Grecia, incotro?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

nu am intrat cam de un an pe forum si am zis sa vedem noutatile..ups,din prima..subiectul greciei.toti vad ca isi dau cu parerea<si bine fac>,deci asa voi face si eu.grecia!de ce a fost acceptata in UE?la inceput nu a fost acceptata,se cunostea situatia ei economica ,iar germania nua ccepta.dar,dupa 6 luni si-a schimbat germania parerea.de ce?a!!!uitasem sa va spun...semnase grecia contractul prin care nu isi mai cerea drepturile la despagubiri de dupa al 2 lea razb.mond.ok.taxele:da,cei bogati nu le platesc si guvernul,justitia nu ia masuri.cei saraci?da,platesc si sunt dati afara din casa daca datoreaza si 10 euro,ca sa nu spun ca au fost mediatizate cazuri in care erau familii care "datorau'mai putin de 1 euro si venisera executorii judecatoresti la usa lor...in fine.

Mergi la inceput

continuare..cazul meu:norocoasa de mine ,primeste de la soacra un apartament nou.sa ma bucur?de ce,nu?tocmai am prins legea in care a trebuit sa platesc vreo 15.000euro taxa,pt ca e de la"mama-soacra">>.platesc impozit anual pe el,dar statul a mai venit cu o idee ...sa mai platim o taxa pe el,in functie de metri patrati si zona,pt ajutorarea economiei grecesti.suntem cuminti,platim tot.venitul impozabil,dar s-a mai pus o taxa pe venitul total neimpozabil<desi am platit impozitele>,aaaaaaa partea buna?trenuie sa platesc impozit pe 2012 ,pe venitul total,chiar si pe lunile care nu au trecut...ajut insa grecia?nu!!situatia se inrautateste.banii imprumutati merg la banci,in cumpararea submarinelor nemtesti si armamentului francez.vulturii sunt mari si multi la numar.sunt multe zone in grecia,similare cu ROSIA MONTANA

Mergi la inceput

CONTINUAREA..!o familie din patra detine 40 actiuni<titluri trezoriere,cred ca se cheama>,al bancii orientale dinaintea de primul razboi mondial.valoare numai a unei actiuni e de 670miliarde de euro<dar valoare e in aur,si aceasta banca a fost validata ,garantata de franta>razboiul a inceput,si cei care au putut au furat tonele de aur ale bancii.actiunile nu si-au pierdut valoarea,dar nu e recunoscuta pt ca ar pierde...multi!pas destept:familia deschide o organizatie non-profit,si doneaza o actiune guvernului grec,actiune care acopera toate datoriile greciei.fiscul a taxat cu pret minim,in caz de donatie,deci este recunoscuta valoarea si existenta ei.dar,in guvern ploua..sau poate fac pe ei?!e un joc mare,cu interese imense.romania e in aceeasi situatie.in bataia pustii sunt f multe tari!veti avea mari surprize din partea greciei.trebuie sa cadem,pt a ne ridica.suntem pregatiti.asta e parerea mea!iubire si lumina in fiecare suflet de pe pamant,chiar si in guvern!

Mergi la inceput

si nu am sa uit ca e tara care imi da sa mananc,e tara care a dat miilor de romani masa,si case<vile>in romania.e o tara minunata,cu oameni buni care au de invatat o lectie de la viata,si si-o vor lua acum.noi toti suntem responsabili de ceea ce suntem,facem...sau de ceea ce nu facem.v-ati gandit vreodata daca atatea trilioane de bani exista cu adevarat si ca fmi-ul are resurse pt sustinerea tuturor bancilor din lume?stiti ca actiunile bancii mondiale sunt independente de ale guvernului american si ca e o putere care nu da socoteala niciunui guvern din lume?!cine sunt aceste famili<2 >care detin controlul?stiti ca fac parte din grupulBILDENBERG?siti care scopul acestui grup?ati auzit vreodata de cabal,iluminati,masoni,skill and bones<gerge bush>.stiti cu ce ritualuri se ocupa?ignoranta noastra e grava.trebuie sa ne trezim.daca ati sti CINE SUNTEM NOI?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui karmen24
fmi-ul are resurse pt sustinerea tuturor bancilor din lume?

Unde-s frate resursele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Pai daca nu vrei sa stai cu parintii cu siguranta o iei de la zero,ori cu credite ori cu chirie.O chirie in Bucuresti ajunge la o medie de 300 de euro..Hai sa o luam altfel.Dintr-un sal.minim in lunile de iarna trebuie sa platesti intretinerea(100 euro),curentul,mancarea,consumabile copil scoala si transportul.Trage tu linie si sa-mi spui daca iese socoteala.Nu iese...Numai ca romanul s-a obisnuit sa supravietuiasca in conditii vitrege,el nu a reusit sa traiasca vremurile bune care au fost in Grecia,Spania si alte tari din UE.

Mergi la inceput