Disneyland Paris - 7 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Anul trecut eu am rezervat o camera de pe pagina lor si pe a doua la telefon pentru ca site-ul lor mi-a scos peri albi. Daca vorbesti o limba de circulatie poti sa iei in calcul si varianta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stelab

Foarte utile informatiile voastre. Multumim de ajutor.

...
Am facut o simulare de pret pe site-ul disneyland pentru perioada in care doresc sa merg. Dar, daca selectez disneyland.co.uk, pretul final este in lire, iar tara de unde provin la etapa finala de rezervare este scrisa UK. La fel si pentru SUA sau Franta (pret final dolari sau euro).
Tara nu poate fi modificata in ultima etapa de rezervare (chiar daca hotarasc sa platesc in lire, euro, dolari, etc)
....
Voi ati avut ceva probleme cand ati rezervat direct pe site-ul lor? Au existat costuri suplimentare?Stelab, anul trecut am rezervat si eu direct pe site-ul Disneyland si atunci cand am ales limba am ales engleza UK. La final,am patit ca si tine, nu puteam sa modific tara la date personale. Am sunat la call center (nr. l-am luat de pe site), am vorbit in engleza cu un operator si am facut rezervarea la pretul afisat pe site pentru UK,deci nu m-au taxat in plus pentru ca sunt din Romania. A trebuit sa le dau datele cardului pentru a plati avansul (restul l-am platit cu 30 se zile inainte sejur, scrie la conditiile rezervarii) si permisiunea de a memora datele cardului pentru a face plata finala automat (altfel trebuia sa sun iar pentru restul de plata sau sa platesc totul la data rezervarii). Operatorul a avut multa rabdare cu engleza mea schioapa. Am primit pe mail imediat confirmarea platii si a rezervarii.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelab spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri. ,
Cred ca a so merg pe varianta call-center de pe site-ul lor, Cu rezervarea online pe site-ul lor m-am lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vali, uau, deci ti-ai dat adresa din Romania si ai primit pretul pentru UK? Asta e super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si la noi pretul camerei rezervate prin telefon a fost cu vreo 25 de euro mai mic decat pe site, uitasem de asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc mult Bondo si Marox. E foarte bun pontul cu FNAC sau Virgin. Nu sintem foarte matinale :), sa nu mai pierdem timpul si la casa de bilete.
In Orlando am fost inainte de a avea copii si apoi cu baiatul mai mare. Fetita era prea mica atunci. Acum a venit si rindul ei, cred c-o sa-i placa si cel de la Paris. Chiar de nu-i asa, Parisul e cu siguranta mult mai interesant decit Orlando si ne scoatem pirleala in felul asta.
Eu n-as conduce la Paris nici sa ma pici cu ceara! Conduc cit mai putin cu putinta, numai cind n-am de ales :) Niciodata in locuri atit de aglomerate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am intrat din nou aici, cu speranta ca de data asta ne ies 4 zile la DLand. De ceva vreme ma chinui sa organizez, dar fie nu s-a potrivit bugetul, fie timpul. Offf, greu!
Cu rezervarea, cred ca o sa apelez la o agentie. Mi se pare mai comoda plata fara card pe internet, si preturile sunt aceleasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele vreau si eu sa merg la disney in perioada 13-17 mai.
Este cumva vacanta in aceasta perioada? Nu vreau sa prind aglomeratie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Micky2007, nu este vacanta in perioada 13-17 mai 2013.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Din cate am inteles, Pastele catolic este pe 31 martie anul asta. Perioada imediat urmatoare, din 1 aprilie (de luni pana joi am vrea sa stam) este aglomerata oare? E vacanta dupa Paste?

Cred ca mai practic ar fi sa mergem din 2 aprilie.

Mergi la inceput