Parc de distractii in Bucuresti?

Parc de distractii in Bucuresti? | Autor: cipcipcip

Link direct la acest mesaj

In vara aceasta vom petrece citeva zile la Bucuresti, unde nu am locuit niciodata, si as vrea sa stiu cam pe unde pot duce un copil de 7 ani. Exista vreu parc de distractii cu carusele, aventuri etc? Parcuri "normale" am inteles ca exista multe si bine amenajate.
La Aqua park in Otopeni a fost cineva? Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Terra Park este cel mai mare parc de distractii din Bucuresti,e in cartierul Militari,gasesti multe informatii pe google!
Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La terra park e cam teapa dupa parerea mea. Am fost acolo cu copiii in mai si am cheltuit vreo 200 de lei si nu le-a ajuns nici pe-o masea, ca sa zic asa. Intr-adevar masinutele sunt noi, nu te uiti la ele si te intrebi de unde o sa se rupa dar este exagerat de scump.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

In parcul "Lumea Copiilor", din spatele Palatului Copiilor, exista cel mai mare tobogan: http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Cel_mai_mare_tobogan_din_Capitala-cat_un_bloc-turn_0_494351018.html

Androix, imi poti spune, te rog, pe ce ati dat atatia bani? Si cum se procedeaza? Ca as vrea sa ajung cu fetita pe-acolo...dar nu ma asteptam la asemenea "scoruri".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Unde exact este Parcul copiilor asta, ca eu nu am priceput?
La Tineterului, linga Palat?
Si pe unde e intrarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui catrinik

Unde exact este Parcul copiilor asta, ca eu nu am priceput?
La Tineterului, linga Palat?
Si pe unde e intrarea?

Da, chiar acolo. Intrarea mare este in stanga Palatului, daca stai cu spatele la el, dar sunt si intrari mai mici, pe langa Palat. Daca ajungi in zona, intreaba de "parcul lui Piedone" si te indruma sigur cineva. In caz ca nu stii, "Piedone" este primarul sectorului 4, Cristian Popescu.
Distractie placuta!

Mergi la inceput