In vara aceasta vom petrece citeva zile la Bucuresti, unde nu am locuit niciodata, si as vrea sa stiu cam pe unde pot duce un copil de 7 ani. Exista vreu parc de distractii cu carusele, aventuri etc? Parcuri "normale" am inteles ca exista multe si bine amenajate.
La Aqua park in Otopeni a fost cineva? Va multumesc
Terra Park este cel mai mare parc de distractii din Bucuresti,e in cartierul Militari,gasesti multe informatii pe google!
Distractie placuta!
La terra park e cam teapa dupa parerea mea. Am fost acolo cu copiii in mai si am cheltuit vreo 200 de lei si nu le-a ajuns nici pe-o masea, ca sa zic asa. Intr-adevar masinutele sunt noi, nu te uiti la ele si te intrebi de unde o sa se rupa dar este exagerat de scump.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
In parcul "Lumea Copiilor", din spatele Palatului Copiilor, exista cel mai mare tobogan: http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Cel_mai_mare_tobogan_din_Capitala-cat_un_bloc-turn_0_494351018.html
Androix, imi poti spune, te rog, pe ce ati dat atatia bani? Si cum se procedeaza? Ca as vrea sa ajung cu fetita pe-acolo...dar nu ma asteptam la asemenea "scoruri".
Unde exact este Parcul copiilor asta, ca eu nu am priceput?
La Tineterului, linga Palat?
Si pe unde e intrarea?
Citat: |
citat din mesajul lui catrinik Unde exact este Parcul copiilor asta, ca eu nu am priceput? La Tineterului, linga Palat? Si pe unde e intrarea? |