Unde gresesc?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

Poate exista banuiala ca lipsa sexului in cuplu poate fi cauzata si de retinerile tatalui de a nu produce un al 4lea urmas.

Exact!

Sa nu uitam ca primul copil a fost conceput la o luna de la inceputul relatziei,el spunind clar ca nu s-a gindit sa se recasatoreasca atit de rapid,iar al treilea la fel este o intimplare!

Sun totusi cam multe ...intimplari neprevazute,asa ca poate lipsa sexului(vega a pus in capul listei cu ce vrea de la el,sexul)are o cauza!

Mada...ai un fel de a te exprima,de ma ia drerea de cap de dimineatza!Ma mir ca nu te-i colorat iar!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Asta ar fi un lucru tare urat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mesajul meu anterior nu s-a vrut a fi o acuza,ci o forma a realitatzii,pe care unii refuza sa o vada!

Lipsa unei metode de contraceptzie,poate indeparta unul dintre parteneri,mai ales daca...se simte si putzin manipulat!Sau s-a simtzit la un anumit moment!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ca doar exista prezervative... mai sa fie...

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Mesajul meu anterior nu s-a vrut a fi o acuza,ci o forma a realitatzii,pe care unii refuza sa o vada!

Lipsa unei metode de contraceptzie,poate indeparta unul dintre parteneri,mai ales daca...se simte si putzin manipulat!Sau s-a simtzit la un anumit moment!

Dana

Andacos iti dau dreptate. Cunosc un caz real, cumnatul meu, acum e divortat, dar pana sa divorteze vreo 2 ani nu a mai avut relatii sexuale cu sotia lui pentru ca ea vroia neaparat un al doilea copil, el nu, si ea refuza prezervativul (intrerupsese si anticonceptionalele) evident ca el refuza atunci. Aceste frecusuri si multe altele, adica nerespectarea dorintelor reciproce (adica nu exista consens) au dus la destramarea relatiei.

Dar ea a incercat totul pentru a-si atinge scopul desi nu s-a gandit ca aveau deja un copil si astfel il vor pune in situatia de a avea parinti divortati. Precizez ca el a spus de la bun inceput ca nu-si doreste decat unul singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

vega...masca la care ma refer eu nu e aceeasi pe care o descrii tu...asta despre care vb tu e ceva superficial. Ca sa o vezi si tu pe aceea pe care o vad eu, ar fi necesar sa te transpui nitel in afara situatiei, dar nu poti acum. Ai sa poti s-o faci cand ai sa te accepti asa cum esti, cand ai sa-i accepti si pe ceilalti asa cum sunt, fara sa incerci sa ii "modifici"...din pacate, chiar tu recunosti ca nu te placi intotdeauna si din ceea ce spui mie imi reiese ca din pctul tau de vedere ar fi mai usr sa "educi" pe altii decat sa te "educi" pe tine... Trebuie sa te placi si cu crize si fara, sa te accepti, sa iti asumi tote...bune, rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vega_78 spune:

Recuperez si eu cu cititul cum pot.
1. Folosim si am folosit mereu prezervativul. Primii doi copii au fost planificati. Al treilea nu. Insa venind ne-am bucurat amandoi. Nu l-am manipulat!
2. Larissa, e greu sa fi dragalasa si sa ai initiativa pe un interval de timp lung si sa fii respinsa la infinit. La un moment dat, "ti se cam ia" si da, am devenit uracioasa, frustrata si mai puteti adauga.........Ceea ce spui tu despre casatorie este adevarat. Partea religioasa ma sustine deseori, desi pe el il lasa complet rece.
3. NuN. Recunosc adeseori ca gresesc, chiar si fata de copiii mei. Da spun asta, fara sa-mi fie greu. Inclusiv lui ii spun adesea: "imi pare rau, scuza-ma, exagerez, am avut iesiri necontrolate". EL se fereste de "greseala", nu suporta ideea de a gresi. N-o sa reusesc sa iau punctele in ordinea lor. Nu cred ca e gresit ca am cautat un om pe care sa-l iubesc si care sa fie ok din punctul meu de vedere. Circul cu geanta a fost al lui. EU am inghitit o iesire deplasata, la care au asistat siderati si parintii lui. Cu muntele, realitatea este ca in general facem numai ce vrea el asa ca am momente de rebeliune, in care fac si ce vreau eu, fara el (si tot eu sunt distrusa). Daca intamplator dorintele noastre coincid, atunci putem spune ca facem si ce vreau eu. ultimele puncte cu razbunarea mea si "invitatia" lui, probabil ai perfecta dreptate.
4. Ela, interesant ce ai spus. Sotul meu a fost deprimat undeva dupa a 2-a sarcina. A durat aproape un an sa-si revina. Am inrcat sa-l ajut, sa mergem undeva la un doctor, a refuzat. Juca jocuri pe PC continuu cat era acasa. Stiam ca asta-i facea placere, asa ca l-am lasat sa o faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vega_78 spune:

