FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

liza eu ma rog sa nu iti mai creasca endo, ca e destul de mare si nici prea gros nu e bine. iei ceva in mod special pt el ? Albu ce ti-a zis ?

Mergi la inceput

buburita bine ai venit in club. sper sa iti rezolvi cat mai repede problemele si sa intri in linie dreapta catre telul dorit. si eu am intrerupt anul trecut schema pt FIV chiar inainte sa incep stimularea din cauza unei infectii urinare. ce tratament iei ? eu tot luam urinal dar nu a mai fost eficient si am primit monural si urisan. incerc sa evit cat se poate antibioticele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Qiao, nu iau nimic pt endometru, asa creste de obicei. Dr. nu a zis nimic de chestia asta.
buburita, bine ai venit! Eu pt infectie urinara am luat Urinal si niste capsule cu albastru de metil - nu mai stiu cum se numesc, dar asa am cerut la farmacie, capsule cu albastru de metil pt infectie urinara.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Liza ne vedem eu tot la 8 am eco ,cred ca o sa ajung mai devreme .......Sa inteleg ca luni ai prima ecografie cu Albu?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

bun venit Bubu...Fete,a nascut Miruna1980,gemenasii,baietel si fetita,la 36 sapt,aseara pe la 20...eu i-am facut formele de internare,am avut grija de ea pana la iesirea mea din tura
...si endo meu creste ca painea calda,la FIV a fost 13,la FET 14,la IUI tot 14 si ceva,eu as vrea sa nu mai creasca,sa fie mai rezonabil,pe la 12....e bine sa fie intre 7-17,peste 17 e prea gros,sub 7 prea subtire si tot asa
doamne luptatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburita spune:

Qiao si Liza, eu pentru infectie urinara iau Ciprobay 500mg la recomandarea dr. Albu, 2 capsule/zi timp de zece zile. Voi merge apoi sa refac urograma, dar se va prelungi mai mult deoarece cand vor trece cateva zile de la terminarea tratamentului voi fi la menstruatie. Sper ca pana in jurul datei de 20.07 sa pot face salpingectomia. Vreau sa-mi depun atunci si dosarul pentru ajutorul de la stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

bun venit bubu si sedere cat mai scurta, in sensul in care, sa iti strangi curand minunea sau minunile in brate!

si da, a nascut mirunica: Andreas Madalin si Bianca Maria, 2650 grame si 2600 grame (suntem la odisee, la piersicute de iulie august -pana la urma ne-am integrat noi cumva pe acolo-...).

cat despre fetele in focuri... qiao, angi, liza, ZEN! Hai ca va astept pe bancute in dedrologic de mi s-au lungit urechile!!!

36 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miruna,felicitari!sa-ti traiasca piersicutele!sa fie sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

miruna yuhuuuu !!!! felicitari, sa fie sanatosi si plini de noroc. recuperare grabnica, laptic si multa fericire, familie frumoasa ce sunteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Felicitari Mirunei si aici, o mamica curajoasa si norocoasa a nascut natural draga de ea
Arabella am vz ca lucrezi la Polizu, ma poti ajuta te rog cu ceva informatii despe dna dr Oprescu Daniela? Azi am vazut-o prima oara dar mi-a facut o impresie f buna. Si eu sunt insarcinata cu doua bubureze si sper sa gasesc un doctor bun curand.

Mergi la inceput