FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61
Raspunsuri - Pagina 9
liza79 spune:
Punctia s-a mutat miercuri, pe 27, mai fac si in weekend menopur si tot tacamul. Luni merg la eco
Qiao, Lucia mi-a zis ca au punctii toata ziua luni incepand cu ora 8.30. Sper sa nu te tina prea mult pe-acolo
fetele
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie
angelica28 spune:
Fetele am venit si eu de dr ,ma chemat luni iar endometrul il am 7 si a zis dr cu putin noroc daca creste pina luni peste8 vom face embriotrasferul vineri!Daca nu creste ....dr Albu pleaca pe 1 la un congres in afara si se intoarce pe 5 si am 2 posibilitati :amin totul pe luna viitoare ,sau imi face embriotrasferul alt medic (nici varianta asta nu este sigura ca este posibil ca si dr acela sa mearga la acest congres ),dar eu sper sa creasca pina luni peste 8 si sa facem vineri embriotrasferul!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
liza79 spune:
Angelica, cred ca are timp sa creasca... la mine vad ca la fiecare 2 zile a crescut cam cu 3mm. Sper sa faci vineri, sa nu mai stai in asteptare o luna!
Probabil ne vedem luni dimineata pe-acolo .
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie
angelica28 spune:
Ai si tu eco luni ,la ce ora ,mi-ar face placere sa ne vedem !
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
QiaoBing spune:
liza mai da-mi mie din endo tau si iti mai dau eu la foliculi. la mine endo nu ca nu a mai crescut, dar a si dat inapoi putin cu 0,5 mm. foliculul in schimb a ajuns la 20. punctia o am luni destul de tarziu, l 13.45. singura mea grija acum e sa ajung cu foliculul pana atunci.
angelica ce iei pt endo ? te-am ratat la plecare, cred ca eram la sange sau la injectat.
angelica28 spune:
QUIAO m-am uita dupa tine nu mai erai ...........
L-am intrebat daca ar trebui sa iau ceva pt endometru ,a zis ca nu ........sa iau 3 pastilede cycloproginova in loc de una cit aveam,dar ma gindesc sa beau niste ceai de cretisoara poate ajuta ...............si ma oftic ca nu mi-am luat si un plasture dasta .......aici cu siguranta nu am sanse sa gasesc ........,acum cum mi-o fi norocul ,poate creste azi era 7,45 ......pina luni eu zic ca ajunge la 8 cum vrea dr!
QiaoBing spune:
ang creste, cum sa nu. e destul timp si ai suplimentat si cyclo-proginova. o pastiluta are 2 mg estradiol, plasturele elibereaza 0,5/24 h, deci nu e o cantitate f mare, doar ca e constanta.
sper ca ati ajuns cu bine acasa.
angelica28 spune:
da am ajuns pe la 2 acasa ,am mai pierdut putin vremea prin mol.............!
liza79 spune:
Angelica, pe la 8 o sa fiu la clinica, pt ca de la 8 jumate am priceput ca incep punctiile. Ne vedem sigur, ca banuiesc ca si tu tot cam atunci esti acolo.
Qiao, ti-as da cu drag din endometru' asta minunat . Foliculii vad ca sunt mai multi apropiati ca dimensiune, banuiesc ca pana luni se mai ingrasa si ei...
fetele si un weekend minunat va doresc!
buburita spune:
Buna seara tuturor, va citesc mesajele cam de o luna cand dr. Albu mi-a spus ca singura mea sansa este FIV.Inca sunt in faza in care adun informatii si incerc sa ma lamuresc cu FIV-ul adica ce implicatii are, de ordin fizic, psihic, material etc. Din pacate, pentru mine se amana putin deoarece pe langa faptul ca am uter dublu cu hemiuter stang rudimentar mai am si hidrosalpinx drept. Ieri eram programata pentru salpingectomie dar a trebuit sa aman din cauza unei infectii urinare. Prin urmare aveti aici cererea mea de adeziune la clubul aspirantelor la titlul mami.