Coracora, multumesc, ai fost tare simpatica!
Cu sexul e ca si cu banii. Exista o vorba "Banii nu conteaza, ci lipsa lor". Nu cred ca exista casnicii fericite in care partenerii nu au relatii intime. Nu e cazul nostru, noi suntem doar mult sub medie. Stiu ca unii privesc cu mirare la asa ceva, dar exista cupluri in care e pur si simplu inutil sa tuni si sa fulgeri, ca tot nu rezolvi nimic. Nu-l scot din mutenie. EU sunt in mutenie si el nu observa. Mergem la munca, vorbeste despre lucruri practice, sau despre munca. Ne intoarcem de la servici, el vorbeste despre munca.....Ok si eu am momente in care-i vorbesc despre munca mea, rare.
Stiu ca par rece cand spun anumite lucruri, insa asta-i modul in care reactionez in general, incercand sa-mi pastrez ratiunea (pana explodez si atunci nu mai conteaza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Bun si de cand ai deschis subiectul s-a schimbat ceva?Ai incercat sa aplici macar vreo vorba de pe aici?Sau tot in ceata plutesti....vezi ca acest calculator da dependenta si se pot intampla multe lucruri rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
Sotul meu a fost deprimat undeva dupa a 2-a sarcina. A durat aproape un an sa-si revina. Am inrcat sa-l ajut, sa mergem undeva la un doctor, a refuzat. Juca jocuri pe PC continuu cat era acasa. Stiam ca asta-i facea placere, asa ca l-am lasat sa o faca.

Si l-ai lasat asa? ca o sa treaca de la sine?
Adica el trebuie sa mearga cu tine la dr, sa te sustina ca tu esti in depresie dar cand el trece prin momente grele o sa treaca de la sine?!
nu e cinstit!
depresia nu trece de la sine... jocurile pe pc nu fac decat sa o adanceasca...
si sotul meu a refuzat sa mearga la dr ... e greu pt un barbat sa recunoasca ca e la un pas de a claca... societatea si educatia de genul "barbatul este capul familiei, barbatii nu plang" etc nu fac decat sa adanceasca astfel de stari.
presiunea de a asigura un trai decent pt familia ta, in conditiile in care tot stilul tau de viata de dinainte de copii s-a dus naiba... cand iti este efectiv dor sa bei o bere la tv la un meci fara sa traga nimeni de tine, sa iti urle in ureche "da` de ceeee?" fara nici o grija unde pui sticla de bere samd.

eu cred (zic si eu) ca sotul tau s-a inchis in el iar depresia aia nu a trecut deloc.

Si ce e asa rau ca vorbeste despre munca lui... asta e un lucru bun. Inseamna ca are incredere in tine, se mai si descarca si el de frustrarile de peste zi...nu stiu... mie imi plac discutile noastre de obicei de la masa cand imi povesteste de cazurile la care lucreaza, oamenii cu care se intalneste etc. mai ales acum cand stau acasa si imi e dor si mie de serviciul meu.
Incearca sa te pui si in locul lui uneori...

Mergi la inceput