FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61
Raspunsuri - Pagina 5
liza79 spune:
da, din pacate decizia cu puregon-ul a fost luata mai tarziu, dupa analize. nu-i bai, cei de la farmacia tei au zis ca imi dau ei.
chiar vroiam sa te intreb daca ai avut si tu monitorizare azi, ca era liniste mare pe-acolo...
a fost un moment dimineata care m-a facut sa uit de toate si sa ma minunez un pic - nu era de ras, dar... au aparut 3 doamne de etnie rroma impreuna cu un barbat, venisera sa faca fiv (una din ele). cam 5 minute le-a explicat domnisoara de la receptie ca de-abia au facut analizele, ca mai urmeaza si tratament, si abia apoi fac fiv. nu, ele atunci vroiau, pe loc. pe langa absurditatea situatiei, ca nu intelegeau deloc ce au de facut, imi veneau in cap vorbele unora care ziceau ca anumite etnii nu au nici o problema cu reproducerea... uite ca saracii au si ei.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
QiaoBing spune:
ei, mai sunt cazuri. eu am intalnit o tigancusa la Fundeni - era ca dintr-o pictura, cu fuste albe, cu codite impletite si batic alb, f frumusica. am stat de vorba cu ea, se vaita ca la ea in neam nu au fost probleme, ca femeile raman insarcinate usor, nasc si pe urma isi vad de treaba. ea pierduse saraca deja cateva sarcini si nimeni nu o banuia de trombofilie pt ca e specifica rasei caucaziene. nu mai stiu cum a ajuns la dr Uscatescu care a pus-o sa faca mutatiile, cu toate ca dr ei ginecolog a zis ca nu are rost si pana la urma a iesit ca are si ea vreo 2 parca. am ras si noi atunci pt ca dr U, care e cam sloboda la gura, ii zicea "na, uite cum am demonstrat ca nu esti pura, s-a spurcat cineva din neamul tau cu o alba" Sper ca a nascut cu bine, era parca in 7 sapt atunci.
angelica28 spune:
LIZA pen-ul ti-l da gratuit de la farmacie ,mie mi l-au dat de la farmacia din cadrul clinici Medlife ,mi-au zis ca este gratuit ......eu luasem cu imprumut deja de la receptie ,dar ma mincat limba sa intreb la farmacie cit este unul nou ,ca nu mi se parea mie safe datul asta din mina in mina ,si ma gindisem sa mi-l cumpar ........si farmacista mi-au zis ca este gratuit daca iau puregonul de la ele ,asa ca mi-a dat si un pen nou nout!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
liza79 spune:
da, Angelica, mi l-au dat si mie gratuit, am luat deja de la farmacia Tei. au bombanit un pic ca pen-ul il da medicul care recomanda Puregon-ul, dar mi l-au dat
si acum am 4 intepaturi pe zi, ce placereeee
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
Arabella34 spune:
Eh,Liza,ne confruntam si noi la Polizu cu astfel de oamneni:)...pe semne ca el era cu niscaiva probleme ca de era ea...o lasa comform etniei,la ei femeile trebuie sa faca copii...Ali,am 2 inele la purtator,din nefericire nu au puteri magice...de aia te intrebam ce vezi si la mine in glob ca din patea Fratiei Inelului(elor) nik...
doamne luptatoare
alilumi spune:
arabella, vad numai de bine si cu cuc!
in ce stadiu esti?
liza, qiao, amuzante momente "etnice"...
mi-l si imaginez pe albisor (sa-i dea DD sanatate si succese pe badna rulanta!!!) explicandu-le doamnelor ce si cum cu fiv-ul respectiv... ioi! acu', sa ma ierte D-zeu, dar parca as tinde sa spun ca daca mai au si ei probleme, poate se mai si civilizeaza, se mai si "slefuiesc" un pic (nu generalizez desigur).... si nu, nu sunt rasista, Doamne fereste! si da, ii admir pe toti care se duc "sa se caute", mai ales cei atat de "saraci cu duhul".
36 + Gabriel AMR 2 SAPTAMANI...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
Arabella34 spune:
...deci ma canta cucu'Ali,nu?...banuiam eu ca va fi cuc......macar daca-i cuc,sa-l fac de 4500 gr sa se chinuie Albisorul sa mi-l scoata cu sudori pe frunte....esti ardeleanca?eu mi-s de la Ludus,jud.Mures...am mai avut de facut cateva analize si ma duc cu dosarelul la Medlife,sper ca sapt.asta,cel tarziu ailalta
alilumi spune:
arabella, as vrea io sa fiu arde, dar... sunt nascuta in bucale, cu mamica praho si tatic olte...
in alta ordine de idei, astept numai vesti bune de la tine, de la voi toate!
sunt pe aici cu ochii in maini... si cu sufletul la gura!!!
36 + Gabriel AMR 2 SAPTAMANI...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
QiaoBing spune:
m-am intors si eu de la numaratoare. foli-fetita are 14 mm, endo ne da emotii, nici 4mm macar nu are. bagam estrogeni la greu pe toate partile (am si plasture lipt pe fund - asta mi se pare cea mai tare !) Am inceput si inhibare cu Cetrotide de 0.25. sa speram ca creste endo asta incapatanat al meu.
arabella hai, te astept sa ne intalnim pe holuri la Albisor sa ii dam de lucru cu bebei grasani