BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Pretty, mie nu mi-au spus nici o cauza anume. Mi-au gasit acu un hematom mic, mi-au zis ca am toate sansele sa mai am singerari.

Acu cu miscarea, ce sa iti zic. Mie mi-au spus daca vreau sa se opreasca singerarea, sa nu ma cobor din pat. De coborit am coborit numai dupa ce s-a oprit singerarea de tot. Orice efort, chiar si mersul, poate duce la marirea singerarilor. Dar mi-au adus ciorapi speciali impotriva trombozei (cere-i doctoritei! eventual chit ca ii platesti tu singura). Injectia anti-tromboza mi-au oprit-o pt un timp din cauza alergiei, nu am facut-o in fiecare zi. Nici ciorapii nu am putut sa ii port cind am avut alergia, ca cel mai mult pe picioare mi-a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Aschiutza,lunea viitoare.Campari,au zis doar ca vine din uter si atat.Mi-e frica sa stau numai in pat fiindca stiu ca e periculos,se dau anumite medicamente cand e necesar repaosul la pat pentru o perioada mai lunga de timp.Laura,tu ai avut sangerari,dupa cat timp se opreau si ce tratament ti-au dat?Ti-au spus si cauza?Poate ai scris-o,dar eu nu-mi mai amintesc exact.Aschiutza,tie ti-au spus cauza?

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

7+

Eu la primele sangerari am avut zone de decolare, se aduna sange langa bebe si riscam sa-l impinga afara, apoi la celelalte, pt ca bebele era ok si nu mai vedea nimic langa bebe, dr tot spunea ca nu e nimic pana la controlul pe masa..cand a vazut colul iritat si inflamat si a spus ca de acolo provine sangerarea dar ca nu are cum sa imi dea nimic pana in trim 2! ACUM..O FI ASA..NU O FI..NU STIU CE SA CRE...ideea e ca eu am si dureri de burtica! Sper sa fie totul bine, eu in locul tau as sta acolo la spital pana m-ar vedea cineva...eu sunt genul mai isteric!

9+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Buna fetelor, sunt si eu o burtica cu DPN 15 febr. Inca nu am fost la dr, pentru ca e sarcina prea mica, doar am vb cu ea la tel si mi-a zis sa ma programez pe la 6 sapt ca sa auzim si inimioara. Eu mai am un baietel de 1an si 8luni si abia asteptam sa ii cunoastem fratiorul/surioara!
Sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui h_3llena

Buna fetelor, sunt si eu o burtica cu DPN 15 febr. Inca nu am fost la dr, pentru ca e sarcina prea mica, doar am vb cu ea la tel si mi-a zis sa ma programez pe la 6 sapt ca sa auzim si inimioara. Eu mai am un baietel de 1an si 8luni si abia asteptam sa ii cunoastem fratiorul/surioara!
Sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra!

poze Edy

Bine ai venit !
Incepe sa se adevereasca treaba aia cu "fratii mai mari". Numai io stric trendu

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

H3llen bine ai venit! Sarcina usoara, la termen si bebe sanatos!
Legat de statul in pat Pretty eu zic ca nu e o problema ca doar nu stai tapana acolo, te mai misti de pe o parte pe alta, te mai duci la baie, iti mai pui niste perne sub cap sa stai mai ridicata, iti mai misti picioarele! Repausul e foarte important! Si inca ceva, evita caldura (poate ai aer conditionat sau ceva), mancarea si baia fierbinte pt ca fac rau! Eu de la col am sangerat mai mult de 3 zile si noi nu avem relatii stiti voi de care!

9+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Aschiutza,am ciorapi din aia de la operatii,mi-i pun si eu atunci,ca nu vreau sa dau in altceva.
Colul mi l-au admirat pentru ca mi-a fcaut control din ala serios prima data cand m-am dus,mi-au pus departator din acela de metal,nu stiu cum se cheama in Romania,aici se cheama speculum.Insa habar n-am daca il vad destul de bine sau nu.
Laura,daca ma duc la spital,e la fel de fiecare data,imi fac ecografie si daca aud batai de inima ma trimit frumusel acasa.Dar mi-au zis clar sa nu ma intorc daca nu va fi hemoragie mai mare.Dureri nu am.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

h_3llena, bine ai venit in randul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Fetelor, si eu imi aduc aminte ca am sangerat pe la 8-9 sapt, in sarcina trecuta. dr mi-a recomandat sa iau utrogestan, de la care vomitam non-stop, si sa am mai mare grija de mine, adica am lenevit in pat cat am putut de mult. bebe a fost ok! a crescut mare si sanatos! deci nu trebuie sa fie neaparat cea mai rea varianta!
acuma, cu asta micu toata ziua calare pe mine, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa ma puna dr sa nu il iau in brate deloc, sau sa stau numai in pat!

Mergi la inceput

Atata timp cat nu ai dureri e bine...eu am si dureri, iau no-spa pt asta...Sper sa fie totul bine!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Pretty, cu siguranta statul in pat acum nu are cum sa-ti faca mai rau decat o hemoragie care nu se opreste. Stai linistita si calma pe cat posibil in situatia data. sa fie bine!

Ashchiutza, zic si eu ce au mai zis fetele: Ignore!

H3llen, bine ai venit!

Eu mi-am luat haine de gravi. Cel mai mult imi place un T-shirt cu "baby on board"

9+

Mergi la inceput