transportul in comun, ar trebui sa te gandesti cum ajungi la DL, cum faci cu biletele... S-ar putea sa castigi la cazare si sa dai pe transport plus timp pierdut la cozi, drum. Copilul meu care avea 5 ani cand am fost in DL, seara, la plecare, era atat de obosit incat adormea in autobuzul care ne ducea la hotel. Trebuia sa-l iau in brate, sa il duc in camera si odata mi-a dormit pana dimineta neintors (vorba vine, ca a cazut din pat si nu s-a trezit ).
Incearca la hotelurile asociate DL. Erau vre-o 4. Kriad, Vienna Dream (la asta am stat) si inca 2... Era un autobuz care deservea aceste hoteluri (si nu se platea in plus).
Lorikay spune:
In plus, daca nu esti cazat la hotelurile Disney vei plati intrarea in parc si nu este deloc putin - in jur de 70 euro/adult si 60/copil.
lavi02 spune:
Daca stai la hotelurile lor ai parte si de cele doua ora in plus, 8-10 in care atractiile sunt mai libere, fara cozi si poti sa faci cateva ture bune inainte sa vina puhoiul. Asta daca reusiti sa va treziti devreme. Noi ne trezeam la 6 si ceva ( fiind pt o cauza nobila fetele nu comentau absolut deloc, ba chiar se grabeau ) , la 7 eram la masa, aici se cam lalaiau dar la 8 fara 10 eram la autobuz si la 8 si un pic in parc.
Seara pe la 7-8 erau frante, veneam in camera cu autobuzul. Dus si somn.
Nu ne-ar fi trebuit apartament. Noi am stat la Santa Fe, a fost cel mai ieftin, am dat 530 de euro in martie pe 4 cazari cu mic dejun si intrarile aferente in parc 2 adulti si 2 copii. Conditiile au fost foarte in regula, in camera era cald, curat, dragut. Nu a fost lux dar nici nu ne-am dorit, am preferat un pret mai mic.
Iris2002 spune:
Marox, probabil pe 21 ne incrucisam, da... noi vom fi pe la amiaza, dupa-amiaza, depinde cum plecam de acasa si cum e drumul...
Daca vrei sa bem un cappuccino impreuna, cu toata placerea... si tu ai fetita, nu? Ale mele buburuze au 3 si 5 (de fapt aproape 4 si 6) anisori...
Iti doresc sa va simtiti minunat in Disneyland! Se pare ca vom avea parte de vreme buna, daca e sa cred prognoza meteo de pe internet...
Danita, si eu cred ca un hotel asociat e o alegere mai potrivita in situatia voastra. Noi inchirim un apartament dar suntem cu masina, si avem si abonament, deci intram oricum de la ora 8 in parcuri(noi oricum ne trezim din oficiu la 5.30-6.00)... pentru noi e mai convenabil pentru ca facem cumparaturile si gatim in apartament, dar avand masina nu depindem de autobuz si plimbarile de colo-colo sunt mai lejere astfel. (pe langa asta marturisesc ca aduc si de acasa cate una alta, supermarket-ul din Franta mi se pare cam scump, si de acolo cumparam doar branzeturi, oua, produse de patiserie si vin).
danita spune:
Buna dimi,
Dragelor dupa ce v-am auzit pe voi ......ma indrept spre Santa Fe sau Cheyenne .... va zik !
Cum se face transferul din Paris la DL si de la DL la aeroportul Beauvais cel mai usor si avantajos ?
Mai astept tips& tricks :)
Danita
lavi02 spune:
Uite aici explicatiile despre transport:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169500&whichpage=1
Din Paris la DL se ajunge cu RER, vezi harta.
anya spune:
Santa Fe are sigur transport inclus catre DL. Verifica Cheyene, ca nu stiu daca are si la intoarcerea din DL sunteti rupti de picioare .