FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61
Raspunsuri - Pagina 6
liza79 spune:
Qiao, ce folicul grasan . poate se ingrasa si ai mei cu puregon... plasture pe fund ... tare, ce sa zic. cand mai ai eco?
cat despre bebei grasani, nici nu vreau sa imi imaginez - sotul meu a avut cam 4500g la nastere, eu 4300g parca, deci nu poate sa iasa un sfrijit din asa parinti
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
angelica28 spune:
Fetele eu pe 27 am cea de-a doua ecografie si pe 1 ar fi ET,ei si eu am un plan maret sa merg la eco pe 27 si apoi sa fugim la munte si sa ne intoarcem pe 1 direct la ET....toate bune si frumoase dar acum va intreb eu pe voi in zilelea astea de relax am voie sa ma rasfat cu o plaja ........cu o zbenguiala in piscina ....chesti... tresti dastea .......un masaj ......eu zic ca nu ar dauna ,dar vreau si parerea voastra !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
QiaoBing spune:
angi eu stiu ca Albu nu recomanda balaceala la piscina din motive de a preveni orice infectie. mai bine il intrebi
liza79 spune:
Angelica, pai la ce sa dauneze? Daca te relaxezi inainte, cred ca e si mai bine. Decat sa stai sa te tot gandesti zilele alea si sa suporti caldurile astea...
Ai ET duminica?
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
angelica28 spune:
Acum am observat ca o sa cada duminica 1.............nu cred ca va ramine 1..........probabil mi-l va amina pt luni !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
liza79 spune:
da vorba lui Qiao, mai bine fara balaceala... acum mi-am adus si eu aminte de ce ocolesc piscina din fata blocului - stau fix langa clubul miramar si ma uit cu jind la piscina lor.
Annika spune:
azi am reusit sa facem minunata spermograma ... s-a mers pe varianta recoltarii la clinica ... cam naspa alegerea, dar bine ca a trecut.
rezultatele pe saptamana viitoare. tinem pumnii la inotatori sa iasa bine
multa bafta la toate fetele
QiaoBing spune:
annika Medlife accepta numai recoltarile la ei. sotul s-a invatat acum, primele dati sunt mai dificile Cand a facut acum spermocultura l-am trimis la o alta clinica cu trafic mai redus si se amuza de cele de la receptie cat de fastacite erau de a trebuit el sa le zica ce si cum.
Annika spune:
oricum ... ar fi trebuit sa faca ceva mai private camera respectiva, nu langa lift, pe un hol super circulat... au barbatii fanteziile lor cu sex in public ... da' nu cred ca la asa ceva se gandesc
banui ca va mai fi o noua recoltare pentru FIV
QiaoBing spune:
oh, da, in ziua punctie mai face o donatie ! sotul meu a patit-o o data ca nu se inchidea usa bine si a intrat o tanti peste el. banuieste ca femeia de servici. am facut reclamatie atunci si au zis ca o identifica si o sanctioneaza.
oricum, e mult mai bine decat la sanadorul de la p-ta alba iulia unde a facut prima spermograma din viata lui. acolo camaruta e langa receptie si se auzea tot. tipa de la receptie vorbea la telefon cu o prietena careia ii murise pisica .. iti dai seama ce subiec ii rasuna in urechi. mai concentreaza-te daca poti. cand a ajuns la medlife i s-a parut super, functiona si dvd-ul, dupa cateva luni nu a mai functionat, a inceput sa fie aglomerat sa te pandeasca urmatorul la usa ca vrea sa isi faca si el donatia. dar lasa, ca pe langa situatiile prin care trecem noi la ei e parfum. ti-i imaginezi stand in "lotus" in fata la fel de fel de dr si toti sa isi bage toate fieraraiele in ei ?!? nu mai vorbesc de 4 injectii pe zi.
eu il felicit oricum pe al de fiecare data pt eroismul de a-si duce cu bine la sfarsit sarcina donatiei