FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61
Raspunsuri - Pagina 4
liza79 spune:
Lumi, merci de info
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
vreau_bebel spune:
Fetelor care sunteti pe val, va doresc ce-mi doresc si mie.
Cand va aud, abia astept sa-mi vina si mie CM si sa ne apucam de schema.
Pup
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
liza79 spune:
vreau_bebel, ai de luat AC mai intai, sau direct tratamentul?
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
liza79 spune:
Capul ma doare in continuare... si mai am si niste super vanatai pe burta de la Clexane. Am gasit insa pe undeva pe forum o lista de sfaturi despre cum sa fac injectiile fara sa ma pricopsesc cu vanatai - de maine le aplic. A folosit cineva unguent Hepathrombin pt asa ceva?
liza79 spune:
am venit de la monitorizare
iar chinuiala, iar cautat ovare... ovaru stang a intrat in greva si nu se mai vede nici un folicul, dar pe cel drept am vreo 10 dintre care 2 mai mari. a mai chemat si o dr. din vecini, ca era uimit ca nu se mai vede nimic pe ovarul stang. mi-au descoperit si vreo 2 fibroame
in fine, astept rezultatele analizelor si apoi vb cu dr. Albu.
va doresc o zi minunata
alilumi spune:
Liza, nu iti pierde optimismul! Ai sa vezi ca la monitorizarile astea nu primesti numai vesti bune, DAR, in functie de ce se vede acolo, sunt chestii care se pot si corecta. Da? Ramai ZEN!!! Sa fie bine!
doamne luptatoare fara exceptie si o saptamana minunata!
36 + Gabriel AMR 2 SAPTAMANI...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
liza79 spune:
Ali, inca sunt calma, ca am vazut ca sunt foliculi destui pe ovarul drept. multumesc de incurajari . acum am primit telefon de la Lucia, care mi-a zis sa adaug si Puregon, si deocamdata nu am gasit decat de 300UI, ceea ce ar insemna ca trebuie sa ma duc iar la clinica sa iau un pen ca sa imi fac numai cate 50UI. altfel, trebuie sa gasesc de 50UI, pulbere si solvent. sunt in cautari acum.
QiaoBing spune:
liza de ce sa te complici cu pulbere si solvent ? Penul de la Puregon e de vis, are un ac asa de fin ca nici nu simti intepatura si e mult mai usor de pregatit injectarea. cate zile o sa faci Puregon ? daca pana vineri 50 * 5 = 250 UI deci poti sa iei linistita cartusul de 300 UI. vezi ca am inteles ca poti sa primesti pen-ul si de la farmacie. Angelica, parca tie ti l-au dat, nu ?
spor la clocit !
liza79 spune:
deocamdata am de facut azi si maine, iar miercuri mai am o monitorizare... deci probabil in functie de reactie imi mai da sau nu de facut pana vineri. oricum pen-ul am inteles ca mi-l dau de la clinica daca am nevoie.
QiaoBing spune:
ti-l da cu imprumut, dar era bine sa il fi luat cand ai fost, sa nu mai bati drumul.
eu abia maine am eco si pe urma tocmai vineri. stau putin cu grija ca e distanta cam mare, dar sa vedem intai maine ce am clocit.