FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

buburita,
in primul rand, legat de parerea unora din "familie"... ignora tot ce te poate devia de la calea pe care ai ales-o. nu esti singura care se loveste de preconceptii fantasmagorice. pe scurt, eu ani de zile am incercat sa imi salvez ba trompele, ba sa imi "repar" ovulatia, etc. intr-un final am repetat o analiza in urma careia trompele mele s-au dovedit pur si simplu inutilizabile... am ajuns acasa si am incercat sa imi descarc si eu sufletul cumnatei mele (una dintre cele doua) referitor la verdictul "unica solutie fiv" si ce crezi ca mi-au auzit urechile, de am crezut ca mi se darama tavanul in cap?: "eu nu sunt de acord cu asa ceva! eu nu as face asa ceva!"... te rog sa ma crezi ca nu sunt o persoana usor intimidabila, dar reactia ei de femeie (si gravida la momentul respectiv! sa nu mai spun ca inainte, pierduse si ea o sarcina, deci avea idee despre ce inseamna sa iti doresti si sa nu poti avea un copil, ce inseamna lupta, ce inseamna suferinta...) m-a blocat pur si simplu. dupa rpimul fiv nereusit, vreau sa iti spun ca nici macar nu si-a exprimat parerea de rau, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. a fost singura persoana din familie care pur si simplu m-a bulversat cu atitudinea ei (argumentele ei au fost de natura religioasa de parca nu am fi fost doua femei ci doua enoriase crizate dezbatand dogme inventate tot de mintea umana!!!)... in schimb, acum, mama, mama: "vai, nepotelul!"... pai ... pisicii ma-sii de treaba (scuze pentru limbajul nepotrivit, dar ma enervez de fiecare data cand vorbesc despre asta sau o aud), nepotelul asta nenascut inca, vine pe lume fara nici cel mai mic suport psiohologic din partea ta, ba dimpotriva, in ciuda reactiei tale de tot r...l.
asa ca, draga mea, lumea e plina de "fenomene" ce isi dau cu parerea. tu tine-o pe-a ta... si daca este posibil, intai chestioneaza si tu un pic persoanele carora simti nevoia sa le impartasesti planurile. asta te va scuti sa auzi ce nu ai nevoie!

cat despre a doua problema, vorbeste cu Albisorul ca nu musca. poate este musai sa o faci la medlife si atunci, degeaba scutesti niste bani, daca trebuie el sa o faca.

doamne luptatoare si... clocitoare... nevoie mare!

37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

alilumi tic-tac tic-tac am niste emotii pt tine ... abia astept sa te vad cu puiul in brate ! Ce o sa ii canti prima data ?

fetele cu ET azi - sa fie lipiciosi puiutii !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburita spune:

Alilumi te inteleg perfect, tot din motive religioase si socrul meu a spus asa ceva. Problema este ca stiu ca si sotul meu si soacra cred acelasi lucru dar nu au curaj sa-mi spuna in fata. Dar stii ce este si mai curios? Socrii mei au o fiica in Spania care a reusit sa ramana insarcinata dupa multi ani de incercari prin IA. La ea insa nu se mai pune problema ca nu este venit de la Dumnezeu si de fiecare data cand ma duc in vizita la ei imi povestesc cat de minunati si extraordinari si frumosi si destepti si etc. etc etc sunt nepotii lor. Iti dai seama cam cum ma simt eu care nu am niciun copil.
Dar exista o vorba ca unii oameni nu au limba legata de creier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao, mamica closca,
mai tii minte faza cu pacala (ziceam eu din timpul fivului ca ma rog, am revazut filmul pacala, 1974 si am plans la cantecul de chemare al mamei catre fiul care nu vroia sa vina pe lume... si ca nu mi l-o da DD chiar pe pacala, desi... ce mai conteaza dupa atata amar de vreme)?! iote aia o sa-i cant:
"Nani, nani, puiul mamii,/Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos!/Sa te bata vanturile,/Sa te ninga iernile,/Sa te faci mare voinic,/Sa iesi noaptea la colind,/Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/Numai cu mainile goale./Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca!"...

37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

ali ti-am testat neuronul de gravida sa vad daca mai tii minte cantecelul, ca exact la el ma gandeam cand te-am intrebat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

Salutare mamici si viitoare mamici! Va urmaresc cu interes de ceva vreme si m-am decis sa ma prezint si eu ...sunt la primul fiv, ziua a 3-a de stimulare si am o mare dilema: menstra mi-a venit pe data de 22.07 si inca mai este, intr-adevar mai redusa cantitativ dar e a 8-a zi. Sa-mi fac griji? Am sunat-o pe dra Vaduva si mi-a spus sa-i dau SMS dlui Albu...zis si facut. Acum astept raspuns si ma-ngrijorez Daca v-ati mai confruntat cu asa ceva ajutati-ma si pe mine va rog! Inca ceva: 9 foliculi sunt putini/multi?
Scuzati daca m-am bagat ca musca-n ciorba!

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI #1 ESUAT!!!!!
05/2012 IUI #2 ESUAT!!!!
urmeaza FIV 1 in iulie......

Mergi la inceput

cri 9 foliculi sunt destui, stai linistita. ce protocol ai, lung sau scurt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

[quote]citat din mesajul lui QiaoBing

cri 9 foliculi sunt destui, stai linistita. ce protocol ai, lung sau scurt ?

Buna Qiao,
Protocol.....lung cred ca dureaza de-o vesnicie... am luat microgynon 1 luna, pe 19.06 am inceput diphereline si de miercuri am adaugat fragmin, 150 ui menopur, 100 ui puregon. Mi-a raspuns dl Albu la sms zice ca e ok...asa o fi! dar 8 zile???? incep sa uit cum e fara!

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI # 1 ESUAT!!!!!
05/2012 IUI # 2 ESUAT!!!!!
urmeaza FIV 1 in iulie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

fetelor, azi sunt eu + 3 embrioni. cu toate ca pana ieri eram convinsa ca transferam 2, azi m-au facut sa imi schimb hotararea. din cei 12 embrioni care s-au fertilizat, 3 am pus la caldurica si 6 la pastrare. dr. a zis ca era minunat daca in cazul meu faceau cultura de blastocist, pt ca astia 9 embrioni sunt foarte buni, dar din cauza ca trebuia sa plece la conferinta, nu era posibil ET luni.
m-au trecut toate apele la ET ca eram cu vezica semi-plina si nu puteam sa stau relaxata, apoi de 2 ori am cerut plosca in cele 2 ore...
cand am iesit m-am intalnit si cu Angelica, care pe la 11 statea de vb cu medicul inainte de ET.
acum stau cuminte in pat, ma simt ca un bibelou , o sa imi ia ceva vreme sa ma obisnuiesc sa ma comport normal.
toate fetele si sa stiti ca am simtit toata energia pozitiva a urarilor voastre.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

liza chiar esti un bibelou foarte valoros !!! si eu m-as fi asteptat la tine sa mearga pt blasto, dar la ce puiuti ai tu nu imi fac griji ca nu or sa ramana cu tine. *4
cri si eu am inceput stimularea la protocolul lung cand inca mai lasam dare. stai linistita, e accentuata si de anticoagulant. sa speram ca 1 an de acum incolo nu o sa mai vezi rosu in chiloti

Mergi la inceput