BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
carmen_76 spune:
Fetelor,
Sa nu uitati sa ma treceti si pe mine la aniversari : 27.12.1976
Carmen 7+ cu
Monalinda spune:
Salutare din nou fetele!
Scuze ca raspund mai greu,dar nu intru in fiecare zi.
Multumesc pentru incurajari,super bine venite :)
Deocamdata suntem bine, astept inca rezultate la analize ca sa merg la doctor. Cauza sangerarilor nu am aflat-o inca,dar sper sa ma lamureasa doctorul si mai sper sa nu mai am astfel de episoade niciodata.
Va scriu imediat ce aflu ceva.
Sarcini usoare si curaj celor care au mici probleme,poate va fi totul bine pana la urma.
12+
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monalinda Salutare din nou fetele! Scuze ca raspund mai greu,dar nu intru in fiecare zi. Multumesc pentru incurajari,super bine venite :) Deocamdata suntem bine, astept inca rezultate la analize ca sa merg la doctor. Cauza sangerarilor nu am aflat-o inca,dar sper sa ma lamureasa doctorul si mai sper sa nu mai am astfel de episoade niciodata. Va scriu imediat ce aflu ceva. Sarcini usoare si curaj celor care au mici probleme,poate va fi totul bine pana la urma. 12+ |
Mai scrie 5 mesaje ca sa scapi de moderare si sa iti putem vedea mesajele in timp real!
Am aflat de la o cunostinta ca ea a sangerat pana in luna a 9-a si bebe a fost sanatos, nu a descoperit cauza sangerarilor..dar iata ca se poate! Mie mi-a mai dat speranta!
9+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
kmy_black spune:
buna fetelor!!!absenta total justificata dar ffff trista, de fapt e o drama!!!
mi-a venit cm=ul dupa o sapt de intarziere si 2 teste negative+programare la dr pt astazi!!!( nu aceste vesti sunt drama)
si eu am avut scurgeri in timpul sarcinii , incepand cu sapt a 8-a(mai intai am prezentat zone de decolare, apoi placenta previa) si am tinut-o asha pana pe la 24 de sapt knd placenta s-a ridicat!!!am luat tratament cu utrogestan 5buc/zi de la 8 sapt pana la 36 inclusiv, repaos la maxim, fara baii fierbinti, deplasari ce includ drumurile noastre pline de gropi(doar strictul necesar al medic), no sex.....la care adaugam vizite dese la medic(cred ca ma visa saracul si noaptea), chiar si la maternitate de urgentza!!
cel mai important cred ca este repaosul, mai ales in cazul celor care sunteti departe de casa si n nu aveti de unde procura utrogestan(arefarm,....)
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
prettysunshine spune:
Kmy,eu iau arefam 600 mg pe zi,sper sa ajute.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
7+
kmy_black spune:
k si cantitate si eu tot pe acolo ajungeam!!!
ca sa fie totul bien !!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Bubblegum spune:
Eu cred ca asta cu viata obisnuita se aplica atunci cand nu-s probleme, cand sunt sangerari se schimba datele problemei si repausul este esential. Chiar si in pat poti face anumite lucruri pentru a asigura ca circulatia uterina este suficienta, poti lua o aspirina 70-100 mg, iti poti Pune o perna sub picioare sa le ridici asigurand o mai buna irigare a uterului si ar mai fi trucuri. Pe mine m-a luat barbatu la cumparaturi de la 11 la 4 m-am intors terminata nu s ce ma fac eu inca 6 luni de acum incolo ca vad ca déjà abia fac fata. Ieri m-a pus nus cine sa mananc nu hamburger ca rezultat ca de la 7 seara n-am mai fost om greata, gaze, ameteli tot pachetul.... Nu stiu de am sa mai am vreodata curaj sa mai pap vreun hamburger...
9+ cu little bubble
dreambaby spune:
Buna fetelor! Sunt o graviduta fericita in 5 saptamani si 4 zile si sper sa ma primiti si pe mine in "clubul" vostru. Acum o saptamana am facut o eco si dr mi-a confirmat ca bebe are 5 mm. Peste fix o saptamana sunt programata la alta eco sa vedem cum creste mazarica. O seara buna!
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dreambaby Buna fetelor! Sunt o graviduta fericita in 5 saptamani si 4 zile si sper sa ma primiti si pe mine in "clubul" vostru. Acum o saptamana am facut o eco si dr mi-a confirmat ca bebe are 5 mm. Peste fix o saptamana sunt programata la alta eco sa vedem cum creste mazarica. O seara buna! |
Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos!
Sa trimiti si datele tale ca sa fii trecuta in lista
9+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
lauraf89 spune:
Pretty cum mai esti?Tot asa sangerezi?
Kmy ce culoare avea sangerarea ta din cauza colului(a placentei inserate jos), maro, rozalie, rosie?Era abundenta?
9+